2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heee... ben de gidiyorum ya şimdi yatağa hissediyor hemen uyanıyor. Gece de uyanıyorum kendiliğimden biraz sonra o kalkıyor.
yemeğe otursaydın da aynısı olurdu demi..

aynı yav.güdümlü füze gibi.bir de çığlık çıktı.dışarıda her yerde çığlık attı.birbirimizi duyamıyoruz.yada sürekli kendi kendine yüksek sesle konuşuyor.birşeyleri saklayıp nerdeee diyor sonra başlıyor gazee.dün bu yüzden çok başım ağrıdı.sus da diyemiyorum:)

YAZDAN BERİ 1-2 KG kadar gitti ama ben diyet modunda değilim ya, yiyip içiyorum habire, ondan laf etmiyor herhalde. Mesafe konusunda çok haklısın. Önerini dikkate alıyorum.

burcu çalışma saatlerin gerçekten süper olmuş. doruk alıştı mı bakıcısına?

sağol ciciş. Alıştı çok şükür. Kadını görünce koala gibi yapışıyor. O da hep Doruk'un istediği şeyleri yapıyor. Sabırlı kadın.

Ay yaaaa... Nefretlik bir durum! Öğrenci velilerimle çok resmiyimdir ama bir tanesiyle çok hoş bir elektriğimiz olmuştu. Kadın hemşireydi ve benim endoskopi yaptırmam gerekiyordu. Yardım istedim, -hala dua ederim kendisine bu konuda- sağolsun, anne gibi ilgilendi. sonra 1-2 görüşmeye başladık ve tataaaaaaaaaaam! amwayci çıktı. Bİr daha görüşmedim. Ne sinir bozucu, çok samimiyetsiz geliyor bana da o tarz sunum şekli. En baştan söylese, yok kardeşim der ve iletişimime devam ederdim.

ben de sizi özlüyorum bebiş ama Doruk ve pc yanyana olamıyor, Doruk uyuduğunda da ev işleri, malum...

spora başladım bugün. çok özlemişim. 2 aydır gitmiyordum. ilça gibi geldi.

niye oyle diyorsun evrim birinci katta oturmak istemezmisin :) evin zemin katta olsun istemezmisin .))

:))))

tazem programın hayırlı uğurlu olsun cidden şık olmuş . terruk ederim başarılı bi çalışma olmuş.

tnx beyb! (sağol bebeğim)

kızımla oyun okuluna yazıldık.oyna ve ogren - musik 2 grupa yasımız uyuyor:)) bakalım cuma ctesi deneme dersine gidicez:))dersler ingilizce

buarada spral kesinlikle caiz deilmiş cunku dollenen hucreyi olduruomus yani bebek katili..öldüremedikleride doguyo..bunu jinekolog arkadasıma soylemiş..alın size yeni polemik konusu:)

Bizim din dersi öğrt arkadaş anlatıyordu geçen, döllenme anında ruh olmazmış, 3 hafta kadar ruhu olmadan yaşarmış cenin. Sonra ruh gelirmiş, o andan sonra aldırmak da günahmış. Öncesi için günah olmadığı düşünülüyormuş.

Rahmi incelten her yöntem zigotun tutunmasını engeller, zorlaştırır. Doğum kont hapları ve iğneler de bu görevi görüyor.

yatıcam dedim ya agladı..ayagımda suan..

Arkadaşım senin kaderin bu yaf... benim ki 5.30 - 7 nöbeti 3 gündür.

elif ilahı yaa çok guldurdun beni attan inip essege binmek istemezmisin he evrim ))))))))

annemle konustum teoda surekli kendi kendine bisiler yapip guluyormus..canimmm yaa(
surekli agzi laf doluymus..car car konusuyormus..

ise giderken resmen 5 saat uykuya alısmıstım saat 1 lerde yatar en erken 6 da kalkardım simdi ise aynı saatte yatıp 8 de kalkıyorum ama erkenden uykum geliyor ne verirsen daha fazlasını istiyor nankor vucut
ozetle iyi geceler bayanlarr tamda topik formunda herkes asagıda ama benim uykum var nasılsa tum gun yarın sabah itibari ile buralardayım. tatlı ruyalarr

yatıcam gozu kapalı anne diyip duruo off cakıldım yine..hergece 3ten asagı yatamıorum
benimki de ayakta.dün uyudu ne güzel.akşam da 1 saat uyumuştu.ama dışardaydık yolda uyudu biraz.canımıza okuyacak
elif ilahı yaa çok guldurdun beni attan inip essege binmek istemezmisin he evrim ))))))))
he evrim süleeeee
kactım aglarsa yatagımda sallıycam kocama sarılmak istiorum artık..havada sogukk gokgurultusu yagmur..

ben babasıyla yatağa bıraktım onları.beni görünce meme de meme.memeler açık üşüyorum çok.hava buz

ahh ahh şu gece kalkmaları bana illallah getirtti sırf bu yüzden emzirmeyi kesmeyi planlıyorum ama sadece planlarımda kalıyor orası ayrı

ay nurdan ya az kaldı dayan arkadasım valla ne diyim çok zorrr. siz en iyisi bol bol dısarı çıkın sinemaya falan gidin kafanız dagılır
allah ayırmasın hiçkimseyi evladından. sayılı gun nasılsa geçer

adass unuttum bugun su piddu mu neydi rezerve yapma konusunu yarın hatırlarsan bana bir mesaj cak da hatırlayayım yada cagrı atsan bile derim rezerve yapcaktık adas beni arıyor okk unutuyorum yaa

aynen ya bütün gece memeler açık donuyorum resmen bir eliyle radyo kanalı çeviriyor diğeride ağzında

tmm yarın ararım unutmazsam bende bruncha gideceğim gerçi
çok sosyetikimdirdee ayıptır sölemesiii vuu vuu ruzy sıkıp mıncıklıycam

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gypsyesra, babymom+, dide+, esrako+, norraa+, sarmasik+

vay vay arkadaş bu saatte hayırdır

bizde ole yaptik bugunde disarda surtttuk yimek yidik, nargile keyfi yaptik az once geldik eve..gece uzun daha kafa dagiticak cok aktivite var:)))

zaten korunma başlı başına caiz değil ancak çocuk aldırmak daha korkunç bildiğim kadarıyla hiç affı yok ne yapalım yani doğuralımmı zırt pırt mafoldumben

ahh ahh şu gece kalkmaları bana illallah getirtti sırf bu yüzden emzirmeyi kesmeyi planlıyorum ama sadece planlarımda kalıyor orası ayrı
kesmek de istemiyorum.ama çok sıkıntı gerçekten.
aynen ya bütün gece memeler açık donuyorum resmen bir eliyle radyo kanalı çeviriyor diğeride ağzında
al işte aynı.
tmm yarın ararım unutmazsam bende bruncha gideceğim gerçi
çok sosyetikimdirdee ayıptır sölemesiii vuu vuu ruzy sıkıp mıncıklıycam
pislüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çok isterdim çooooook
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gypsyesra, babymom+, dide+, esrako+, norraa+, sarmasik+

vay vay arkadaş bu saatte hayırdır

hayır hayır pastacı güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…