olsun tatlımmmefeeeet... her şeye rağmen eğlenceliydi valla... çingenem sana dönemedim kusura bakma öperim..
kaydirigubbakcemile3 rahatmi kullanımı 3 tekerleklinin efrimmmmmbu kadın var ya bu kadın !!! nerden bulduysa bir 3 tekerlekli, cip kibin bişi bulmuş, aynı trafik canavarı cipler gibi beni ezip durdu... oğluyla ikisi bizi resmen ezdiler kaydirigubbakcemile
çok sayko gördüm seni CADIARZUben artik hirpalamaya basladim severken, ele avuca gelmeye basladi ya, minciriyorum en son tibeti yanaklarini isirirken yakaladim:))) biraz daha buyusun daha neler yapicam..hatta yazik yavrum bugun biraz abartip havalarada hoplattim, bide besiginin arkasindan cee yaptim sicrayip cok korktuu:)))
bencede haksızlık gıcıklarrrrrr -tatlicadiarzu-:gitme::gitme:ama ama bu haksislik:gitme::gitme:
günaydın delikafadulden:hulya:aa bunu yeni koymuslar super..:hulya:
yuppiieee ! geliyorsunuz mu? ellerimle börek açıciyim sana :) dışardan sevmiyosun sen :)
yaa Doruk korkuyo daha.. yapamıyorum henüz
oo esra hanimlar gelmislerr...yahoo bey uyudular herhal..
başlatmayın ulen gelmesine gitmesine
nurdan sende teonun bütün takım taklavatları sermişsin ortalığa kaydirigubbakcemile
böle geziyosunuz gidip geliyosunuzya birbirinize nası kıskanıyorum nası bi bilseniz
böle geziyosunuz gidip geliyosunuzya birbirinize nası kıskanıyorum nası bi bilseniz
nazar etme nolur.. sehır degıstır, senın de olur kaydirigubbakcemile3
valla gypsym, evet alkol geçiyor accık, doğru söylüyorsun da, eser miktarda alkolden bişi olmaz be! şuruplarda da var ona bakarsan? 1 birayı da bulamıyorum çoğu zaman, yarım falan oluyor. Kısaca haftada 1 tane bile etmeyen biradan Doruk'a zarar geleceğini sanmıyorum. Gelmez di mi? :kedi:
size çözünürlüksüz berat fotoları
benım iks iks larç doktorum hamıleyken bıle saraba musade edıyordu.. ya da yarım sıse bıraya.. ha hıc kalkısmamıstım bole bısıye ama.. sanmam zarar gelsın yaf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?