bugün gül tatlısı yapacağım bakalım başarılı olabilecekmiyim..
foto koymazsam anlayınki beceremedim :hulya:
Aysın senı okurken gecen sene hısettıklrımı anlatmıssın..sende mı korunurken hamıle kaldın??
öpmeden önceki halimi,sonraki halimi bu eğer önceyse bir de öpünce ne kadar tatlılanır hayal edemiyorum.o çukurcuk gamzesini çok beğeniyorum bu veletin ben.size kurbağa prensimin resmini göstereyim didim:) bu gece saat tam 12 de öpüjem onu bakalım neye dönüşecek:)
bunu Ayşin de yazmış çok teşekkür edrim iyiki varsınız.Elif...meyva sularına başladığımdan beri rüzgar'ın kakası da yeşile döndü..yemyeşil değil ama hardal da değil eskisi gibi..
Ayşin'den yine öldürücü bir vuruş.cold turkey oldum buralarda.yüreğine sağlık.Geçen sene yılbaşı gecesinin ertesi.. Yani 1 ocak 2009. Tatil, iş yok evdeyim.
Öğlene doğru uyanıyorum,yatakta kedilerimle oynuyorum, bir tanesi var akıl sağlığı yerinde değil, kısaca deli diyebiliriz kendisine, enteresan hayvandır,evin içinde kaybolup buzdolabının içinden çıkmışlığı vardır. O sabah gelip gelip karnımın üzerine yatmaya çalışıyor, kızım gel yanıma yat üstümden kalk diyorum, yok karnıma yatacakmış !
Neyse öğlen kalkıp bir güzel kahvaltı ediyoruz annemle.. Kahvaltı sonrası hemen sigara yakıyorum her zamanki gibi.. Ama yok gitmiyor.. Zaten akşamda canım o kadar çok içki içmek istemesine rağmen 1 kadeh şarapta kalmıştım, mideyi mi üşüttüm diye geçiyor aklımdan..
Annem yemek sonrası, klasik konuşmalarından birini yapıyor, kızım bak kaç senedir evlisiniz, yaşın geçiyor artık, bir bebek düşünün, eğer tedavi falan olman gerekiyorsa gidelim bir doktora falan filan. Yok diyorum anne, biz korunuyoruz ben bu yüzden hamile kalmıyorum, ayrıca hala ben hazır değilim, yapmak istediğim şeyleri henüz yapamadım, düşünmüyoruz şimdilik, şu borçlar bir bitsin, bu yaz Viyana tatiline bir gidelim, kaç senedir niyetlendik bir türlü gidemedik falan filan..
Öğleden sonra yine karnıma girip çıkan sancılar başlıyor. Sayıyorum, hımm 12.gün bugün. 12 gün önce regl olmam gerekiyordu, ama belli ki olacağım, karnım ağrıyor. Zaten benim hep gecikir, endişelenmeme gerek yok.. Ama şu mide ilacını kullanmaya başlasam fena olmaz artık. Galiba bu mide bulantıları başka türlü geçmeyecek. Enteresandır, kaç gündür elim ilaca gidiyor, bir türlü içemiyorum hep birşey mani oluyor. Kuzenim de gıcık ediyor beni, kızım bir test al bak hamile olabilirsin. Ulen test nasıl yapılıyor onu bile bilmiyorum ben bee..
Off yapalım bakalım da içim rahat etsin, mide ilacına öyle başlayım.
Eşimi arıyorum akşama gelirken test al diyorum, heyecanlanıyor, nasıl yani diyor.. Yok bişey diyorum, hamile falan değilimdir, sadece emin olmak istiyorum, regl olacağım zaten karnım ağrıyor, diyorum.
Akşam saatleri test geliyor. Ama birşey olmadığından o kadar eminim ki unutuyorum, aklımdan çıkıyor, gece yatacağım vakit aklıma geliyor. Dur yapayım bari şu testi, sonra da ilacı içip yatayım..
Banyoya gidiyorum, ilk defa test yapıyorum, bu arada içindeki açıklamayı okuyorum. Hımm iki çizgi çıkarsa pozitif demekmiş.. Pozitif ne demek yani, bebek var mı demek yok mu demek? Yani bu kişiye ve şartlara göre değişmez mi aslında?
Evet, bir çizgi işte.Negatif demek bu.
Aaa bu çizginin yanında bir tane de silik bir çizgi belirdir. Bu ne ki? Test bozuk galiba. Duymuştum bu testlerin çok güvenilir olmadığını.. Ama bir dakika, içindeki kağıtta ikinci çizgi silik olarak çıksa bile pozitif demektir yazıyor..
