2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anam geldi, uyuttu çocuğu, emziği de tıktı, cokur cokur emiyor Doruk Beğğğ

Şengül Pallı'yı topikçene çok takdir ederiz, kendisinin hastasıyız...

teşekkürler bak bunu bilmiyordum.

tazem dorukun fotoları yokmu nerden bakabilirim eşimde bende çok merak ediyoz yeni hallerini

Lamaze Dön&Keşfet Oyun Parkı | Kalede.com |

böyle bişey buldum biraz karışık görünüyo ama ne dersiniz
aaay çok güzel bişeye benziyo hoşuma gitti

ya bi buluşma olursa bende katılmak istiyorum hatta benim ewde olsun istiyorum gelirsiniz demi?:dance:

Aycaa nabersİnn

ya senİnle Çok azkonusma İmkanımız oldu hatta pek olamadıbİle gec buldum cabukkaybettİm gİbİ olduk:) İkİncİ bulusmadada tanısamamıstık Çunku
huysuz oğlumla uğraşıyordum, online görünmeme bakmayın...
esracım tekrar buluşuruz elbet..ben bi göründüm kayboldum o gün demi.. napıyım geç geldim, e korkumdan çabuk da kalkmak zorunda kaldım.. o gün arabada dönüşte yani, rüzgar çok ağladı, çektim mahmutbey gişelerde sağa, tırların arasında emzirdim iyi mi..şeyda korkudan öldü..napceksin... bu arada tek el yazıyorum hehe..
muhtemelen vuu vuu rüzgar ağladıııı
aynen..gündüz çok güzel uyuyor da akşamları fena...

rosewind sen avcılarda mı oturuyordun yoksa ben yine karıştırıyor muyum..

biz bir ayı aşkın süredir böyleyiz. en son pazartesi yapmıştı mesela bugün 4. gün hala ses yok kakadan. keyfi yerinde, kilo alımı normal, gazımızda çıkıyor, gerisinide bekliyoruz. birkaç doktor gezmiştim ben çok kurcalamamak gerektiğine karar verdim. her bir doktorda farklı bişey söylüyor, bir süre daha bekleyeceğim. kızımın bağırsak düzeni budur diyeceğim...

furkan anakucağinda uyumaya alıştı nolcek bilmiyom şimdi yatağina bırakıp uyumasını bekliyorum ki nah uyur
ben uyrum beklerken o uyumaz
ama günahını almıyım sabah öle uyudu
ya varya görseniz yüzü çizik çizik gece ellerini açmıştım şerfsz oğlum benm çizmiş
tırnaklaınıda kesmiştim oysa börtü böcek işte nolcak

Lamaze Dön&Keşfet Oyun Parkı | Kalede.com |

böyle bişey buldum biraz karışık görünüyo ama ne dersiniz
deniz çözer bunu ben çözemem:) emeklemeye başlayınca daha kullanışlı olabilir.bubi tuzağı falan y eğil mi bir yerinde?
kaşıkla vermeye çalışaydın keşke.tüh
sen de bir yooldun anlayamadık.
biberon benim için son çare olacak.ya memeyi almazsa
bpa konusunu topikte daha hamileyken gündeme getirmiş ve kanadada yapılan bir araştırmadan bahsetmiştim.o günden beri hep araştırıyorum hatta nurdanla da konuşmuştuk.Fakat ben de doğal olarak bulamadım free olan biberon.bir çaresine bakacağım artık.
teruklerini kabul ederim. bende anlayamadım.galiba orada oturacak kalkıp etrafında dolanacak sonrada annem manyakmı bana niye böyle bişey aldımı diyecek , kaliteli bir markaysa renkleri hoş olabilir...
yiyicem seni manyak gadınopuyorumnanaktan

vaaaaav şu ünlü şengül pallı..sizin makinanız yok mu? onunla çekip koy biz analamayız zaten sen mi çektin şengül mü çekti.

ben çıkıyom küstüm kimse yok dido hiroshima milkshake taze fasülye nerdesiniz şimdi ben çıkcam sz coşcaksınız demiiiiiiiiiilaelaelaelaelae
ama çıkmak zorundayım gezmeye didcem ana furkan kendi kendine uyudu günahını almışım oğlumun
günahı var mıydı yaa

Ada'nın doğum fotoğrflarını Şengül Pallı çekti, hepsi çok güzel ama çok yüksek çözünürlüklü ekleyemiyorumm (
rek-lam-lar delikafadulden
benimkinide mami şallı çekti :roflol:
Şengül Pallı'yı topikçene çok takdir ederiz, kendisinin hastasıyız...
.
delikafadulden deli gadın öperim
teruklerini kabul ederim. bende anlayamadım.galiba orada oturacak kalkıp etrafında dolanacak sonrada annem manyakmı bana niye böyle bişey aldımı diyecek , kaliteli bir markaysa renkleri hoş olabilir...
defnem damlam süpersin sen seviyorum seni

kızlar birşey daha sorucam size bu kullandığınız slikon göğüs ucu nsl bişey ben aldım ama çok dandik memede durmuyorki ıslanıp hemen düşüyor
Başından beri medela kullanıyorum. çooook memnunum:lepi:Bu arada, nerdesin güzelim yaa, özlettin kendiniŞenizKeşke en başlarda bahsetseydin bize göğüs ucu probleminden. Benim de uçları çok küçük olduğundan haftalarca savaş verdim adamakıllı emzirebilmek için. Hala meme ucuyla emziriyorum. Bu sayede biberona da emziğe de çabucak alıştı kızım. Şimdi hafta içi maksimum günde iki kez biberon kullanıyoruz. Haftasonu biberonu kesinlikle vermiyorum ve bol bol, sık sık emziriyorum. Böyle böyle memeyi de bırakmayacak azimliyimhihoyyyt

Google'a "oyun halısı" yazıyorsun, çıkıyorlaelaelaelaelae

Merhabalaar!!
..
Ooo bir kaçak dahalmaz:Hoşgeldin tekrar. Verdiğin bilgiler için de teşekkürler. Bu durumda normal bir biberonu soğuk kullanırsak sorun olmuyor galiba değil mi?CADIARZU
Ben dr brown'su ısıtıyorum sadece

benim görüntülerimide adını bile bilmediğim teknisyen çekti .
isimsiz kahraman o . çokda güzel çekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…