nurdanım hallederiz bişekilde bebeimm
heee... ben de gidiyorum ya şimdi yatağa hissediyor hemen uyanıyor. Gece de uyanıyorum kendiliğimden biraz sonra o kalkıyor.
yemeğe otursaydın da aynısı olurdu demi..
ders saatlerin hayırlı olsun burcu ne guzel ayarlayabilmis olman.
annen için ne diyim benim anneme benziyor bakma tarzı ama bizimkinin tek program yapma ozelligi yok nez aman istesem bakar ama nasıl bakar :) aynen ustunde olur olmaz giysiler yakası islak cisi tasmıs farketmez dalgın yorgun ve unutkan bir annem var
bu sebeplerle 22 aylıkken berkeyi yuvaya vermek zorunda kaldım kendisine yuzlemedim tabi hic durumu yapısı boyle full iyi niyet var ama beceri yok eli çabukluk yok benim kadar ozen dikkat yok.
aynen oyle parama geçer sozum oluyor sonrasında
ogretmen arkadasdan uzak dur bence dikkat et cumaların heder olmasın onunla :))
kilona falan yorum yapmadımı sen yazdan beri dahada verdinmi kilo ??
burcu çalışma saatlerin gerçekten süper olmuş. doruk alıştı mı bakıcısına?
dün serdarın arkadaşı bi iş toplantısı var ilkeyi bırakın 2 saat edayla dedemana gelin mutlaka gelin illa gelin üzt düzey insanlar var şeklinde ısrar etmiş serdarda iy tamam demiş ama işin ne olduğuyla ilgili en ufak bi detay yok.. serdara dedim bu 'neşeli hayat' dalgasından muhtemelen de AMWAY gitmeyelim dedim.. yok tatm demişya gittik sır gibi ama kimse bişey söylemiyo üstü kapalı anlatımlar şöyle sistem böyle sisitem kuruyosun ' ortak ' olduğun arkadaşlarınla birlikte bilmem kaç puan tamamlıyosun ve para kazanmaya başlıyosun slaytlar sunumlar ama hala net bişey yok ürün ne marka ne bilmiyoruz sunumun sonlarında AMWAY diye anlatmaya devam ettiler insanlar ayağa kalkıp mesleklerini söylüyolar falan çok yapay tuhaf geldi bana bizimle ilgilenen kadaın küstah küstah 18 yıldır işletmeciyim şu rda çalışıyorum böyle bu işi yapıyorum falan tiksindim resmen.. ha biliyorumda bu firmayı kaliteli ve oldukça pahalı ürünleri var hatta kullanıyorumda ama bu tip şeyler çok itici geldi bana hemen numara falan alımaya çalışıyolar sömürgee ya herkes birbirinin üstünden para kazanıyo.. ayy çok sinirlenmişim nasıl yazdığımı bilemedim alakasız oldu topikle ama kusura bakmayın artık..
yavru özledik seni.prograda cillop.spora başlarsın gelmezsin buralara
katılıyorum
pes diyorum sefa'ya..kaynana yapsa nasıl batar adama ama.neyse ya.benim hayat felsefem merde de namerde de muhtaç olmamaktır.hem bakıının artısı çok.yedirme dediğini vermez.sözün geçer en azından.
nefes alması açısından doğrudur.iki tae almıştım geçen kış.küçülmüştür şimdi.17 numeroydu.migrosda da oluyor onlardan.
niye oyle diyorsun evrim birinci katta oturmak istemezmisin :) evin zemin katta olsun istemezmisin .))
tazem programın hayırlı uğurlu olsun cidden şık olmuş . terruk ederim başarılı bi çalışma olmuş.
kızımla oyun okuluna yazıldık.oyna ve ogren - musik 2 grupa yasımız uyuyor:)) bakalım cuma ctesi deneme dersine gidicez:))dersler ingilizce
buarada spral kesinlikle caiz deilmiş cunku dollenen hucreyi olduruomus yani bebek katili..öldüremedikleride doguyo..bunu jinekolog arkadasıma soylemiş..alın size yeni polemik konusu:)
yatıcam dedim ya agladı..ayagımda suan..
benimki de ayakta.dün uyudu ne güzel.akşam da 1 saat uyumuştu.ama dışardaydık yolda uyudu biraz.canımıza okuyacakyatıcam gozu kapalı anne diyip duruo off cakıldım yine..hergece 3ten asagı yatamıorum
he evrim süleeeeeelif ilahı yaa çok guldurdun beni attan inip essege binmek istemezmisin he evrim ))))))))
kactım aglarsa yatagımda sallıycam kocama sarılmak istiorum artık..havada sogukk gokgurultusu yagmur..
ay nurdan ya az kaldı dayan arkadasım valla ne diyim çok zorrr. siz en iyisi bol bol dısarı çıkın sinemaya falan gidin kafanız dagılır
allah ayırmasın hiçkimseyi evladından. sayılı gun nasılsa geçer
kesmek de istemiyorum.ama çok sıkıntı gerçekten.ahh ahh şu gece kalkmaları bana illallah getirtti sırf bu yüzden emzirmeyi kesmeyi planlıyorum ama sadece planlarımda kalıyor orası ayrı
al işte aynı.aynen ya bütün gece memeler açık donuyorum resmen bir eliyle radyo kanalı çeviriyor diğeride ağzında
pislüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çok isterdim çooooooktmm yarın ararım unutmazsam bende bruncha gideceğim gerçi
çok sosyetikimdirdee ayıptır sölemesiii vuu vuu ruzy sıkıp mıncıklıycam
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gypsyesra, babymom+, dide+, esrako+, norraa+, sarmasik+
vay vay arkadaş bu saatte hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?