Eşime sesleniyorum, testi gösteriyorum, aptal aptal suratıma bakıyor. O nerden bilsin ki!
Sen diyorum, git bir test daha al, bu galiba bozuk. Hatta dur dur bende seninle geleyim, biraz hava alsam iyi olacak..
Nöbetçi eczane bulup bir test daha alıyoruz. Eve geliyorum, bir belirgin, bir silik çizgi..
Yani ne demek bu?
Eşim, annene soralım diyor. Annem nerden bilsin, en son çocuğunu doğuralı 27 sene olmuş! Yine de çağırıp soruyorum, anne bu ne demek diyorum? O da bana senin elindeki ne ki diyor ! Medet umduğum annem, daha önce hiç gebelik testi görmemiş ki..
Allah'ım ! Bu şüpheyle nasıl uyurum ben ! Eşim, kesin olup olmadığını nasıl anlarız diye soruyor. Ben çok biliyorum ya ! Kuzenimi arıyorum gecenin 12 sinde. Kendisinin 3 çocuğu var, deneyimli yani bu konuda. Kan testinde anlaşılır diyor.
Kalk diyorum eşime, kan testi yaptıralım. Şimdi yatalım yarın yaptırırız diyor. Olmaz ! diyorum hemen gidelim, hamile olmadığımdan emin olmalıyım..
Hemen yan sokakta hastane, gidip kan testi yaptırıyoruz, kan alan hemşire kaç gün gecikti reglin diyor, 12 diyorum.Tamam eğer bebek varsa, kan testinde büyük ihtimalle çıkar zaten diyor.. Sonuçlar 45 dakika sonra..
Bu arada annem evde ağlıyor var işte hamilesin diyerek psikolojik baskı yapıyor bana, babam olanlara mana vermeye çalışıyor,bunlar nereye gidip geliyor sürekli diye düşünüyor eminim..Ona bişey söylemedik henüz..
Eve dönüyoruz eşimle, ben yatıyorum, hayır diyorum kendi kendime.. Hamile değilim. Gerçi son aylarda rüyalarımda sürekli doğum yaptığımı, bebek emzirdiğimi görüyorum ama bunun etrafımdaki bebek baskısından kaynaklandığını düşünüyorum. Hamile olsam hissetmezmiyim yahu ! Hem karnım ağrıyor benim, regl olacağım ! Yoksa niye karnım ağrısın ki ! Bu düşüncelerde uyuyakalıyorum, biraz zaman sonra, kapının çalışına uyanıyorum. Eşim gidip sonuçları almış, apartmanın merdivenlerinden 'aşkım hamilesin, hamilesin! ' nidalarıyla çıkıyor..
Kim, ben mi? Yok canım daha neler diyorum..
Eminmisin, kim dedi hamile olduğumu diyorum, çünkü elindeki sonuç kağıdında sadece rakamlar var, hani pozitif diye birşey yazmıyor ki burada !
Hastanedeki doktora sordum, 'eşiniz hamile büyük ihtimalle, ama kesin demek için erken, ancak ultrasonla bakılıp gebelik kesesinin görünmesi halinde gebelik var diyebiliriz' dedi diyor. Bunu duyan babam, hadi hemen ultrasona girelim diyor.
Babaa, saat gecenin 2 si! Olsun diyor.. Hemen gidelim emin olalım..
Gece nöbetçi kadın doğum doktoru olan bir hastane arıyoruz. Bulduğumuz hastanedeki doktor, gayet mekanik hareketlerle, ultrasona alıyor, evet gebelik kesesi görünüyor, buyrun bu da resmi diyor, elime bir resim tutuşturuyor. Annem,babam, eşim ve ben, ultrason ekranındaki minicik noktaya bakakalıyoruz..
Annemle babam ağlıyor..
Eşimin suratı bir tuhaf, korktu galiba..
Benim elim karnımda.. Sonraki 8 ay olduğu gibi, elim hep karnımda.. Yüzümde anlam veremediğim, şaşkınlıkla gülümsemek arası bir ifade..
O gece evden çıkarken, evime bir daha hiç eski halimle dönmeyeceğimi hiç düşünmemiştim.. Aslında ben kızıma ne kadar muhtaçmışım, bir bebeğim olacağı fikri aslında ne kadar kıymetliymiş benim için..
