2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol evrişim ya dediğin gibi ne zamandır yazcam utanıyorum bu kadarda cahil olunur mu diye
senin sayende bebek bakımı ile ilgili bi sürü sey öğrendim şimdide kk hakkında
canım benimopuyorumnanaktan

saol evrişim ya dediğin gibi ne zamandır yazcam utanıyorum bu kadarda cahil olunur mu diye
senin sayende bebek bakımı ile ilgili bi sürü sey öğrendim şimdide kk hakkında
canım benimopuyorumnanaktan

estagfurullah.. hepımıs bırbıırmızden ogrenıyorus burada.. ilk zamanlarımız aklıma geldı benım de.. hepsını bırbırımızden ogrendık,ögrendıklerımızı paylastık.. hepımız bırımız ıcın, yoksa kımse bı fok degıl, o senın gusel yureklılıgın,guzel bakısın.

evet minişim uzak kaldın çok şevval nasıl?

Evet esracim cok uzak kaldim.arada girip okuma firsatim oldu ama katilamadim hic.kizim iyi cok sükür zaman zaman sakin zaman zaman mizir mizir herbebek gibi.sizin kuzularda massallah süperler.hele sende toplandiginiz günün fotolarina bayilmis ve cok imrenmistim.buarada oglusunun gamzeleri süper

aayyy neden kimse bişi yazmıyo :umursamazysaki f5 yapmayıda öğrendim kaydirigubbakcemile3:hulya:

püfff Doruk'u uyandırmadan emzireyim de yatırayım diye kastım ama sanırım kaka yapmış. altını açmak zorundayım. uyanacak

slm furkan anakucağinın kemerini emiyodu çektim emmesin die şimdi ağzını gezdiriyo ne bulcak bakalım
bazen kimse yokken gülüyorum furkana deli gb çok komik ya arıyo sırnaşık şey

Nurdanım.. Eeeee.. Onun adı Teoo yafrum.. göslerimle gördüm kaydirigubbakcemile3

hmm evet hatta sen biara aciyip sut vermeye kalkmistin yaygaraciya:)) isini biliyor, asil ne guzel olardi, kuzy oile sut kardes olurlardi..

aayyy neden kimse bişi yazmıyo :umursamazysaki f5 yapmayıda öğrendim kaydirigubbakcemile3:hulya:

kaydirigubbakcemile3 deli :)))

DİDOOO bırak geçmiş okumayı... gitçem ben, gel iki lafın belini kıralım.

TUĞBA naber şeker? özletiyorsun kendini...

dus aldimm geldiiimmmm...
nie duş aldınn söle bakiim :icecream: delikafadulden
sağol teyzesiii sende gelebilrdin buluşmaya sende yakınsın ama gelmezdinkii :1closedeyes:
:roflol:

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gypsyesra, dide+, evriş+, evros+, mercimekim+, minik_kelebek+, norraa+, petrik+, rosewind+, tuana3434+, tuanamevsim

hey maşallahhhhhhhhh

yyaaaa hep ben çıkınca muhabbete dalıyosunuz
ahanda şincik bizimki uykum geldi yatlım der :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…