• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu vesileyle sana "bu ne güzellik !!! nice yıllar !!! sağlıkla ve mutlulukla!!!" diyorummmmmm

teşekkürler canım, o sizin gülleğiniz...

Baktım canım fotograflarına göbüşün şahane yemeni anlatışına rağmen börekler çöreklere rağmen yani maaşallah nerdeyse tığ gibisin yani Allah nazarlardan saklasın.
tığ gibi mi? delikafadulden teşekkürler canım. son fotomu da koyarsam göreceksiniz tığı siz....:1shok:

ayyy bana tetenoz demeyinn 2.doz 20 nisanda düşündükçe tüylerim diken diken oluyooo
ama yaptırmakta fayda var sonuçta aşı yanii..bide ben çok takıntılıyım ya hastane doğuramazsam falan gibi saçma sapan takıntılarım var ya yetişemezsem ya bişi olursa şimdiden onun hazırlığını yapıyorum taksi durakları kartları karşımda adamlara sordum bide böyle böyle olursa ne kadar zamanda yetiştirisnz dedim abla dediler 10 dkkda hastanedesin..ay dedim ben yokuşta oturuyorum gelip yokuştan alın ama dedim nasıl inerim yuvarlanırım ben dedim..kocişde kızıyo ne taksisi seni ben yetiştiricem diyor oldu dedim taa dudulludan gelcende beni doğuma götürücen,annemde diyor kafayımı yedin ha deyince doğurucakmsıın diyor peki kızlar suyumuz gelince doğum başlamıyomu her an doğuramazmıyız?
tecrübeli anneler ama normal doğum yapmışlar sizin nasıl oldu?evdemi yakalndınız yoksa hastanedemiydiniz?

normal doğursan bile öle filmlerdeki gibi pat diye doğmuyor çocuk, sancılar gittikçe sıklaşıyor. eşinin dudulludan gelecek kadar vakti olur canım, sen merak etme. vakit yaklaşınca çantan hazır olsun, yanında da refakatçin olsun yeter... inşallah taksiye gerek kalmaz.

hepinize güzel bir hafta diliyorum.
bebeğimizin cinsiyeti belli oldu erkek.

gözünüz aydın canım. sen de sparta annesi oldun demek

:roflol: fizibilite çalışması mı yapacaksın Pinky??? Ay bugun herkes bı alem bu topikte kaydirigubbakcemile3
havadandır evrişcim..hava böle güzel güneşli olunca enerjik olup esprilerimle kasıp kavuruyorum ortalıgı...:roflol:yerimseniben

:nazar:2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ :nazar:

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ KIZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.seerni........................................2 5 agustos
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
52.Siney........................................????????????

istanbul anneleri kimlerdi yahu 3k1m de istanbulluymuş fasulyeko sende geliosun dimi...bu arada bakırköy sahil madoya nasıl gelizem ben..metroyla bakırköy incirli duragında incem sonra???minubusmu? ben haftaiçi bi gun gideyim bari yerini ögrenmek için..hem mekanı bi kolaçan etmiş olurum nasıl biz sıgarmıyız..koltuklar rahatmı?sigara içiliyomu? :kahve:şakkıdısengözlerimebaksanab

Gülistancım çok alemsim önceden kolaçan etmeyemi gideceksin hi hi : )
incirli durağından inince minibüsleri göreceksin ama onlar b.köy meydana gidiyor ordan yürüyeceksin aşağı doğru kime sorsan gösterir,

Herkese selamlar,

Yaf ben burdayımm Eylem hergun.. sen niye beni görmüyorsun, gece bile yazdım cıktım sengözlerimebaksanab iyi bak annem.. her gun muhakak yazıyorum buraya yafrum.

İyide anacım ben hep sabahınan baktığımda gece yazdıklarını görüyorum gece mesaisi sanki daha çok yapıyosun gündüsleride aksatma ösletme gendini

evet kıslar, Evrim'in de belirttiği gibi, hava acayip güzel. Fakat bizim okul soğuk :oklava: Okul çıkışı yürüyüş yapacağız artık hatunla. Bu havayı değerlendirmek lazım. Evrim, tweety bebeye gelmeden önce bir dondurmacı var ya, oraya gidelim mi? Dondurma yemek istiyorum. Ordan da tweety'ye gideriz? Falan filan?

ismini duymustum ama staj yapmadim onunla, pek tanimiyorum, ama iyi oldugunu duymustum, ama egenin kadin dogum servisi iyidir ve temizdir..dogum icin ideal yani..

Öyle olmasını umuyorum. Ben de Ege'nin doğum servisiyle ilgili güzel şeyler duydum. Bakalım...

MİNİK KELEBEK yaa çok kötüsün. Demek gezmeye gidiyorsun? Ev gezmesi değildir umarım. Havayı değerlendir...

PETRİK naber şekerim? Elif'e mesaj attım geçen gün. Uzuuuuunn bir mesaj :) Sonra o da cevap yazmış sağolsun. Güzel düşünceleriniz için teşekkürler, ikinizin de iyi olmasına sevindim, yazmış. Mutlu oldum.

ay gülistan alemsin kızz içerde sigara içilmiyor bildiğim kadarı ile içerdeki koltuklrda rahat ama dışarısı daha güzel olur bence hem geleni geçenide izleriz delikafadulden

PETRİK naber şekerim? Elif'e mesaj attım geçen gün. Uzuuuuunn bir mesaj :) Sonra o da cevap yazmış sağolsun. Güzel düşünceleriniz için teşekkürler, ikinizin de iyi olmasına sevindim, yazmış. Mutlu oldum.