Onu istemediğim için, hayır değildir diye reddettiğim için ve isteyerek sahip olmadığım için vicdan azabı çekiyorum ve çok korkuyorum..Tüm hamileliğim boyunca elim karnımda.. Onu kimse almasın, ona zarar gelmesin, beni bırakmasın diye..
Bırakmadı yavrum beni.. Şimdi neredeyse 4,5 aylık.. Gözümün nuru, canımın canı, dermanım, yeni yıl hediyem, en kıymetli hediyem benim..
bugün gül tatlısı yapacağım bakalım başarılı olabilecekmiyim..
foto koymazsam anlayınki beceremedim :hulya:
kizlar bi akil fikir verin, bu cocuk her seferinde ciglik atarak uyaniyor ve b kac dk kendine gelemiyor..napayim bilemedim, onceden refluye bagladim ama artik reflusude azaldi, her uykudan ciglik atarak aglayarak uyaniyor(yastiginin altinda ustunde dualar var , annem surekli okuyor ufluyor, napicagimi sasirdim..
birşarkı duydum bugün candan erçetinin şarkısı tam beni anlatıyor tam da ruh halime uyuyor...sözleri çok güzel....
kırık kalpler durağında inecek var....eteğindeki taşları dökecek var... doldurun kadehleri içelim beraber... yılların yorgunluğu geçene kadar......kırık kalpler durağında inecek var yüreğindeki dertleri dökecek var..........
HEYOOOO
hediyelerim geldiii harika süperrr
tazem manyaksın sen biliyünmüüü o nasıl harika bir kostümm oğluma noel baba kıyafeti yollamışş
yarın giydireceğimm fotoyu öyle koyacağımm heleki kareli pantolon oğlum iskoçlarr gibi olacak
evrimim sende sağol bebeğim o pofuduk takım ayrı bir harikaa tüm fotolar yarınnn seviyorum siziiiii
kendimi cok yanlız hissettim valla gurbetliğin gozu kor olsun bı hedıye alanımız bıle yok
:Saruboceq:2009 da bitiyor..Nasıl geçti diye sorgulama..Bak bitti bile..Gelen yeni yılı yepyeni umutlarla hayallerle ve taptaze planlarla karşıla..Geçen günleri sorgularsan bunu başaramazsın..Bırak herşey geride kalsın ve sen şimdi herşeye yeniden başla..Hayat yine zorlayacaktır seni önüne yine engeller koyacaktır ama adı üstünde o hayat ve sen onu en iyi şekilde sürdürmek zorundasın..Ben senin için bu yıl başında dilekler dileyeceğim..Mutluluk, huzur, sağlık, para, sevgi, dostluk, beraberlik ve yararına olacak daha niceleri...Sende inan benim inandığım gibi ve başar..Mutlu nice nice yıllara..Her dileğin gerçek olsun..Rüyalarındaki ve gerçekteki...Sevdiklerinle, seni sevenlerle..Her zaman, her yeni anda..Tüm sevgimle ve inancımla..
Nurdaaan sende anlatsana nasıl öğrendiğini, herkes anlatsa yani, ben bunları okumayı dinlemeyi çok seviyorum..
inş şifasını bulur cok üzücüherkese mrb uzun süredir yazamıorum umarım herkes iidir ben hiç ii deilim en yakın arkadaşım emes hastalığına yakalandı daha çok genç 4 yaşında kızı var eşi askerde burda bi sonuç alamayınca ankaraya gitmişler ve emes demişler ve bu hastalığın çaresi yok ord kortizon vermişler 100 kilodan daha fazla bi anda şişio insan biraz önce annesiyle konuştum yüzünün uyuşukluğu gitmemiş ve daha yeni yeni yürümeye başlamış ama birinin desteği ile çok üzgünüm yaa canım allah şifasını versin kızınıda 15 gündür görmüyormuş kayınvalidesindeymiş bu halini görmesinler die getirmiolarmış sizlerden onun için dua bekliorum arkadaşlar....mafoldumben:gitme::Saruboceq:
hoppalaa :)) güme gittin derkez kazayı kastettim şekerç
inşallah du bakalım. bu arada kim gitmiş len güme? hemen de gümlettin haaaa
