tpuğundan dolayı de mi bacım..topuk ağrısı da sen de çıktı bi..allasen sabah güneşi vurdu mu bu gün? bir atasözünün ispatı üzerine çalışıyorum..senle ilgisi yok yani
TOPİĞİN EN'LERİ
evriş = topiğin en annesiii (valla benim anaacığımdan daha çok şey biliyor şahsen:)
dide = topiğin en stand-upçısııı (didoya daha çok enler varda neyse sadece böyle dedim laelaelaelaelae
babymoom = topiğin güzellik ve bakım uzmanı (suna dumankayamız-ahmet marankimiz :)
tazefasulye = topiğin cinsellik uzmanı (yalanmııı yalanmıııı :)
lalece = topiğin en çıtırı heralde en az kilolu lal aramızdaaa :))
aftabru = topiğin olgunu (olgun ve dolgun hatun :)
esrako = topiğin en meraklısı (esra ve meraklı soruları bu topiğin tadı tuzu)
petrik = topiğin en şekerii (azimli şeker annemiz bizimmm)
telkırma = topiğin en hamaratııııı
milkshake = topiğin en çilekeşi (bu hatunun başına gelenler pişmiş tavuğunkine gelmedi başka dert vermesin rabbim)
minik_kelebek = topiğin şirinesi (minişim çok başka şirinmi şirin tatlımı tatlııı)
norraa = topiğin en iştahlısı ( şimdi diceksiniz sen nesin ben pisboğazım ama nurdandaki iştah çok farklı harikaaa )
jenny_sh = topiğin türkçe katili (ama biz seni böyle seviyoss haberin olsun :)
sakaleynmaster = topiğin en tecrübelisiiii(biricik deneyimli annemizzz)
pinky_42 = topiğin gezentisi(gez gez nereye kadar nasıl hamilesin sen
tuana3434 = topiğin sakini(sessiz sakin bi hatundur şahsen tanıdım öyledir yani kendisi)
seerni = topiğin en uyuşuğuuu :))
mercimekim = topiğin en sevimlisi (hele avatarındaki fotolar yokmu sankim mercimekin bebişi öyle olucakk)
keops35 = topiğin kaçağıı (bi gözükür bi kaçar)
burko = topiğin bilimsel ve duygusal annesi (kendileri biyoloji öğretmeni olurda )
eftelya66 = topiğin temizlik hastası (eline bez vermeye görün bulduğu yeri temizliyo)
ebruska = topiğin akıllısı (bu kadar aktif değilken hepimizin bilgilerini aklında tutması çok ilginç değilmi)
başak35 = topiğin güzel kız annesi(başak ne kadar güzel değilmiii burçinde öyle olucakkk:)
fasulyeko = topiğin başbakan yaveri eee belediyede çalışıyo rüyalara bile giriyo bu hatun :))
3k1m = topiğin sanatsal şaheseri (hele o özetleri yokmu keşke daha aktif olsa değilmi:)
kaçakkedi = veee topiğin ilk annesi olucakkk inşallah dularımız şebnemleeee
geriye kalıyor bendenizzz topiğin en şişkosuuuu opuyorumnanaktan
Benim eklemelerim;
dönmedi canım dönmedi.. bakalım bugün dr ne diyecek. bundan sonra dönme şansı var mı yok mu diye.
Selamlar herkese,
sabah ssknın diyetisyenine gittim endokrin yönlendirmişti
çırpı gibiydi hatun kürdan kıvamında, çok katı bi diyet verdi resmen aç kalırım
9 kilo almışsın bu kadar yeter daha da alma dedi, zaten 2 aydır kilo almıyorum
konuşturmadı doğru dürüst, sabah kahvaltıya 4 dilim beyaz ekmek yazmış, benim zaten sabah toklugum problem insülini sadece sabah kullanıyorum söyletmedi bile uymuyorum ben bu diyete
mümkünse hayatımdan bu sabahı çıkarmak istiyorum
Bebek şekerleri için yaptığım sepeti bitirdim. Şekerler de bitmek üzere. Bir tek anı defteri kaldızemuszemus:
tamam canım..alt komşum..pzt.doğuma gircek, sabırsızlıkla bekliyorum valla..normalde dr.u Nilüfer..o da bu hafta ankara'ya gtmiş..bu hafta içersinde bişi olursa diye vural'a yönlendirmiş onu..kız da bi heyecan bi heyecan sorma..hastaneye mutlaka gidicem yani..merak etme..yazarım noolduğunu..
