allasen sabah güneşi vurdu mu bu gün? bir atasözünün ispatı üzerine çalışıyorum..senle ilgisi yok yani
çakmak çakmağa geldikDıdo.. tut kollarından.. ben de cakmağı alıp gelıyorum..lmaz: ( kaydirigubbakcemile3 )
Inan senı kırmak ıstemezdım ama.. ben de o hıkayeden yok... sısın gıbı ana kucagında buyumedık bıss.. amazon cocuguyuss.. anlamayıs bole seylerden :dilcikar:
Ha ole mııı??? Iyı yazayım da sevın barı.. gıdıyorum bugun aksama dogru.. mafoldumben
:roflol: hayatım o sabah güneşinin dün vurmus olması laızm,bende merak ettım dogruluk payını ama atlar gelır die korktum soramadım :kedi: sanırım dünsabah esraya sabah güneşi vurmus olmalıı,bencede ama esrayla ilgisi yok budurumun,yanı gecekı olayıyla ilgili degıl.ölesıneee bi soru yane
dün eşimle haftaiçi şuraya gidelim.amcakızına akşam oturmasına gidelim.bir diğerinin oglu karete şampionu olmuş gözunuz aydın diyelim. sonra benm amcaogluna gidelim diye plan yaparken bana ilk defa yahu aşkım sen hamilesin nerdeyse dogurcan azcık evde otursakmı dedi..bende beni evde oturma psikolojisine alıştırma şimdiden depresyona sokma beni zaten bebek olunca gezemices ilk zamanlar dedim.adamcagız tırsdı tamma sen bilirsin ben senin için diyorum dedi..bende bişey olmaz Allahın izniyle 36 dan sonra hastane çantamızı alıp gezeris dedim ve bana ne dese begenirisniz...
pes yani sen benden daha gezenti oldun dedi.. malum kendileri bizim esranın erkek versiyonu oldugu için....hehehe....
gülistanım sen bakma bunlara hepisi mıymıntı bunların kaç ay önceden jübileler bi yerlere gidemeleler evlerini mok götürmeler pasaklı hatunlar işte
hele o mercimek yokmu bebişin ütülerini yapmamıştır daha Allah bilir
diğerlerini zaten saymıyorum bilemmmm
delikafadulden
açık açık tam metin halinde zikredilmemişti korkudan..iyi oldu ça ça ça ayçaaaa sabah güneşi esprisi yapılmış çoktan...pufff
mercimek ve minik te varmış yanlız değilim sevindim valla
ama pinkycim sana imrendim yani çok güzel bence son haftalardada böyle devam edersin birazda kendimizle alakalı diye düşünüyorum çünkü ama mercimeğe hiç lafım yok onun antalya sıcaklarıyla alakalı kesin off bide alanya antalyadan daha sıcaktır kesin ama orda olsam yüzmeye giderdim yürümek yerine
gülistanım sen bakma bunlara hepisi mıymıntı bunların kaç ay önceden jübileler bi yerlere gidemeleler evlerini mok götürmeler pasaklı hatunlar işte
hele o mercimek yokmu bebişin ütülerini yapmamıştır daha Allah bilir
diğerlerini zaten saymıyorum bilemmmm
delikafadulden
mercimek ve minik te varmış yanlız değilim sevindim valla
ama pinkycim sana imrendim yani çok güzel bence son haftalardada böyle devam edersin birazda kendimizle alakalı diye düşünüyorum çünkü ama mercimeğe hiç lafım yok onun antalya sıcaklarıyla alakalı kesin off bide alanya antalyadan daha sıcaktır kesin ama orda olsam yüzmeye giderdim yürümek yerine
En' ler listesini tuttum.. Başkalarına da bişeyler bul ama..bitti mi bu kadar mı?? Burko ne mesela??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?