2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya hatunlar benim gobegım gıtgıde kuculecegıne buyuyo neden olaki?? yenı yıldan tezı yok artık spora baslıorum evde kendı capımda 6 aya ne kaldı surda 1 aycık

esra yıne bomba patlatmıs al kakayı kına die oglanın kafasına yakmıs ne hatunsun sen ya war ya mami yaslanmaz senin yanında . benimki koltuklarda uyur oldu sanırım gıtgıde sıkıcılasıorum :)

monolg +lara kosmadan ben kacıorum bızım bugunumuz her aksamımız gıbı gececek fark yok yanı .. degısık gece gecırecek herkese ıı eglenceler dilerim.

size kurbağa prensimin resmini göstereyim didim:) bu gece saat tam 12 de öpüjem onu bakalım neye dönüşecek:)

O kadar yazan olmus kı bugun.. valla terruk ederım sıslerı..

Ama ıcınde bır fotograf vardı kı alıntı yapmadan edemedım.. hayatımda gordugum en gusel kurbaaa frensss sensın be yavrumm.. hayran kaldım ben senın gulen gozlerıne,masallahh sana.

Once evlatlarınızla, sonra tum sevdıklerınızle nıce mutlu seneler arkadaslarım, daha nıce yıllarda bır arada bırbırımızın guzel gunlerını kutlamak dılegıyle.. Yenı yılınız kutlu olsun; sıze saglık,sıhhat,huzur ve bereket nasip etsin.

lLÜTFEN ACıLEN YARDIIIMMM:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
merhaba arkadaşlar bana çoookk acil marketler filan kapanmadan bilginiz gerekiyor .
BEBEĞıNıZE HANGı MARKA NASIL MAMA VERıYORSUNUZ? FıYATI NEKADAR????*

küçük kurbağayı hepiniz adına öpüjem bu gece:) o da sizin ellerinizden öper...

Ayşin demek sen aynı zamanda yazarsın..bak bilmiyodum..takipçinim ona göre:)

Elif...cicilerin resimlerini ben çok merak ettim..haydi koy koy.

lLÜTFEN ACİLEN YARDIIIMMM:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
merhaba arkadaşlar bana çoookk acil marketler filan kapanmadan bilginiz gerekiyor .
BEBEĞİNİZE HANGİ MARKA NASIL MAMA VERİYORSUNUZ? FİYATI NEKADAR????*

HIC DAHA BIR SEY VERMEDIYSEN ONCE; Mılupa nın Anne sutu dıe bır maması var, sütüm azaldıgı zaman ondan vermıstım.. bıberonla ıcırılıyor.

lLÜTFEN ACıLEN YARDIIIMMM:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
BEBEĞıNıZE HANGı MARKA NASIL MAMA VERıYORSUNUZ? FıYATI NEKADAR????*

minişim kim kusturdu seni hımmm
akannehir möhem diil,sadece ortaya atılmıs bı lafa alınmak istedım sanırım.pak huyumda diildir ama oldu işte,geçti geçti :))
ya hatunlar benim gobegım gıtgıde kuculecegıne buyuyo neden olaki?? yenı yıldan tezı yok artık spora baslıorum evde kendı capımda 6 aya ne kaldı surda 1 aycık

mafoldumben hiçç sorma popomfdan eser yok hatta bacaklarda çok iyi inceldı fakett göbek fora.fenalardayım lıngır lıngırrr mafoldumben

Hepimize neşeli, keyifli, sağlıklı, başarılı, bol kazançlı ve her anı sevgi dolu yeni bir yıl diliyorum yavrularımızla birlikte...

evrimm msjımı okuyup aramadın inşallah benı.valla hedıye gelmedı dıe öle yazdım sanırsan şimdi oturup aglarım.zaten dedıgım gıbı tahmın ettım kargonun buraya servısının bugun olmadıgını oyuzden anladım gelmemıstır dıe.beni anlıyüün değilmii mafoldumben

çok klasık olcek ama herkezin yenı yılını enn güzel en içten dileklerimle kutluyorum.hersenemız bır öncekınden daha güzel olsun inşalah.Rabbim evlatlarımıza sevdıklerımıze ve hepimize saglık sıhhat mutluluk bol kazanc versın hepimizinde dileklerıde kabul olsun inşallah

Esra gül tatlısı hani şu hamurdan yapılan dimi.un-irmik karışımlı olan..gül şekli veriyosun hani..eğer oysa tadı çok güzel oluyor..bayılıyorum ben ona..off nası canım istedi bak şimdi..benim için de ye eğer oysa..mmmmm miss..

pervin ozaman sana yollım şölee etımeklı bı pasta.sölemesı ayıp kremasınıda cok süper yapmısım.koca 2 dılımı yadım(güya yemegı ekmeksız yedım ama tatlıyı devırdım arkasından akannehir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…