yegenlerımden bırı 6 ayından sonra basmıstı,ama ben sevvalı hep batırıyorum yanı alıstırma bı nevı,kımı erken basıyo kımıgec takma kafana bence tembellık yapıyordur kuzunmeltem yok öle gezdirmek amaçlı basmtırmak diil amacım tabikide..normalde basması lasım yane ayağı yere dik olcak benim davşan kıvırıyo...anlık basıyo..sağlıkocağındaki dr 1-2 aydaha aşlıştırma yapın olmada dr götürün dedi...ama endişe etcek bişide gözükmüyoda dedi...tembel davşan işte
mercımek corbası ıctım ece yıne gazlandı tamamda yesıl mercımekten gazlanıodu corbadan deılki.. aglaya aglaya mızıklaya mızıklaya uyandı karnını ovaladım ovaladım cıkardı gazını rahatladı uyudu babasıda salonda uyumustu onuda yolladım ıcerı kızının yanına aldım şüyüd cayımı su sessızlıgı kımse bozmasın nolur kendımle basbasa kalmak ıstıorum
herkese mrb uzun süredir yazamıorum umarım herkes iidir ben hiç ii deilim en yakın arkadaşım emes hastalığına yakalandı daha çok genç 4 yaşında kızı var eşi askerde burda bi sonuç alamayınca ankaraya gitmişler ve emes demişler ve bu hastalığın çaresi yok ord kortizon vermişler 100 kilodan daha fazla bi anda şişio insan biraz önce annesiyle konuştum yüzünün uyuşukluğu gitmemiş ve daha yeni yeni yürümeye başlamış ama birinin desteği ile çok üzgünüm yaa canım allah şifasını versin kızınıda 15 gündür görmüyormuş kayınvalidesindeymiş bu halini görmesinler die getirmiolarmış sizlerden onun için dua bekliorum arkadaşlar....mafoldumben:gitme::Saruboceq:
Geçen sene yılbaşı gecesinin ertesi.. Yani 1 ocak 2009. Tatil, iş yok evdeyim.
Öğlene doğru uyanıyorum,yatakta kedilerimle oynuyorum, bir tanesi var akıl sağlığı yerinde değil, kısaca deli diyebiliriz kendisine, enteresan hayvandır,evin içinde kaybolup buzdolabının içinden çıkmışlığı vardır. O sabah gelip gelip karnımın üzerine yatmaya çalışıyor, kızım gel yanıma yat üstümden kalk diyorum, yok karnıma yatacakmış !
Neyse öğlen kalkıp bir güzel kahvaltı ediyoruz annemle.. Kahvaltı sonrası hemen sigara yakıyorum her zamanki gibi.. Ama yok gitmiyor.. Zaten akşamda canım o kadar çok içki içmek istemesine rağmen 1 kadeh şarapta kalmıştım, mideyi mi üşüttüm diye geçiyor aklımdan..
Annem yemek sonrası, klasik konuşmalarından birini yapıyor, kızım bak kaç senedir evlisiniz, yaşın geçiyor artık, bir bebek düşünün, eğer tedavi falan olman gerekiyorsa gidelim bir doktora falan filan. Yok diyorum anne, biz korunuyoruz ben bu yüzden hamile kalmıyorum, ayrıca hala ben hazır değilim, yapmak istediğim şeyleri henüz yapamadım, düşünmüyoruz şimdilik, şu borçlar bir bitsin, bu yaz Viyana tatiline bir gidelim, kaç senedir niyetlendik bir türlü gidemedik falan filan..
Öğleden sonra yine karnıma girip çıkan sancılar başlıyor. Sayıyorum, hımm 12.gün bugün. 12 gün önce regl olmam gerekiyordu, ama belli ki olacağım, karnım ağrıyor. Zaten benim hep gecikir, endişelenmeme gerek yok.. Ama şu mide ilacını kullanmaya başlasam fena olmaz artık. Galiba bu mide bulantıları başka türlü geçmeyecek. Enteresandır, kaç gündür elim ilaca gidiyor, bir türlü içemiyorum hep birşey mani oluyor. Kuzenim de gıcık ediyor beni, kızım bir test al bak hamile olabilirsin. Ulen test nasıl yapılıyor onu bile bilmiyorum ben bee..
Off yapalım bakalım da içim rahat etsin, mide ilacına öyle başlayım.
Eşimi arıyorum akşama gelirken test al diyorum, heyecanlanıyor, nasıl yani diyor.. Yok bişey diyorum, hamile falan değilimdir, sadece emin olmak istiyorum, regl olacağım zaten karnım ağrıyor, diyorum.
Akşam saatleri test geliyor. Ama birşey olmadığından o kadar eminim ki unutuyorum, aklımdan çıkıyor, gece yatacağım vakit aklıma geliyor. Dur yapayım bari şu testi, sonra da ilacı içip yatayım..
