2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hakaten haaa.. Doruk resmen mıyavlıyor... resmen.. o aglamaya baslayınca resmen gülmek gelıyor ıcımden, cok karısık duygular yasıyorum her seferınde..

ben gayet açık gülüyorum. sen de gül, kırılmam, darılmam. sanırım bu yüzdendir, ağlaması çok rahatsız etmiyor beni :) eniğimbenim

attım imzamı.. gıdıyorum bır an once.. sıze de ıyı geceler, sözüm kardeşçe.. (böğğhhhh)

"petrik petrik çağan ağlıyor
cipsi ben acıktım
esrako yine mi emiyor ece"
ilahi aftabru çok yaşa emi

ben gayet açık gülüyorum. sen de gül, kırılmam, darılmam. sanırım bu yüzdendir, ağlaması çok rahatsız etmiyor beni :) eniğimbenim

haa ben de onu dusunuyordum.. burcu kırılır mı dıee.. sıyrık.. cocuk aglıyor,ben karsısında guluyorum, duygumun kakaolu meyvelı olmasının nedenı o..

cipsi ben acıktım

uyutmadık kızı bak ne hale geldı.. çözünürlüğü dibe furdu nazan ı anar oldu.. oralara kadar gıttıyse durum vahım.. gıt yat yavrum.. yasık etmeyelım sana daha fasla. kaydirigubbakcemile3

ben sayarken ipleyen yoktu..neva uynırsa şu saatte sorarım hesabını..evrim iyiyim ben..iyiyim dıttt dıdıdı dıttt

cipsi ben acıktım

:)))

haa ben de onu dusunuyordum.. burcu kırılır mı dıee.. sıyrık.. cocuk aglıyor,ben karsısında guluyorum, duygumun kakaolu meyvelı olmasının nedenı o..

hayat be! evrimim! kimi ağlar, kimi güleeerr -tatlicadiarzu-

İYİ GECELER hatunlar, ben yatar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…