ben de matematik öğretmeniyim, kocam da matematik öğretmeni. Ben emmişim, o da beni emmiş. Fotolarımızı da endüstriyel tasarımcı gardaşım çekmiş. bu nasıl ? :teytey: :roflol:
Buyurun benden de mesaj kaygılı bir fotokaydirigubbakcemile3
ben de matematik öğretmeniyim, kocam da matematik öğretmeni. Ben emmişim, o da beni emmiş. Fotolarımızı da endüstriyel tasarımcı gardaşım çekmiş. bu nasıl ? :teytey: :roflol:
Yahyayı öpmenziiiBu arada Neva ve Buse'yi öpenzi :)
burcu burcu burcu kim kimi emmiş açıklık getir bu konuya...kaydirigubbakcemile3
bu arada ben de kptum salifo da koptu
şöyleki sevgili hiroshima bu topikte doğum fotoğrafçısı ile o güzel anlar belgeleyen arkadaşlar oldu.sakın bizim doğum fotoğrafçısı hadisesini bilmeyip büyük bir şey sandığımızı düşünme.sanırım ukalalık yaptığını düşündüren herkesin yaptığı gibi bebeğinin fotoğrafını çekip eklemek yerine songül mallı fotoğraflarımızı çekti hemi de yüksek çözünürlükte demen oldu.
Yahyayı öpmenziii
malum topiğin kıskancıyammm
ho ho ho yeter lannnşimdi şöleee
burcu-sefayı emmiş
onur-burcuyu emmiiş
böylece doruk gelmişşş
dorukta burcuyu emmiş
delikafadulden
Yaf Burcu aklıma geldıkce gulerım sımdı ben senın bu lafına.. kırıksın sen yaa kaydirigubbakcemile3
şimdi şöleee
burcu-sefayı emmiş
onur-burcuyu emmiiş
böylece doruk gelmişşş
dorukta burcuyu emmiş
delikafadulden
ah bebeğim,onu hiç öpmem mi? üstüne atlar yoğururum bile, o kıvamda gendisi. söyle yazı beklesin o, geliyom yazın...
DİDOO salifo emiştiğimizi mi öğrendi? allahım çok utanıyorum -tatlicadiarzu- doruk bi izin verse... püfff....... neyse ki 2 gece uyudu da değerlendirdik :kedi: Şeniz
bir foto istiyorum evrim kuzi ve oyun zmbırtısı bir arada olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?