Banyoya gidiyorum, ilk defa test yapıyorum, bu arada içindeki açıklamayı okuyorum. Hımm iki çizgi çıkarsa pozitif demekmiş.. Pozitif ne demek yani, bebek var mı demek yok mu demek? Yani bu kişiye ve şartlara göre değişmez mi aslında?
Evet, bir çizgi işte.Negatif demek bu.
Aaa bu çizginin yanında bir tane de silik bir çizgi belirdir. Bu ne ki? Test bozuk galiba. Duymuştum bu testlerin çok güvenilir olmadığını.. Ama bir dakika, içindeki kağıtta ikinci çizgi silik olarak çıksa bile pozitif demektir yazıyor..
Eşime sesleniyorum, testi gösteriyorum, aptal aptal suratıma bakıyor. O nerden bilsin ki!
Sen diyorum, git bir test daha al, bu galiba bozuk. Hatta dur dur bende seninle geleyim, biraz hava alsam iyi olacak..
Nöbetçi eczane bulup bir test daha alıyoruz. Eve geliyorum, bir belirgin, bir silik çizgi..
Yani ne demek bu?
Eşim, annene soralım diyor. Annem nerden bilsin, en son çocuğunu doğuralı 27 sene olmuş! Yine de çağırıp soruyorum, anne bu ne demek diyorum? O da bana senin elindeki ne ki diyor ! Medet umduğum annem, daha önce hiç gebelik testi görmemiş ki..
Allah'ım ! Bu şüpheyle nasıl uyurum ben ! Eşim, kesin olup olmadığını nasıl anlarız diye soruyor. Ben çok biliyorum ya ! Kuzenimi arıyorum gecenin 12 sinde. Kendisinin 3 çocuğu var, deneyimli yani bu konuda. Kan testinde anlaşılır diyor.
Kalk diyorum eşime, kan testi yaptıralım. Şimdi yatalım yarın yaptırırız diyor. Olmaz ! diyorum hemen gidelim, hamile olmadığımdan emin olmalıyım..
Hemen yan sokakta hastane, gidip kan testi yaptırıyoruz, kan alan hemşire kaç gün gecikti reglin diyor, 12 diyorum.Tamam eğer bebek varsa, kan testinde büyük ihtimalle çıkar zaten diyor.. Sonuçlar 45 dakika sonra..
Bu arada annem evde ağlıyor var işte hamilesin diyerek psikolojik baskı yapıyor bana, babam olanlara mana vermeye çalışıyor,bunlar nereye gidip geliyor sürekli diye düşünüyor eminim..Ona bişey söylemedik henüz..
Eve dönüyoruz eşimle, ben yatıyorum, hayır diyorum kendi kendime.. Hamile değilim. Gerçi son aylarda rüyalarımda sürekli doğum yaptığımı, bebek emzirdiğimi görüyorum ama bunun etrafımdaki bebek baskısından kaynaklandığını düşünüyorum. Hamile olsam hissetmezmiyim yahu ! Hem karnım ağrıyor benim, regl olacağım ! Yoksa niye karnım ağrısın ki ! Bu düşüncelerde uyuyakalıyorum, biraz zaman sonra, kapının çalışına uyanıyorum. Eşim gidip sonuçları almış, apartmanın merdivenlerinden 'aşkım hamilesin, hamilesin! ' nidalarıyla çıkıyor..
Kim, ben mi? Yok canım daha neler diyorum..
Eminmisin, kim dedi hamile olduğumu diyorum, çünkü elindeki sonuç kağıdında sadece rakamlar var, hani pozitif diye birşey yazmıyor ki burada !
Hastanedeki doktora sordum, 'eşiniz hamile büyük ihtimalle, ama kesin demek için erken, ancak ultrasonla bakılıp gebelik kesesinin görünmesi halinde gebelik var diyebiliriz' dedi diyor. Bunu duyan babam, hadi hemen ultrasona girelim diyor.
Babaa, saat gecenin 2 si! Olsun diyor.. Hemen gidelim emin olalım..
Gece nöbetçi kadın doğum doktoru olan bir hastane arıyoruz. Bulduğumuz hastanedeki doktor, gayet mekanik hareketlerle, ultrasona alıyor, evet gebelik kesesi görünüyor, buyrun bu da resmi diyor, elime bir resim tutuşturuyor. Annem,babam, eşim ve ben, ultrason ekranındaki minicik noktaya bakakalıyoruz..
Annemle babam ağlıyor..
Eşimin suratı bir tuhaf, korktu galiba..
