yapcak bişiler buluruz
kaş göz çizeriz kaydirigubbakcemile3
yapcak bişiler buluruz
kaş göz çizeriz kaydirigubbakcemile3
ben sayarken ipleyen yoktu..neva uynırsa şu saatte sorarım hesabını..evrim iyiyim ben..iyiyim dıttt dıdıdı dıttt
:)))
hayat be! evrimim! kimi ağlar, kimi güleeerr -tatlicadiarzu-
İYİ GECELER hatunlar, ben yatar...
:hulya:aa bunu yeni koymuslar super..:hulya:
Maşallah Berata
size çözünürlüksüz berat fotoları
Datlum nasıl oldun bugün?gider ayak yine coşturdun lan beni burcu..kombinasyon farklı ama olsun bu da güzel.kucaktaaan kucağaaa
hastayım tazem galiba..gidip yatayım
kendinizi şair sanmayın
esrayı yabana atmayın
evrimin laflarına kanmayın
kuzeye kardeş gelirse şaşmayın
delikafadulden
Allah kaydırmasın anam.kaydirigubbakcemile3
tavuk suyuna çorbamı dün içmiş bulunuyorum nesrinim.gerçi benim kameranın hdsi yok ama yine de zenginimzemuszemus
bir de yarın geçmişi okuyanlar olacak..neyse başım çok ağırıyordu..saroştum hatırlamıyorum derim..ne oliyii bağa yaaa
Delü delüüüü lülülülülülüiyi geceler evrim
iyi geceler esra
iyi geceler nesrin
iyi geceler burcu
iyi geceler la la
iyi geceler po
iyi geceler tinky winky
Günaydın Belma neden çıkmıyosun dışarı ? E kızınıda alıp çıksan olmaz mı?Herkese günaydın. Çok sıkılıyorum. 2.5 aydır nerdeyse evden hiç çıkmadım. Çok bunaldım yaaa. Arada bir markete kaçıyorum onda bile aklım evde kalıyor. Çok yoruldum benneyaptımki
ah yavrum annen emzirmedimi yoksa seni bebekkene delikafadulden
ben sana msj attım tatlım tatlı rüyalar
tazem ecoş sıcızlamadı zart zort gazlar ama bos kokulu gaz 10 kg cişli bez cıkıo..ptesi dra gidicez bakalım ne diycek.
dun pnomokok yaptırdım gece saat bası uyanıp ınıladı mecbur yanımda yatırdım ama salaga dondum şimdide ayagımda sızdırmaya calısıyorum
Şimdiden alışsın diyorsun yani:jeyyar:Doruk'um bugün pek sakindi ama gaz sancısı başladı şincik de... Oysa biralarımızı almıştık, aleme hazırlanıyürdük kocamlan (mat öğretmenidir kendisi) mafoldumben
(haftada 1 tane bira içiyorum ben)
Siz ha buluştuk ha buluşuyoruz derken iyi oluyordu ama:umursamaz:EVRİİİM, BURCUUUU, 29 EKİMDE NAPIYONUZ?ŞÖYLE SEVGİLİLERİMİZİ DE ALIP BULUŞSAK YAyerimsenibenbencede haksızlık gıcıklarrrrrr -tatlicadiarzu-
Buse de memeyi öyle alıyor kızınca. Bir de meme ağzında, kafayı göğsüme vurup "ıh!" yapmaz mı sinirli sinirlikaydirigubbakcemile3görmelisinya bi bebek homurdanip soylenerek mama yermi, mamasini gec yaptim diye bana soyleniyor babannesinin kucaginda biberonunu alirken..resmen sikayet ediyor yaa...bende saat arasi acilsin istiyorum ama izin vermiyorlar babanne torun...
Ben de hep uyandırıyordum kaka yapınca, bu ara öğrendim sanırım. Uyanır gibi olunca sırtını pışpışlayıp eeee falan diyorum sakince, tekrar dalıyorpüfff Doruk'u uyandırmadan emzireyim de yatırayım diye kastım ama sanırım kaka yapmış. altını açmak zorundayım. uyanacak
Eeee, alışacağız artık bu durumlara:gitme:doruku yatırıp onurun kucağında olmayı planlıyordum. onuru yatırdım, doruk kucağımda! kaydirigubbakcemile3
ya bu saat oldu bu veletler sizin kucaktamı yatii hee burko o kadar makale alıntı yaptı size hiçmi akıllanmadınız heee zemuszemus
o makaleyi dürüm yapıp yesın ooooo
:hulya:
ayrıca buradan BURKOmma seslleneyim. "öğrenilmiş çaresizlik" ile ilgili bir makale bul ve oku burko hanııımmm ! kaydirigubbakcemile öle şey mi olar?
sabah sabah çok güldüm muhabbete..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?