2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın iyi haftalar,

gün yine süpermiş bayıldım fotoların içindeki her şahsiyete. çağanı görmemiştim uzun zamandır. ne kadar güzel bakıyor maşallah. gpysim cok güzel olmuş saçların sana ayrıca bayıldım.

gülim akife de çok geçmiş olsun. hikaye kitabını görünce yırtmaya kalkıyor bizimki. ama yatağa yattığımızda ben hikaye anlatıyorum. ses tonumu da sık sık değiştiriyorum seslendirme yaparak çok hoşuna gidiyor. halikaten antenler hep havada. nereden ne kapsam diye bakınıyor cin cin..

nurdan dan haber var mı? teo iyileşmiştir inşallah.

şevvalime de cok geçmiş olsun... havalar cok fena bi sıcak bi soğuk...

Baba uzanmış televizyon seyrediyordu Adama ne dersem diyeyim yandaki modda kulaklarını tıkayıp lalala diyor.

şevvalciğime geçmiş olsun. havalar gerçekten ne garip. insanın psikolojisi bile bozuluyor.

teocukda iyileşmiş olsun.

siz her gün yaptığınızda bis böyle miyav miyav bakıncakmıyız hanımlar yavv. çok tatlısınız. bebiklerde çok tatlı. maşallah.

adasss benim dikkatli oglum dun ne diyor biliyormusun eve gelince cipsi esra ablanın sacları çok guzel olmus dimi anneeee:)))) pes dedim kiz çocgu olsan bu kadar dikkatli olursun :))) dedim kendine soyleseydin çok mutlu olurdu unuttum diyorr :))

günaydın

resimleriniz çok güzel
Çağan çok güzelleşmiş
Kıvanç çok yakışıklı olmuş
Gypys çok zayıflamış
ilk aklıma gelenler bunlar oldu

evrim sen antalyaya gidecekmisin canm ya
son durum nedir kaçırdım???
merakdayım

aa.. bellı arada gırdıgın.. ben Antalya dayım tatlım.. buyur beklerım.

çok ıyıymıs yaa.. hayal ettım de bır an.. heder etmıssınız cocugu. :))

bu da videomuz kısacıkk

guzel olmus bu.. canlı canlı gormek hoş oldu. saolasın.

Belma ben boyle "höh" kocanın ustunu basını soyup balkona atar ustunu kılıtlerdım.. ıyı valla. Kusuruma bakma.. yazdım alenı alenı ama.

bu saatte kimseler yokkk nerde millet

Buyrun hanımbacım ben yardımcı olimm.

Hesra ı hakıkaten guzel gordum.. gayet zayıflamıs gorunuyordu.. saclar da cok tarz olmuş.. ne hoş

Yaho nun saclara Ozy ınanamadı.. gercek mı bu dıye.. cok hoş duruyorlar.

Kıvancın gozler yeter.. nefıs gorunuyordu.

Ada.. hala gordugum en guzel Ada.

Ece buyudukce annesnın kopisi olmaya aday..

Berke sahane br cocuk.. cok duyarlı bır erkek olacak.. ne mutlu onu alacak kadına.

Esrako annem, evde oturmak sana yaramadı.. ses te cızırtılı hala.. Esra kılo mu aldın sen.. yoksa fotolardan mı ole.. acil acıklama please..

Bir de Güli ile Esra nın fotosu cok guzel cıkmısş

Nesrin i tanımadıgımdan bır sey dıyemeyecegım,, Çağan ın kırpıkler hala bır numara.

Yıne guzel olmuş her sey.. yüzlerden, cocuklardan ortamdan belli..

Damla Hocam, algıda seçiciliğine hayranım.. Afik i ayırdetmen bır anda.. vall ne dıyeyım. Sana karsı arzular şelale..

belma allah seni ne etsin ya
güldüm valla
karman çorman olmuş herkeşleri karıştırmışsın.
ama yaaaa

neyhse esrako yazmış tek tekk

afikimin burnu akıyordu o sebepden götürmedim
bu gadınların hepsi pimpirikli aman çocuguma bulaştırdın gibi laflar ederler diye götürmedm :86:yoksa bi sorun yokdu yani
sadece accuk mümüklendiydik..

berkeye hayranım ya
kesinlikle her gun e gelmeli
her çocugu ayrı ayrı seviyor ilgileniyor
bi ara bana
-anneme niye esrako diyorsunuz diye sordu ?
bende 2 tane esra varya biri gypsy esra ablan biride senin annen karışmasınlar diye cvp verdim...

evrim kıcccıksın
püss
seni bi daha merak etmiicem.
nie dalga geciosun.
hayallerim vardı belki sana dair.
duygularımlan alay ettin..:84::84:

Son düzenleme:
evrim kıcccıksın
püss
seni bi daha merak etmiicem.
nie dalga geciosun.
hayallerim vardı belki sana dair.
duygularımlan alay ettin..:84::84:

sekere banam yem seni :)

ıkı hafta sonra Antalyadayım tamamıyle.. ıcıme sınen bır evı alalecele bulmama baglı.. umarım guzel bır ev bulabılırım..

begendim tuşuyok ya ondan şey ettim.
begendimm:81:

ben de senı beenıyorum.. osellıklle de goslerını.. ısler yoluna gırsın.. en kısa zamanda yanınızdayım.sozum sozdur.

Son düzenleme:
Bizim cocuklarımız mı.. ondan mı bana bu kadar guzel gelıyorlar.. yoksa cocuklarımın hepsı gercekten cok mu guzel?? bence cok guzeller.. ellerı yuzlerı guluslerı.. Rabbım sanslarını bahtlarını da kendılerıne benzetsın ınsallah.

ayy fotolara bebişlere sizlere bayıldımmm hatunlar.hepiniz şahanesınız valla.ınsan orda olamadıgı için cok içerliyor gercekten (

buarada hemen bı düzeltme yapıyım ventolın verıcem derken buhar makınamızla kullandıgımız nebül.randevumuzu aldık carsamba gunune.bu ventolın mevsuzusuda şudur ; bızım alerjık durumumuz cıktıgından dolayı, hafıf hırıltılı öksürük basladıgında seyreltılmıs ventolın uyugluyoruz evde.
doktorumuzun tavsıyesıyle.hem seyrelttıgımız ıcın hemde buhar seklınde nefes yoluyla soludugu ıcın ılac etkısı cok cok az oluyor.fakat veremedık cunku maskemızı Şevval hallettı,burdada sadece bır medıkal oldugundan bulamadık
öle yanı carsambayı beklemedıyız.öksürüyor hala,burnu tıkalı oyuzden genız akıntısı öksürük yapıyor.,buharlı ılacını verebılseydık enazıdan bukadar öksürmemiş olcaktı.
doktor full dolu dıe yer bulamadık yınede acıl bı durum olıursa gıdıcez.inş artmaz dahada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…