Benim elim karnımda.. Sonraki 8 ay olduğu gibi, elim hep karnımda.. Yüzümde anlam veremediğim, şaşkınlıkla gülümsemek arası bir ifade..
O gece evden çıkarken, evime bir daha hiç eski halimle dönmeyeceğimi hiç düşünmemiştim.. Aslında ben kızıma ne kadar muhtaçmışım, bir bebeğim olacağı fikri aslında ne kadar kıymetliymiş benim için..
Onu istemediğim için, hayır değildir diye reddettiğim için ve isteyerek sahip olmadığım için vicdan azabı çekiyorum ve çok korkuyorum..Tüm hamileliğim boyunca elim karnımda.. Onu kimse almasın, ona zarar gelmesin, beni bırakmasın diye..
Bırakmadı yavrum beni.. Şimdi neredeyse 4,5 aylık.. Gözümün nuru, canımın canı, dermanım, yeni yıl hediyem, en kıymetli hediyem benim..
gecmıs olsun canım.şevvalede 2 ası ates yaptı aynı 38e kadar geldı hep.ama bızımkınde huzursuzuğu yoktuGünaydınlaarrr kaydirigubbakcemile2
Çok şükür bir önceki geceye nazaran daha kolay bir geceydi.. Sabaha karşı ateşi düştü kızımın, huzursuzluğu da gitti, rahat rahat 4 saat uyudu yavrucuk..
Deva'da aşı sonrası ateş çok çok yükselmiyor, en fazla 38 e kadar çıkıyor ama sanırım aşı ağrıtıyor bir yerlerini, inanılmaz huzursuz oluyor, sürekli kucakta durmak istiyor, emmek istiyor, aslında huysuz bir bebek değil ama aşı olunca ekstra huysuzlanıyor yavru bebeğim.
Geçmiş olsun dileklerinize çook çook teşekkür ederiz.
Esracım, dün seninle konuşurken eve yeni girmiştim. Neden? Çünkü dün kaza yaptım.. Eve gelişim bu yüzden baya gecikti. Önemli birşey değil Allah'tan, sadece arabanın bagaj kapağı ve tamponunda ezik var. Dangalak bir kadın köprü trafiğinde geldi çarptı.
Şu kadınlara niye ehliyet verirler anlamıyorum ki ! :mymeka: sositososito
Seninle konuşurken Deva artık memeeeee memeeeee diye ağlıyordu, bu yüzden anlatamadım birşey..
yapıyo doktorumuzda normal kabul edıyo.tabı yanında ates huzursuzluk kusma yoksamerhabalar herkese geçmişi yavaş yavaş okuyacağım.size bir şey sormak istiyorum bebekleriniz yeşil kaka yapıyorlar mı?
neva bu aralar yapıyor ama sürekli değil ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum.kaynanamla konuştum sabah yeşil kaka yapmış.dün gece de zor uyudu ama bir rahatsızlığı yoktu bana göre.diyor ki sorunu var bu çocuğun.dışarı çıktık dün üşüttü belki diyor.dışarı çıkma sebebimiz hanfendinin jumbô'ya gitmek istemesi,kıyafet alması,saatlerce gezdik onun yüzünden.şimdi çok fenayım.evde kalayım siz gidin diyorum yok sen de gel biz de gitmeyiz diye trip yapıyorlar.sanki onların da gitmesini istemiyormuşum.bir de benim zevkime güveniyormuş..
size kurbağa prensimin resmini göstereyim didim:) bu gece saat tam 12 de öpüjem onu bakalım neye dönüşecek:)
:Saruboceq:2009 da bitiyor..Nasıl geçti diye sorgulama..Bak bitti bile..Gelen yeni yılı yepyeni umutlarla hayallerle ve taptaze planlarla karşıla..Geçen günleri sorgularsan bunu başaramazsın..Bırak herşey geride kalsın ve sen şimdi herşeye yeniden başla..Hayat yine zorlayacaktır seni önüne yine engeller koyacaktır ama adı üstünde o hayat ve sen onu en iyi şekilde sürdürmek zorundasın..Ben senin için bu yıl başında dilekler dileyeceğim..Mutluluk, huzur, sağlık, para, sevgi, dostluk, beraberlik ve yararına olacak daha niceleri...Sende inan benim inandığım gibi ve başar..Mutlu nice nice yıllara..Her dileğin gerçek olsun..Rüyalarındaki ve gerçekteki...Sevdiklerinle, seni sevenlerle..Her zaman, her yeni anda..Tüm sevgimle ve inancımla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?