İyiym tazecik senden naber, dün gidecektim Elif hn.a işim vardı belki bu akşam uğrarım, senden bahsedecektir konuşuruz biraz : ))
oh oh sizde gezin Evrişle yiyin dondurmaları, canımız çekti gidip alayım bari
afiyet olsun size

[MİNİK KELEBEK yaa çok kötüsün. Demek gezmeye gidiyorsun? Ev gezmesi değildir umarım. Havayı değerlendir...

önce arkadasa ugrıycam az bi karnımızı doyurduktan sonra cokacimcoook ver elını sahıl turuuuuudelikafadulden delikafaduldendelikafadulden hava burdada süper
evdeharcanmaz bu havasırnaşık şey

burcuuu ne dondurmasııı evrim yemezkinee daha dün bana kızdııı bakk yerse söle ama tamammmıı yerimseniben

ay burasıda kıpır kıpır bırakıp gidesim yokk ama gitmemm gerek
birde Cambaz sen geçen gün diyordun buluşma olursa felan diye yanlış hatırlamıyosam sende istanbuldansın gelmek istersen senide bekleriz
11 nisan cumartesi bakırköy mado saat 13:00

Tellkırma ve Fasulyeko güzel haberlerle gelirsiniz inşallah canlarımmm.

Bugün ne kadar çok dr a gidecek var: Angeleyes, Seerni, Telkırma ve Fasulyeko.. Hadi biyi haberlerinizi bekliyoruzz...

ay gülistan alemsin kızz içerde sigara içilmiyor bildiğim kadarı ile içerdeki koltuklrda rahat ama dışarısı daha güzel olur bence hem geleni geçenide izleriz delikafadulden
kız esra sen bendende betersin heee allah iyiliğini versin 12 kişi muhabbetten fırsat bulupda geleni geçenimi islices..:)

sakın gelen geçen bizi izlemesin bu kadar hamile birarada :):CüvCüv:delikafadulden:roflol:

seerni inş. güzel haberlerle ve cinsiyetini ögrenerek gelir...
dr.a gidecek tüm arkadaslar umarım mutlu haberlerle gelirsiniz...ben oğlumu ösledimmm...

herkese merhaba arkadaşlar size bişey danışacağım benim doktoruma tetanoz aşısını sordum bazı hastalarda yan etkisini gördüğüm için hiç önermiyorum dedi ve zaten hastane koşullarında doğum yapacaksın buna gerek yok dedi güya aksarayın bilindik doktoru ama ben tatmin olmadım herkes yaptırıyo sizin doktorlar gerekliliği için herhangi bişey söyledimi şimdi 20+3 üm ne zaman yaptırdınız yaptıranlar cevaplar mısınız
en de sordum öyle dedi yaptırsan iyi olur ama elzem değil diye..ben yine de yaptırdım.bebişimizi de koruyormuş..hastaneler temiz ama tedbiri elden bırakmayayım dedim..5. ayın içinde yapılıyor..şimdi yaptırabilirsin..1 ay sonra bir doz daha yaptıracaksın..doğumdan sonra 3 doz daha var
ben bir doz yaptırdım ama pişmanım biyolog arkadaşım hangi doktora sorduysam gereksiz olduğunu söyledi tetanoz aşısının ve bana çok acı verdi günlerce uyuyamadım nefret ediyorum o aşıdan !!!!!!!
evet benim de kolum çok ağrıdı yüzümü bile yıkayamıyordum..saçımı eşime toplattırıyordum..bu gün geçmeye başladı.kafamçokkarıştı
nazancım kusura bakma şekerim biyologa senin aracılığınla cevap vermiş gibi oldumm delikafadulden

bu vesileyle sana "bu ne güzellik !!! nice yıllar !!! sağlıkla ve mutlulukla!!!" diyorummmmmm

havadandır evrişcim..hava böle güzel güneşli olunca enerjik olup esprilerimle kasıp kavuruyorum ortalıgı...:roflol:yerimseniben

Kavur bisi Pinkk :)))

İyide anacım ben hep sabahınan baktığımda gece yazdıklarını görüyorum gece mesaisi sanki daha çok yapıyosun gündüsleride aksatma ösletme gendini

Sabah olmam ben cicim.. sabah oldugum gorulmemıstır.. oglen genelde olurum.. benim eşim gec gıdıyor..

evet kıslar, Evrim'in de belirttiği gibi, hava acayip güzel. Fakat bizim okul soğuk :oklava: Okul çıkışı yürüyüş yapacağız artık hatunla. Bu havayı değerlendirmek lazım. Evrim, tweety bebeye gelmeden önce bir dondurmacı var ya, oraya gidelim mi? Dondurma yemek istiyorum. Ordan da tweety'ye gideriz? Falan filan?
.

Konusuruss fuluşunca.. neden olmasın.

Siz birbirinizle konusmaktan saate bakmayı unutacaksınız, kaldı kı gelenı gecenı ıslemek kaydirigubbakcemile3 alem kadınsın sen yaaaa kaydirigubbakcemile3

TAZEcim bence de EVRıM dondurma yemez de yedirmez de... bir kilo çağla alın, gidin bir banka oturun, tuza banıp banıp yiyin kuzular... ben de burada akreditif açıp durayım, çok zevkli....

Back
X