kuzeyi koklamak istiyorum bendeeeeeeeeee
burcu çok kıskanıyorum seni bilesin
sanırım bişeyler kaçırdım yusufun arsızlığı ve uykusuzluğpu kudurmuş durumda birde üstüne misafir olayı tuzu biberi oldu....
ama sisleri ösledim topiği kırıp geçirmişsiniz ....
bizde o bahsettiğiniz çözünürlüklü laplop ve foto makinesi yok napcez elimizdekilerle yetiniyorduk olmamı kabul görmemi ....
yusuf bey ve anasının kızının resimleri 2m.pixselli N 72tlf den olmamı ..
konuyu anladığım kadarıyla tek elle solda yusuf bey mevcut yazdım beğenilerinize arz ederim çatlak ve özel seçilmiş ağustos anaları.....
anladığım kadarıyla yaho gibi kokuyormuş.herif kimin.kaydirigubbakcemile3
senin avatarındaki rüzgarı yerim bennnnnn
hatırlamısın ne derdim sana??
avatarındaki kadar tatlı bi bebişin olsun diye
çok tatlı bi bebişin olduuu maşallahhhh
Kız emişmeden doğuran mı var aramızda sanki, ne utanıyon kilülülülülülüah bebeğim,onu hiç öpmem mi? üstüne atlar yoğururum bile, o kıvamda gendisi. söyle yazı beklesin o, geliyom yazın...
DİDOO salifo emiştiğimizi mi öğrendi? allahım çok utanıyorum -tatlicadiarzu- doruk bi izin verse... püfff....... neyse ki 2 gece uyudu da değerlendirdik :kedi: Şeniz
Andım aplaaa, ailemizin "misafir"i idi kendisiKoş vatandas koşşşşş.. Agustosun sıyrık anaları buradaaa :roflol: ( bu arada Elta mızı saygıyla anıyoruss tekrar :Saruboceq:) anın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Peh!Duyan da sıyırık değildin de burada oldun sanacak:umursamaz:anam sıyrık olmamak mümkünmü adamı illa sıyırık yapıyolar sırnaşık şey
Harbi LAPLOP ekranında Taze vardelikafaduldenişte tazeye koparken yahonun sırıtmalarıı delikafadulden
Puhahahahaha:roflol::roflol::roflol:süperim di mi?? biz de senginiz sisin gibi Didom, bızım de döt mendılımıs Nıvea.. 6 mılyon! tanesı, koltuklarımız da krem derıden.. bı de kuzının dötü ıslak kalmasın dıe bı kadın tuttum eve, ben altını temısledıkten sonra egılıp üflüoo.. pişik yapmasın dıe.. hem de pütürlüsünden olursa alimallah..
Asıl senin avatarın çok şekeropuyorumnanaktanMaşallah. Yerim ben onucokacimcoookçok şekersiniz..
kuzeyyy aynııı evrimmmm
o bakışlarrr tıpkısının aynısı sanki karşımda evrimi gördüm
bide demişsin anasna benzemiyo diye be gadınnn
sen bi evrimi görsennn
ahh ahh özledim
maşallahh kuzeyime
kaç yaşında kuzum bu velet bizi kandırdın dimi?önceden doğurdun bize söylemedinnn 5 ağustos doğumlu olamasss
laelaelaelaelae burada pekişti sıyırıklığımPeh!Duyan da sıyırık değildin de burada oldun sanacak:umursamaz:
Ben bizzat gittim gördümbuyrunnnnnnnnn5 Ağustos doğumludur, şahidim:hooray:
burçin ne kadar güzell bi bebiş yaa
bide saçları olsa tam olcek
muhtemelen altın sarısı olcek saçları tıpkı ablası gibiii
burçinimizede maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?