bu vesileyle sana "bu ne güzellik !!! nice yıllar !!! sağlıkla ve mutlulukla!!!" diyorummmmmm
teşekkürler canım, o sizin gülleğiniz...
tığ gibi mi? delikafadulden teşekkürler canım. son fotomu da koyarsam göreceksiniz tığı siz....:1shok:Baktım canım fotograflarına göbüşün şahane yemeni anlatışına rağmen börekler çöreklere rağmen yani maaşallah nerdeyse tığ gibisin yani Allah nazarlardan saklasın.
ayyy bana tetenoz demeyinn 2.doz 20 nisanda düşündükçe tüylerim diken diken oluyooo
ama yaptırmakta fayda var sonuçta aşı yanii..bide ben çok takıntılıyım ya hastane doğuramazsam falan gibi saçma sapan takıntılarım var ya yetişemezsem ya bişi olursa şimdiden onun hazırlığını yapıyorum taksi durakları kartları karşımda adamlara sordum bide böyle böyle olursa ne kadar zamanda yetiştirisnz dedim abla dediler 10 dkkda hastanedesin..ay dedim ben yokuşta oturuyorum gelip yokuştan alın ama dedim nasıl inerim yuvarlanırım ben dedim..kocişde kızıyo ne taksisi seni ben yetiştiricem diyor oldu dedim taa dudulludan gelcende beni doğuma götürücen,annemde diyor kafayımı yedin ha deyince doğurucakmsıın diyor peki kızlar suyumuz gelince doğum başlamıyomu her an doğuramazmıyız?
tecrübeli anneler ama normal doğum yapmışlar sizin nasıl oldu?evdemi yakalndınız yoksa hastanedemiydiniz?
normal doğursan bile öle filmlerdeki gibi pat diye doğmuyor çocuk, sancılar gittikçe sıklaşıyor. eşinin dudulludan gelecek kadar vakti olur canım, sen merak etme. vakit yaklaşınca çantan hazır olsun, yanında da refakatçin olsun yeter... inşallah taksiye gerek kalmaz.
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
bebeğimizin cinsiyeti belli oldu erkek.
gözünüz aydın canım. sen de sparta annesi oldun demek