2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya bi bebek homurdanip soylenerek mama yermi, mamasini gec yaptim diye bana soyleniyor babannesinin kucaginda biberonunu alirken..resmen sikayet ediyor yaa...bende saat arasi acilsin istiyorum ama izin vermiyorlar babanne torun...

off ya yazıyorum yazıyorum gitmiyor
ben şort doğru dürüst giydiremedim içimde kaldı bunuda çok beğenerek almış annem
hem onun içinde hem benim içimde kalmasın diye giydirdim fotosunu çektim okadar yani
malum burası pek çabuk soğudu bu arada fotografı çekene kadar elektirikli soba yandı
görmemişin oğlu misali iştekaydirigubbakcemile3

İnanmayacaksın ama Özy cok sevındı.. cok bunalmıstım, ne gusel olur dıoo :))

kaydirigubbakcemile5

tazem umarım doruk etkilenmez ama yinede dikkat et sen nacizane

merak etme esram, en çok haftada 1! yerimseniben

ya bi bebek homurdanip soylenerek mama yermi, mamasini gec yaptim diye bana soyleniyor babannesinin kucaginda biberonunu alirken..resmen sikayet ediyor yaa...bende saat arasi acilsin istiyorum ama izin vermiyorlar babanne torun...

kıyamam yaa... ben de emzikle sağlamaya çalıştım onu ama nafile!

İyiymiş :)))

ohooooooooo.. insanlar anlatırıss KK da yasarlar.. olaylar anlatırıss KK dan taşarlar zemuszemus

bişey sorcam siz sayfanın ilerlediğini nası anlıyosunuz ben sürekli bi geri sayfa bi ileri yapıp duruyorum
yok mudur bir kolay yolu şu cahile yardım etseniz

bişey sorcam siz sayfanın ilerlediğini nası anlıyosunuz ben sürekli bi geri sayfa bi ileri yapıp duruyorum
yok mudur bir kolay yolu şu cahile yardım etseniz

hiiii... ilk KK zamanlarımız aklıma geldı.. ayyyyyyy ne gusel gunlerdı.. hem utangaç,hem hevesli, mektepli sevgililerdik .. pek kırılgan, pek acemi bir söyler bin gülerdikkkkkkk :))

f5 yap kuzum, yenılemek ıstedıgınde f5 tusuna bas pc dekı.. sana sayfayı yenıleyecekttır adaşım.. catal karam..

oh anladigim kadariyla burcu ve efrim pazar yapmisiniz bugün.ne güzel yakisikli ogluslarla gezdiniz demek.anacım okadar sayfa ilerlemiski geri dönüp alinti yapmak pek mümkün deil.böle oluncada insan nerden lafa gircegini şaşiriyo anacim :))amma uzak kaldim sizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…