hiiii... ilk KK zamanlarımız aklıma geldı.. ayyyyyyy ne gusel gunlerdı.. hem utangaç,hem hevesli, mektepli sevgililerdik .. pek kırılgan, pek acemi bir söyler bin gülerdikkkkkkk :))
f5 yap kuzum, yenılemek ıstedıgınde f5 tusuna bas pc dekı.. sana sayfayı yenıleyecekttır adaşım.. catal karam..
saol evrişim ya dediğin gibi ne zamandır yazcam utanıyorum bu kadarda cahil olunur mu diye
senin sayende bebek bakımı ile ilgili bi sürü sey öğrendim şimdide kk hakkında
canım benimopuyorumnanaktan
evet minişim uzak kaldın çok şevval nasıl?
Nurdanım.. Eeeee.. Onun adı Teoo yafrum.. göslerimle gördüm kaydirigubbakcemile3
aayyy neden kimse bişi yazmıyo :umursamazysaki f5 yapmayıda öğrendim kaydirigubbakcemile3:hulya:
nie duş aldınn söle bakiim :icecream: delikafaduldendus aldimm geldiiimmmm...
sağol teyzesiii sende gelebilrdin buluşmaya sende yakınsın ama gelmezdinkii :1closedeyes:Evet esracim cok uzak kaldim.arada girip okuma firsatim oldu ama katilamadim hic.kizim iyi cok sükür zaman zaman sakin zaman zaman mizir mizir herbebek gibi.sizin kuzularda massallah süperler.hele sende toplandiginiz günün fotolarina bayilmis ve cok imrenmistim.buarada oglusunun gamzeleri süper
:roflol:aayyy neden kimse bişi yazmıyo :umursamazysaki f5 yapmayıda öğrendim kaydirigubbakcemile3:hulya:
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gypsyesra, dide+, evriş+, evros+, mercimekim+, minik_kelebek+, norraa+, petrik+, rosewind+, tuana3434+, tuanamevsim
hey maşallahhhhhhhhh
nie duş aldınn söle bakiim :icecream: delikafadulden
sağol teyzesiii sende gelebilrdin buluşmaya sende yakınsın ama gelmezdinkii :1closedeyes:
:roflol:
evrim kizar soylersem:hulya:kaydirigubbakcemile2
evroş ver msnni annem bizde senle takılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?