2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Koş vatandas koşşşşş.. Agustosun sıyrık anaları buradaaa :roflol: ( bu arada Elta mızı saygıyla anıyoruss tekrar :Saruboceq:) anın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum sisleri.NURDAN gelip kızacak bize.

merhaba kızlar. yoğunluktan kurtulamadım.millet gelmek için doğum yapmamı beklemiş sanki.samsundan annemlerle beraber döndüm.4-5 gun kalıp gittilr.sonrakı gun ankaradan arkadaşım geldi nişanlısıyla beraber dün gittiler.akşamda kayınvalidem gelecekmiş.yeni eve tasınıyor ve sanırım bu aralar bende takılacak.malum kayınpeder yurt dısında.başım saknleşir sakinleşmez aranıza döneceğimden şüpheniz olmasın.

Koş vatandas koşşşşş.. Agustosun sıyrık anaları buradaaa :roflol: ( bu arada Elta mızı saygıyla anıyoruss tekrar :Saruboceq:) anın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

anam sıyrık olmamak mümkünmü adamı illa sıyırık yapıyolar sırnaşık şey

ay inşallahhh burcummm gel gell süper olacak bu yazzz
cinema club da yatmasın ama tamam mı? çelenk koyun oraya
sıkıntım var ama benım, koyamam dıdoo.. çok çözünürlüklü bir insan degılım ben,kabul et ama kınama.. sev de anlama.. dokun, hisset, ne olur sorgulama.. mafoldumben

manyak ultra kırık.uzatma çözdür çözdür koy işte.aşağıda misafir var mı bak bakiyim

sıkıntım var ama benım, koyamam dıdoo.. çok çözünürlüklü bir insan degılım ben,kabul et ama kınama.. sev de anlama.. dokun, hisset, ne olur sorgulama.. mafoldumben

ay ben bunu yeni okudumm :roflol:
bu Ağustos anaları özel seçilmiş galibaaa

didoooooooooooooooooo...

Paşımısın hüstünde yeri far fisafirin.. ni demek baccım.. cıkardım dısarı çözülüoo su an koycam hemen :))

gündemi değiştiriyorum geçici olarak
bebişlerinizin ayak tırnaklarını kesmeye yeltendinizmi
ben yeltendim ve bol miktarda tepik yemekle kaldım
sonuç başarısız
nasıı kescez yaa uzamışşş altını açınca çizer diğer ayağını

[/URL]

ay sizlere özendim bende bal kabagımı koyem bari valla bizim topigin erkekleri çok karizmatik bayılıyom onlara opuyorumnanaktan

esra güzel çalışma.görüntülü analizini yapalım ne dersin? yerim o gamzişleri ben.herif kokulum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…