2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seviyorum seni.. ötesine gerek yok.

Hıc bır yerden bısı okumadım be yavrum... sadece dıger topıge baktım, ses cıkmamıs senden ondan merak ettım..ağlama yaf.. sorayım tabıkı.. ıstedım Şevval e yılbasında gelsın dıye.. ama bu kadar gecıkecegını tahmın edemedıgımden,kayboldugu falan aklıma geldı,ondan sorayım didim.

hele bı kaybetsınler yiyim onları çiğ çiğ :mymeka: yok şaka bı yana yurtiçi kargonun servısı yarınmıs buraya. bızımde yılın ılk gunu hedıyemıs gelmıs olur,yenı yıla hedıyeyle başlar kızım inşallah.üzülme tizesi ulaşmadı die

Şansı da bahtı da hep boyle yenı seylerle, yenı baslangıclarla.. guzel seylerı bekleyerek nasip olsun O'NA..Rabbim guzel yazılar yazsın yollarına.. optum ıkınızı de.

çok tatlısın sen yaa opuyorumnanaktan özlemdisk e çıktı adım kaydirigubbakcemile3

sanırım herkes tatlı krizinde gene.:))

Ben hiç çıkmadım ki! :kedi: ben senin kurbağa prensinin yanaklarını emmek istiyorum özdeyide genelde böyle yaparım babam kızıyor çocuğun yanakları sarktı diye kaydirigubbakcemile3

Ayşin ve Pervin çok güzel ifade etmişsiniz duygularınızı Allah hepimizin bebişlerini koruyup bizlere bağışlasın.. Mucizelerimiz bu arada Ayşin sende taze fasulyegillerdensin demek kaydirigubbakcemile3

Esra eminim sen hamarat kadınsın becerirsin her eve bir senden bir gülistandan lazım kaydirigubbakcemile3 Bu arada bende herkes gibi yahomun noel baba hallaerini fazlasıyla merak etmekteyim sositosositosositososito

Eftelya arkadaşına çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin..

Elif bende merak ettim resimlerini bekliyoruz cicilerinin.... zemuszemuszemuszemus

Yeni yılda herkese sağlık, mutluluk, huzur, bol para diliyorum..Herşey gönlünüzce olsun bu yılda... Ayrıca tüm cadı kaynanaların ve görümcelerin melek olmasını diliyorum..Hepimizin en fazla 38 beden olmasını diliyorum.. Bebişlerimizin bizi geceleri uykusuz bırakmamalarını diliyorum.. opuyorumnanaktan
Vetüm güzel dileklerde bulanan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum

tatlımı yaptım oğlumu giydirdimmm ben giyindim mami geldi ben kaçar fotolarr gece öperim hepinizi

mutlu sağlık dolu güzel bir yılımız olsun
hepinizi çok ama çok seviyorum...

seçilim evet aynennn o tatlı hemide gül şekline benzedi
fotoyu elifin gözüne sokacammm
o vahşet kirpi kurabiylerden sonra gül şeklinin tutturdummm

yeni yıl için herke güzeldileklerini düktürmüş.

ben öyle kelimeleri süsleyip sunmasını pek beceremem.

ama tüm samimiyetimle ve en içten dualarımla tüm topikdeki sevgili dostlarıma iyi seneler mutlu huzurlu sakin saglıklı evlatlarmızla ve can yoldaşı eşlerimizle beraber yaşlanacak bir ömür diliyorum..

maddi manevi tüm sıkıntılarınız yeni yılda geride kalır inşallah...

Nurdaaan sende anlatsana nasıl öğrendiğini, herkes anlatsa yani, ben bunları okumayı dinlemeyi çok seviyorum..

aysinim herkes hikayesini 2009 anneleri dogum hikayeleri tpiginde var, bi goz at oraya..ay linkini bilamadimama agustos annelerinde gorurusun muhakkak...

esraa ben bayılıorum senın o kırpılerıne bılıosun dımı hatta tek bayılan benım galıba hatta daha gecen gun aklıma geldıydı . ıı eglenceler

Yılbaşı nedeniyle geçmişi okuyamıyorum. Evde çılgın bir parti var da.. lülülülülülü

2010'un hepimizin gönlüne göre bir yıl olmasını diliyorum.. Mutlu seneleerr..:içelim:

ece belki 2 saattir kesintisiz mıymıy mızık mızık uyusa uyumuo gozu gecıo uyanıo emmıo en son yarım fıtıl koydum sonra gaz cıkardı sonra emdı sımdı duzeldı gıbı ıns yanı . yılbasında ııkı bıyere gıtmemısız yavrumun sıkıntısı var boncuk boncuk yaslar dokuldu gozunden hep ıcımız parcalandı babasıyla

gecmıs olsun hastamı ecoş,bende o boncuk boncuk yaşlar döküldümü kıyamıyorum mahvoluyorum.inşalah iyi gelır fitil atar sıkıntısını.Rabbım yavrularımıza saglık versın gerısı boş

cok gecmis olsun pervinim..

hepinizin yeni yılını kutlar sağıklı,mutlu,çocuklarınız e eşlerinizle nice yıllar dilerim.mutlu seneler

super eglenceli bir yilbasi geciriyoruzz, dansozler, assolistler, biri gidiyo biri geliyor evde, salona pist yaptik masanin onune, orada sahne aliyorlar..servis desen mutfakta ozel ahci tuttuk, her turlu mutfagin yemegi, servisin biri gidiyor biri geliyor..senginligin gozu kor olsun iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…