2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şöyleki sevgili hiroshima bu topikte doğum fotoğrafçısı ile o güzel anlar belgeleyen arkadaşlar oldu.sakın bizim doğum fotoğrafçısı hadisesini bilmeyip büyük bir şey sandığımızı düşünme.sanırım ukalalık yaptığını düşündüren herkesin yaptığı gibi bebeğinin fotoğrafını çekip eklemek yerine songül mallı fotoğraflarımızı çekti hemi de yüksek çözünürlükte demen oldu.

ben de matematik öğretmeniyim, kocam da matematik öğretmeni. Ben emmişim, o da beni emmiş. Fotolarımızı da endüstriyel tasarımcı gardaşım çekmiş. bu nasıl ? :teytey: :roflol:

Buyurun benden de mesaj kaygılı bir fotokaydirigubbakcemile3

şaka bı yana.. oyuncak gıbı bı bebek.. masallah sunhannallah.. kayınvalıdem dun sordu daha Buse yı.. merak edıyor nası bı bebek dıe.. hemen bunu kaydedıp gelınce gostereyım ona.

burcu burcu burcu kim kimi emmiş açıklık getir bu konuya...kaydirigubbakcemile3
bu arada ben de kptum salifo da koptu

ha bu arada su aldıgım oyuncak zımbırtsı hakaten ıse yarıyor.. su an onun ıcınde oynuyor yarım saattır.. Kuzı yı oldukca oyalıyor.. cok guluyor ayrıntı cok olduug ıcın.. taze furcum da buyudukce daha cok ısıne yarayacak dedı.. aklınızda olsun su chıcconun ergogym oyuncagı..

burcu burcu burcu kim kimi emmiş açıklık getir bu konuya...kaydirigubbakcemile3
bu arada ben de kptum salifo da koptu

şimdi şöleee

burcu-sefayı emmiş
onur-burcuyu emmiiş
böylece doruk gelmişşş
dorukta burcuyu emmiş

delikafadulden

Yaf Burcu aklıma geldıkce gulerım sımdı ben senın bu lafına.. kırıksın sen yaa kaydirigubbakcemile3

bir foto istiyorum evrim kuzi ve oyun zmbırtısı bir arada olsun

e benim bişey yazmama gerek kalmadı artıkın öperim..

Yahyayı öpmenziii
malum topiğin kıskancıyammm

ah bebeğim,onu hiç öpmem mi? üstüne atlar yoğururum bile, o kıvamda gendisi. söyle yazı beklesin o, geliyom yazın...

DİDOO salifo emiştiğimizi mi öğrendi? allahım çok utanıyorum -tatlicadiarzu- doruk bi izin verse... püfff....... neyse ki 2 gece uyudu da değerlendirdik :kedi: Şeniz

şimdi şöleee

burcu-sefayı emmiş
onur-burcuyu emmiiş
böylece doruk gelmişşş
dorukta burcuyu emmiş

delikafadulden
ho ho ho yeter lannn
Yaf Burcu aklıma geldıkce gulerım sımdı ben senın bu lafına.. kırıksın sen yaa kaydirigubbakcemile3

ben hala gülüyorum.açım yemek yemeye gidemiyorum gülmektensırnaşık şey

şimdi şöleee

burcu-sefayı emmiş
onur-burcuyu emmiiş
böylece doruk gelmişşş
dorukta burcuyu emmiş

delikafadulden

Koş vatandas koşşşşş.. Agustosun sıyrık anaları buradaaa :roflol: ( bu arada Elta mızı saygıyla anıyoruss tekrar :Saruboceq:) anın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben şiir kıvamında okudum sonradan dank etti..neyse mesaj önemlikaydirigubbakcemile3

bir foto istiyorum evrim kuzi ve oyun zmbırtısı bir arada olsun

sıkıntım var ama benım, koyamam dıdoo.. çok çözünürlüklü bir insan degılım ben,kabul et ama kınama.. sev de anlama.. dokun, hisset, ne olur sorgulama.. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…