2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aysın senı okurken gecen sene hısettıklrımı anlatmıssın..sende mı korunurken hamıle kaldın??

bugün gül tatlısı yapacağım bakalım başarılı olabilecekmiyim..
foto koymazsam anlayınki beceremedim :hulya:

Gül tatlısı mı ?
Ben onun nasıl birşey olduğunu bilmiyorum daha, sen yapabiliyorsun öyle mi? Terrükler terrüklerr..
Çok doğru bir yerde kullandım terrükleri dimi Nurdan kaydirigubbakcemile3

Nurdaaan sende anlatsana nasıl öğrendiğini, herkes anlatsa yani, ben bunları okumayı dinlemeyi çok seviyorum..

size kurbağa prensimin resmini göstereyim didim:) bu gece saat tam 12 de öpüjem onu bakalım neye dönüşecek:)
öpmeden önceki halimi,sonraki halimi bu eğer önceyse bir de öpünce ne kadar tatlılanır hayal edemiyorum.o çukurcuk gamzesini çok beğeniyorum bu veletin ben.
Elif...meyva sularına başladığımdan beri rüzgar'ın kakası da yeşile döndü..yemyeşil değil ama hardal da değil eskisi gibi..
bunu Ayşin de yazmış çok teşekkür edrim iyiki varsınız.
Ayşin'den yine öldürücü bir vuruş.cold turkey oldum buralarda.yüreğine sağlık.
bugün gül tatlısı yapacağım bakalım başarılı olabilecekmiyim..
foto koymazsam anlayınki beceremedim :hulya:

lülülülülülü güle benzesin ama

bir sürü alıntı yaptım öğleden önce hepsi gitti.ilk defa başıma geldi ben de milli oldum.Yanımda bir özlem taşısam fena olmayacak özlemdisk .aklımda kalanlar şunlar

Buraya kustuğum kinime hak veren,destek olan herkese teşekkür ederim.ne güzel şey seni anlayanların olması.

evrim,pervin,esra üçlüsü iyi dalga geçmişsiniz kayganayla çok güldüm.ama ben ona meyve falan yedirmem.dün saat 10'a kadar dolaştırdı bizi belini ince gösteren kazak almak için sinir oldum.ama belli etmedim yalnız saat 10'da kuaföre gidip yüzündeki kılları aldırmak istemesi kısa süreli beyin sarsıntısına neden oldu bünyede.İyi ki o saatte kuaför kapalıydı.Yine de ben götüreceğim onu kuaföre yırtmış sayılmam.

Derya doğum günün kutlu olsun,mutluluklar seninle olsun.güldürdün beni kayganamın bana krem aldığını düşünerekkaydirigubbakcemile3

AYŞİN senin bu doktorun benim dertlerime derman oluyor.ilginç bir şekilde de aynı şeyleri bende düşünüyorum.mesela demir ilacı-ek gıda bağlantısı.hep yaz lütfen.

sevgili evrim ve burcu sizleri arayamıyorum çünkülüm eee kem kümmm şarjım bitmiş salihin telefona taktım kartı ama ne yazıkki numaralar telefon hafızasındaymış.keşke telepati kurabilseydik.

böyle dötüm tutuşmuş gibi sizleri aramamın nedeni bana gönderdiğiniz hediyelerin gelmiş olması.siz ikiniz varya harika gadınlarsınız.çoooooooook beğendim çok.siz beni mutlu ettiniz Allah da sizi mutlu etsin.bugün ihtiyacım vardı böyle birşeye.

tazem o pantolon tam da neva'nın serseri tarzına uygun hep o tarz pantolonları.tam benim alacağım birşey
evrimcikim o düğmeli tatlı şey varya onun aynı markasısının,aynı modelinin fuşyasını almıştım neva'ya.ve küçüldü bulabilisem büyüğünü almak istiyordum.seninki büyükmüş zaten.bu kadar tesadüf olur.çok beğendim.öperim ikinizi de sevgiylen.eklesem topiğe ayıp olar mı?

bircok alıntı yapmıstım ama sanırım dün yazılmıs bı msja hafıf bı alıngalınlık yaptım cvp yazamadım hiçbirine,aslında huyum degıldır ortaya sölenen sözleri asla üzerime alınmam ama nıeyese böle oldu.keyfım kactı azcuk.ama alıntılarımı kopy yaptım cvp yazcam kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq:2009 da bitiyor..Nasıl geçti diye sorgulama..Bak bitti bile..Gelen yeni yılı yepyeni umutlarla hayallerle ve taptaze planlarla karşıla..Geçen günleri sorgularsan bunu başaramazsın..Bırak herşey geride kalsın ve sen şimdi herşeye yeniden başla..Hayat yine zorlayacaktır seni önüne yine engeller koyacaktır ama adı üstünde o hayat ve sen onu en iyi şekilde sürdürmek zorundasın..Ben senin için bu yıl başında dilekler dileyeceğim..Mutluluk, huzur, sağlık, para, sevgi, dostluk, beraberlik ve yararına olacak daha niceleri...Sende inan benim inandığım gibi ve başar..Mutlu nice nice yıllara..Her dileğin gerçek olsun..Rüyalarındaki ve gerçekteki...Sevdiklerinle, seni sevenlerle..Her zaman, her yeni anda..Tüm sevgimle ve inancımla..

Ah kıyamam ben o ördeğe yaa
Deva'ya da iki kere oldu, öyle bir çığlık atarak uyandı ki, yatağından kapıverdim, susturamadım bir türlü, bir yerine birşey oldu sandım.. Annem, rüya görüyor dedi ama, benim pek aklıma yatmadı.. Neden oluyor acaba bende meraktayım..

