2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

efeeeet... her şeye rağmen eğlenceliydi valla... çingenem sana dönemedim kusura bakma öperim..
olsun tatlımmm
bu arada bira sütüne geçmiyomu söle bakiim lmaz:
bu kadın var ya bu kadın !!! nerden bulduysa bir 3 tekerlekli, cip kibin bişi bulmuş, aynı trafik canavarı cipler gibi beni ezip durdu... oğluyla ikisi bizi resmen ezdiler kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 rahatmi kullanımı 3 tekerleklinin efrimmmmm
çok sayko gördüm seni CADIARZU
:gitme::gitme:ama ama bu haksislik:gitme::gitme:
bencede haksızlık gıcıklarrrrrr -tatlicadiarzu-
:hulya:aa bunu yeni koymuslar super..:hulya:
günaydın delikafadulden

başlatmayın ulen gelmesine gitmesine

nurdan sende teonun bütün takım taklavatları sermişsin ortalığa kaydirigubbakcemile

valla gypsym, evet alkol geçiyor accık, doğru söylüyorsun da, eser miktarda alkolden bişi olmaz be! şuruplarda da var ona bakarsan? 1 birayı da bulamıyorum çoğu zaman, yarım falan oluyor. Kısaca haftada 1 tane bile etmeyen biradan Doruk'a zarar geleceğini sanmıyorum. Gelmez di mi? :kedi:

Zaten ben biraya başlamadan Doruk sızdı kaldı. Ama Onur da sızdı kaldı. Üstelik başım ağrıyor. ımkansız aşk mafoldumben

benım iks iks larç doktorum hamıleyken bıle saraba musade edıyordu.. ya da yarım sıse bıraya.. ha hıc kalkısmamıstım bole bısıye ama.. sanmam zarar gelsın yaf..

benım iks iks larç doktorum hamıleyken bıle saraba musade edıyordu.. ya da yarım sıse bıraya.. ha hıc kalkısmamıstım bole bısıye ama.. sanmam zarar gelsın yaf..

Hmmm, o zaman ben bu biraları iyice soğutayım yarın akşama kadar? kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…