zaten korunma başlı başına caiz değil ancak çocuk aldırmak daha korkunç bildiğim kadarıyla hiç affı yok ne yapalım yani doğuralımmı zırt pırt mafoldumben
tmm yarın ararım unutmazsam bende bruncha gideceğim gerçi
çok sosyetikimdirdee ayıptır sölemesiii vuu vuu ruzy sıkıp mıncıklıycam
kaydirigubbakcemile3 hayırlı işler canımbizde ole yaptik bugunde disarda surtttuk yimek yidik, nargile keyfi yaptik az once geldik eve..gece uzun daha kafa dagiticak cok aktivite var:)))
PÖRVİN oyun grubu olayı çok hoş. Gİt bakalım, izlenimlerini yazarsın.
ESRA kesinlikle pro düşün bebeğim. Çok yeteneklisin. Öğretmenlik yapmıyor olsaydım, kesin dalardım. 1-2 yap gönder, tanıtım olsun. Sonra kur blogunu. Gerek netten, gerek tanıdıklarınla yap - sat.
LCW ye gittim, amacım kalın üst aşortman bulmak. yoktu, hepsi incecik penyeler. Gelir dedi kadın. İnş! Başka bi yerden ayakkabı aldık ev için. Sanırım domaldık biraz. 25 TL ödedik. Bİrkaç model denedik, hepsinde yamuk bastı Dodo. Bu iyiydi, baktım sonra, içinde yükseklik var, ondan herhalde. markası da zottirik bişi. Gidemem şimdi motherfucker'a. hava soğudu, hemen gaz yapmaya başladı bizimki. Mecbur kaldım bir nevi.
Bugün stepte hatunun birine çok kıcık oldum. Çünkü taş gibi memeleri vardı. incecik atlet giymiş, sütyen de yok. uçları, kıvrımları komple ortada bir de hakkaten taş gibi. "Abla, yeni mi bastırdın silikonları" diyeceğidim, diyemedim. Bir araba alıp borcunu bitirir bitirmez, Allah izin verirse, bunu koydum sıraya. Ben de istiyom taş gibi memeler.
Bu arada emziren arkadaşlara özenmiyorum desem yalan olur. Bazen özlüyorum emzirmeyi. Bazen de "amaaaan, rahatım be" diyorum.
ayy nurişim çok özeniyorum sana yalan yok
oyle tazem saglik sihhati yerinde cok sukur..yerim o ceneliyi ben..NURDAN Allah sağlık sıhhat versin, emek harcamadan, çaba sarf etmeden güzel şeyler kolayca olmuyor. Sen böyle deyince ben de az önce yatırdığım sıpamı özledim birden. O da bütün akşam car car konuşup duruyo, onur'la ölüyoruz gülmekten. Dün Onur Ezel'i izlemek istedi, Doruk'un çenesinden izleyemedik resmen. Dediğim gibi, Allah neşemizi bozmasın, her şey olur. Sayılı gün çabuk geçer.
kaydirigubbakcemile3 hayırlı işler canım
silikondur o.kesin silikondur yaaa.valla bu pitbul gibi çeneli sıpaları bu aylarda emziemek daha beter sarktırıyor ampilleri.talihin elinde oyuncak olduk yav.
grip aşısı olayım diyorum. Malum, 3000 kişiyle bir arada çalışıyorum. Hasta olma lüksüm yok, Doruk'a kıyamam. Dİ mi?
huleyn gadınlar, FACE'e libidomla ilgili şeyler yazmayın, öğrencilerim var len orda benim.
yok canim ne libidosu, hani ben kislik domatesler icin ev isleri icin falan enerji fazlasi didimdipp silemmi apla??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?