Ayy Sibel ben de bu şarkıyı çok seviyorum, döndürüp döndürüp dinliyorum valla :içelim:

Noel baba yahonun resmini dört gözle bekliyorum Esra, ne tatlı olur o şimdi !

kendimi cok yanlız hissettim valla gurbetliğin gozu kor olsun bı hedıye alanımız bıle yok

Ah canım yaa, kıyamam sana, keşke Türkiyede olsaydın Pervin. Çok üzüldüm şimdi sen böyle diyince..

ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık canım..

elüüff bu yeşil kaka olayını ben yazmıştım zatii
hatta demiştimki tıpkı kına gibi al yahonun kafasına yak o kınayı katı ve yeşil
elmadan beri hep yeşil daha sarıyı görmek kısmet olmadı

pipi altı kızarıklık için yazanlarada tşklerimi sunarım umarım pişiktir başka birşey olmasında pişik kremi sürdüm hafiften oraya bakalım geçecekmi

aysin nede guzel anlatmıssın yuregıne kalemıne saglık.Allah senı kuzundan hıc ayırmasın nasılki seni annenden ayırmadıgı gıbı. torununada bakasın ins

Nurdaaan sende anlatsana nasıl öğrendiğini, herkes anlatsa yani, ben bunları okumayı dinlemeyi çok seviyorum..

aysinin senin icin yazıorum tatlım

1 senelık muthis bir ask sonrasınde evlılık sonrasında haberlerde seyredılen anne karnındakı bebege yapılan mudehale sonrasındada emrahın bızde yapalımmı demesıyle baslayan mucadele...1 senelik korunmanın sonucu melegımı beklemeye koyuldum 1 ay oldu 2 oldu 3 oldu gelmio.. dra gıttım sorun yok dene dedi. 4 5 6 7 8 olmuo ıyırmak uzereyım benden sonra evlenen herkes bebek sahıbı oldu benden herkes beklerken ben harıc herkes hamıle..psklojım ııce bozuldu en son gıttıgım dr tum testlerımı yaptı sorun yok 12 siklus olmazsa esınede bakıcaz dendı sonrasında bakuye tasınmamız sozkonusu oldu. buraya geldık burda evlenen herkes hemen pırtlatıo işyerımde herkes nie cocugunuz yok olmuyomu dıo hekıme gıttınızmı dıo bende hayır ben ıstemıorum calısıorum dıorum halbuki yalan. oyle boyle 1 sene olmuyo emrahla buranın en ıı hastanesıne gıdıorus rahımfılmı onun analızlerı ıkımızdede sorun cıkmıo .dr asılama dıo bız madem sorun yok ozaman bekleyelım dıorus..

sonra ben burdakılerden ogrendıgım formullerle emrahın cayına bırtakım otlar katmaya baslıorum kendımde ıncır kurune baslıorum ıkımızınde kalıtelı yumurtaa ve sperm uretmesı gerek dıe dusunuorum o aradada yumurta takıbıne baslıorum kendı kafama gore sorun yok yumurtam buyuyor ama nezaman catlıycak?? 14-15-17-19 derken yumurtam 20.gun catlıor ve o ay melegım gelıyor hemde dr catlamaz bu yumurta kist olur dedıgı halde. ılk yumurta takıbımde melegıme kavusuyorum

o ay reglım gecıkıor 1-2 olsun hep gecıkırkı 3-4 sabah ezanıyla testımı yapıorum 2cizgi silik nası yanı oldumu geldimi simdi??? hemen solugu tıp merkezıde alıorus orada ıdarda bellı belırsız cıkıor net bısey soyleyemıolar kandan bakılmayan bı yer

2 gun sonra trye gelıorum kurban bayramı gelır gelmez kan testı , o sırada ıst ofşste toplantıdayım ama aklım testımın sonucunda kvaldem alıcak sonucu ve sonunda beklenen haberı alıorus. cifte bayram yasıorus tam 18 ay sonra melegım karnıma konmus oluyor bu mutlulugun tarıfı yoktu hıc olmadıda ...

Allah hepimzin yavrusunu bagıslasın

inş şifasını bulur cok üzücü
ç
inşallah du bakalım. bu arada kim gitmiş len güme? hemen de gümlettin haaaa
hoppalaa :)) güme gittin derkez kazayı kastettim şeker
yegenlerımden bırı 6 ayından sonra basmıstı,ama ben sevvalı hep batırıyorum yanı alıstırma bı nevı,kımı erken basıyo kımıgec takma kafana bence tembellık yapıyordur kuzun

ya şevvalede normalde yedıklerım gaz yapmaz ama gecen gun kırmızı mercımek corbası yemıstım o gece kıvrım kıvrım kıvrandı,bpyna osurtmaya calıstım öle rahatladı.denedım tekrar yedım sadece 1 tabak evet yıne gaz yaptı

yüregınew ellerıne saglık canım,gözlerım dolu dolu okudum
gecmıs olsun canım.şevvalede 2 ası ates yaptı aynı 38e kadar geldı hep.ama bızımkınde huzursuzuğu yoktu
yapıyo doktorumuzda normal kabul edıyo.tabı yanında ates huzursuzluk kusma yoksa
size kurbağa prensimin resmini göstereyim didim:) bu gece saat tam 12 de öpüjem onu bakalım neye dönüşecek:)

yerım bu gurrbaa prensı maşşalah

amin diyorum canım,cok güzel dile getırmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…