2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim ben de anlamadım.nerede bu gün gadunları yeyip yeyip ufunetlendiler herhal.

aaa birileri girip resim kesin eklemistir dedim bende olmayanları çalarım çırparım falan ama yok yani kimseler yuklememis, ben simdi bu laptopta image programı yok onu yukleyim resimleri indireyim foto dan yetistirirsem atayım uykum gelmeden yetisirse yani:)

evet kusum hasta oldu. gunduz hafıf huzursuzluk dısında pek bişe yok ama gece burnu tıkalı oldugundan genız akıntısı oluyo,oda bogazında birikiyo ,öksürük tutuyo sonrasındada balgam vs uyuyamadım gece dogru bellı.neyse ates yok henuz.soguk algınlıgı galıba.bogazı kızarık degıl çünkü, sesı kısık hafıften.Evrımın dedıgı surubu alıcz inş vardır ellerınde.bıde ventolın vercez buharla burun tıkanıkgı gecsın dıe.baktık hala gecmıyosa doktorun yolunun tutcaz.
neyse benden haberler bunlar gecmıse falan bakamadım hemen cıkmam laızm.
yarına ıyı haberllerle gelırım inş

geçmiş olsun..neden doktora götürmeden ventolin vermeyi düşünüyorsunki...önce doktora götürseniz sanki, daha iyi olur gibi..önce tam olarak teşhis konulur daha rahat edersiniz..

pervin yardımcı işi çok iyi olmuş ..artık daha rahat olursun..seni burda neşeli ve aktif görmek iyi olucek...

güzell bir gündüü petrikime çok teşekkür ediyorum zahmetler etmiş güzel mamalar yapmış
annesinin ve ablasınında eline koluna sağlık
herşey çok güzel giderkene yaho günün damgasını vurdu üstüm saçım başım halılar yerler ve kendi üzeri dahil olmak üzere her yere kustu sinir krizi geçirecektim
bunun harici herşey çok güzeldi pehhh
ama bugün daha bi güzeldi vallahi
adaşşşla çocukları analara sattık uzun ve bol sohbetli bi brunch yaptık
valla süper geldi bu sabah bana çok keyif aldım kocalarıda sohbet muhabbet ortamı sardı
devamı gelir artık adaşş değilmi mucuks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…