ay belma geçmis olsun ya çok komikler birkaç gun geçsin sorun olmasın komik anı olarak hatırlarsın biz hala berkenin makarnaları falan çubuk makarna hemde kırıp kırıp yerlere attıgı tum kuru baklagilleri yerlere doktugu gunu hatırlar guleriz:)
ama sizinki tuvallette halletmis isleri o kotu olmus
daa benim anlamadıgım babasının yanına koydum diyorsun babanerde bu arada ???
evrim sen antalyaya gidecekmisin canm ya
son durum nedir kaçırdım???
merakdayım
finali tum gun tum bebekleri oyalamaya çalısan oglumla yaptım. gunlerin aranılan insanı oldu kendisi:) hele sigara içen grubu için super oldu:)
genelde sunu dedim berke yahya ece ve ada ya bakıyorsun biz bes dk ya geliyoruz bir geliyorum salona berke yakalamıs ikisini oburunun pesinde anne gelin artık hepsi ayrı bir odaya gidiyor yoruldummmm diyor :)
bi yarım saat sonra bu relik tekrarlanıyor:)))
C.tesi başıma ne geldi bir bilseniz. Didarı akşam yıkadım pakladım babasının yanına koydum, mutfağa gittim ona yemek hazırlıyorum. İçerden pat küt sesler geliyor. Ben oyuncaklarıyla oynuyor sanıp dikkate almadım sanırım 8-10 dk geçti salona gittim Didar yok. Didar nerde, aha sesler banyodan geliyor. Fırladım, kapıyı açtım ki, dolaplar açılmış, sabunlar yerlerde. wc fırçasını almış atmış (o ara eliyle fırçayı tuttu mu, ağzına götürdü mü bilmiyorum), bir eliyle klozettin kenarını tutmuş içine sarkmış öbür eliyle klozetin suyuyla şapır şapur oynuyor. Beni görür görmez elini ağzına götürdü.:120: Aaayyy çıldıracaktım :84: ağzının kenarında sabun parçaları... Tekrar yıkayıp temizledim amaa içime bir ateş düştü ki sormayın. Cayır cayır yandım. Ya birşey olursa, ya mikrop kaptıysa... Aklıma ilk gypsyesra geldi onu aradım, ardından çocuklu ve benzer tecrübeyi yaşamış olabilecek bütün arkadaşlarımı... İlk 24 saat önemliymiş ateşi çıkmazsa sorun yokmuş. Şimdiye kadar ateşlenme yada başka bir sorun çoook şükür yaşamadık, bundan sonra da olmaz inşallah. Kendimi o kadar suçlu hissettim ki, her zaman sıkı sıkı kapattığım wc kapısını nasıl açık unuturum. Allah kimseye yaşatmasın. Hala bir kalıp beyaz sabunda küçük diş izleri duruyor. O parçayı kesip saklasam mı, hatıra olur
bu saatte kimseler yokkk nerde millet
begendim tuşuyok ya ondan şey ettim.Damla Hocam, algıda seçiciliğine hayranım.. Afik i ayırdetmen bır anda.. vall ne dıyeyım. Sana karsı arzular şelale..
evrim kıcccıksın
püss
seni bi daha merak etmiicem.
nie dalga geciosun.
hayallerim vardı belki sana dair.
duygularımlan alay ettin..:84::84:
begendim tuşuyok ya ondan şey ettim.
begendimm:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?