güzell bir gündüü petrikime çok teşekkür ediyorum zahmetler etmiş güzel mamalar yapmış
annesinin ve ablasınında eline koluna sağlık
herşey çok güzel giderkene yaho günün damgasını vurdu üstüm saçım başım halılar yerler ve kendi üzeri dahil olmak üzere her yere kustu sinir krizi geçirecektim
bunun harici herşey çok güzeldi pehhh
ama bugün daha bi güzeldi vallahi
adaşşşla çocukları analara sattık uzun ve bol sohbetli bi brunch yaptık
valla süper geldi bu sabah bana çok keyif aldım kocalarıda sohbet muhabbet ortamı sardı
devamı gelir artık adaşş değilmi mucuks
yaho ve ecenin geleceğini hiç parlak görmüyorum bi kaşık suda boğacaklardı birbirlerini
yaho bi ara ecenin yanaklara yapıştı parçalayacak kızı
ecede kedi patileri ile karşı saldırıya geçti bizimki zırlamaya başladı aslında tam videoluktu
bugun kpss mi vardı bsu iptal olanın yeniden yapılanı bugunmuydu daha evel olmamısmıydı tekrarlanan sınav ??Şevval ciğe çok geçmiş olsun. Kısa zamanda toparlar inşallah.
Resimleri gördüm şahane gene. Güzel anneler dünya tatlısı çocuklar maşallah.
Ben de bugün Kpss de görevliydim çok rezil bir hal aldı bu sınavlar. Yerlerde araba anahtarı,cüzdan,saat bırakan bir sürü kişi vardı. Bir tek su ve kimlikle alındı öğrenciler. Bir de kimlik krizi<yaşandı ki sormayın. Ehliyet artık geçerli bir kimlik değilmiş
edelim etmesinede ortak noktamız ne olacak ??ben 2009 değil ama2005ağustos annesiyim aranıza kabul eder misiniz
eceyle ada gerçekten çok benziyorlar.. yanyana görünce daha iyi anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?