2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burko dur, kahvaltımı edip geliyom. kılıçlarımızı kuşanalım -tatlicadiarzu-

29 ekim fikrin çok güzel ama "ben bilmem beyim bilir." zira kendisi günde 4 saat yol gidip geliyor. O gün de gidecek muhtemelen, ona sormalıyım...

GYPSY Doruk da kitabını okumaya başladı :) hem de bir yandan sıçızladı sanırım, ortalık misler gibi kokuyor :sinifsinif: aman maşallah kuzuma dualarımız ecoş için

yom yüklenmıyo kızcemın fotosu
sınır yaptım ıyıce.yahu giriyorum images sıtesıne gözat yapıp 640 lı boyutu secıp basıyorum dıger cıkan sayfadan dırect linkli alıp grafık ekleden yapıstırıyorumda hala nıye olmuyo.aynı fotograf makınası önceden yukledıgım sekılde cekıyo ama yınede yukleyemıyom sımdı

Kuşanalım güzelim, buyurÇok üzgünüm çoookGerçi fikirlerimizin o kadar zıt olduğuna inanasım gelmiyor. Muhtemelen derdimizi anlatamıyoruz:uhm:

Dün 22.30 gibi uyuttum kuzuyu, ama nasıl uykum var. Uyusam mı kkya mı takılsam diye 2 saatte bir ikileme düştüm. İçime doğmuş muhabbetin dibine vuracağınızmafoldumben

burkom ikinci alıntıyıda okudum ama diğeri ile pek bağdaştıramadm nedense yani biri kendine güvenden bahsediyor iyi güzel ona katılıyorum ama diğerinde mecburiyet var şartlanma var bilmiyorum bana uymadı kaldıki 15 dk bekle sabret felan hiç bana göre değil
kaldıki ben odasını değiştirmeyi düşünmüyorum uzun bi süre hatta en az 8 aylık olana kadar
koynumda yatsın istiyorum alışsın şımarsın kaç tane çocuk doğurucam onun kokusu ile uyanayım
ama işin ilginç yanı yahoo yatmıyor kollarımda illa yatağında yatıyor yayıcak kendini
rahat bi çocuk olsun istiyorum şimdiden bi kalıba sokmak istemiyorum

ekledim canım seni
yok nickimin arkasına yazcan delüü kaydirigubbakcemile2
hotmail@gypsyesra gibi :lepi:

İkinci alıntıda kısaca diyor ki; ilgilenin, sarılın, koklayın, kucaklayın ama serbest de bırakın ara sıra. Böylece kendi kendine yetmeyi de öğrensin. Bence senin iki yazıya da ihtiyacın yok zaten. Yaho gayet memnun hayatından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…