2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esracım resimler süpperr! yalnız benim tek bir resmim var ki fenalarda yani!! kimbilir ne anlatıyorum esraya.. bu arada yahyayla ada süperdi yaa! yahya adanın elini yuymaya çalıştı saçını okşadı!!! oyyy oyy rockstarım benim!!

fotolardaki herkes şahane..Nesrin saçlarının rengini açmış sanırım..accık da kilomu almış.?..(kendime yandaş arıyorum galiba:)
Ada nın kıyafet uyumuna bayıldım..

Nurdan yok muydu?..İZMİR e gitti sanırım..TEO hastaydı en son..

evet nurdan gelemedi , teoşun yanına gitmiş.. ben de çok merak ediyorum.. umarım anneciğini görünce biraz daha iyi olmuştur..

hee unutmadan daisy diyen kuzey veee
akıllı nevaya maşallah.
bu sıpalar dillendikçe dadıdan yenmez oldular..

valla al bendende o kadar adas çocuksuz ne derin muhabete geçilebiliyormus konu konuyu acıyor ordan burdan çocuklarla ben kafamı toplayıp konusamıyorum bile rahat. çok keyif aldık bizde tekrarlayalım ilk firsatta sehir firsatlarını takipdeyiz.) mami de çok sevimliymis canım çok konuskan degil yada yabancı ortam haliyle tanımadgı 6 tane insanla tanıstı adamcagız bir anda ama sıcak bakısları gulusleri yeter samimiyet benim için en onemli sey ol dugu için sevdim kendilerini ))

ay evet ya ece tam bir aslan gibi pati atıp durdu seri bir sekilde :)) bir resimde yaho aglayarak benim kucagımdakı ece ye bakıyor ay çok alemlerdi yaaa
her kusun eti yenmez de kıvırcık guzel ogluna :)) yanagını sıktırır ama intikamını alır benim kizim :))

bugun kpss mi vardı bsu iptal olanın yeniden yapılanı bugunmuydu daha evel olmamısmıydı tekrarlanan sınav ??
bu arada ehliyet hiç biryerde kimlik niytine olmuyormuymus yani bi yasıma daha girdim ne fena yaa iyi oluyordu her daim onu tasıyorduk tek sınavlardamı her makamdamı acaba biliyormusun ?

ben 2009 değil ama2005ağustos annesiyim aranıza kabul eder misiniz
edelim etmesinede ortak noktamız ne olacak ??

eceyle ada gerçekten çok benziyorlar.. yanyana görünce daha iyi anladım..

bencede benziyorlar iyi ama ada babasna çok benziyor ece de babasına benziyor onur la ibo kardes olmasın yoksa :))) gibisinden bir espri yapasım geldi :) gulmek zorunda degil kimse: ))

arkadaslar hani bir ara kaçakkedi sebnem adlı arkadasımız vardı msn de karsılastık epey dir gormuyordum face hesabı acmıs sizleri benden gordukce ekleyecek sebnem di ismi anlarsınız gorunce artık isteyenler onay verir epey sorunlar yasamıs ondan kopmus zaten teknoloji ozurluyum istek yollayan olur hemen gormezsem alınmasın kırılmasınlar diyorr benden iletmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…