herkese selam dünden beri geçmişi okuya okuya bitiremedim.bende bugün doktora gidicem.bebk iri olduğu için büyük ihtimal sezeryan demişti doktor.inşallah normal doğum der.en son 35+5 te gitmiştim bebeğim 3,166 gramdı.bugün 37+1 im bakalım doktor neler diyecek .baby sürekli yazdıklarınızı okuyorum arkadaşım ben zaytinyağ olayına başladım belki normal doğum olur diye bide karanfilli çaya.ama daha hurma alamadım.
petrik sabah 4 dilim ekmekmi hemde beyaz ekmek. sence cok deilmi
bugunku yemek isinide hallettim cok sukur. aksama bi abimiz var esi cocukları tr de onu cagırdık yemege. burdakilerin karıları hep tr de ya erkekler karpuz ekmek yiyomus aksamları. emrahta cok acımıs cagıralım dedi bende yollamasalardı karıları dedim. 2 aylıgına yolluyolar sonra ac kalıolar sonra karıları laf edio pervin kocasına cok meraklı die dedim. ama bu abi baska onu esini ve cocuklarını seviorum. hemde seni kimse ayıplamaz 9aylık hamile karın var dedim sonrada kıyamadım kimi istiyosan cagır dedim. koyacagım 1 tabak fazladan Allah rızası icin onada okadar laf ettim kızdım kendime
Furuko.. Buse onunla oynar sonradan da.. hayal ettım de bı an :))
herkese selam dünden beri geçmişi okuya okuya bitiremedim.bende bugün doktora gidicem.bebk iri olduğu için büyük ihtimal sezeryan demişti doktor.inşallah normal doğum der.en son 35+5 te gitmiştim bebeğim 3,166 gramdı.bugün 37+1 im bakalım doktor neler diyecek .baby sürekli yazdıklarınızı okuyorum arkadaşım ben zaytinyağ olayına başladım belki normal doğum olur diye bide karanfilli çaya.ama daha hurma alamadım.
allah allah ya, keske soyleseydin tatlim, yada b aska diyetisyene git, kac cikiyor suan seker?? 9 kilo cokmuymus,yuhh yanii...
dunurum supersinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasil yaptin bunu bi tarif edive bakam biyo, cok guzel oluveemiiss bu ya...
bir de pervine en rapunzel yazılabilir.
mucizeye de tadımlık insan yazılsa olabilir.
ayçaya en sayko yazalım litfen ama.ha bir de en becerikli de olsun.
eyleme de en özlenen diyorum kendi adıma.o da vur-kaççılardan.
benim lise ve üniversite yıllığımda ne yazıyorsa burada da aynı şeyler yazılmış..çok istikrarlıyım
ben geldim arkadaşlar,,,,,,,
sabah işe gitmek için kalktım lavaboya girdiğimde peçeteye sildiğimde şeffaf akıntının içinde bir damla pembe kan gibi birşey vardı sonra işe gitmedim ne olur ne olmaz diye bir daha gelmedi dedim uzandım öğleye kadar öğlen lavaboya girdiğimde yine peçeteye akıntıyla beraber pembemsi leke geldi..... dr. uzun uğraşlar sonunda ulaşabildim durumu anlattım karın ağrın varmı dedi biraz ağrım var ama psikolojikmi bilmiyorum dedim.... oda akıntını takip et artış olursa gel dedi..... şuan hala evdeyim dinleniyorum bakalım şimdilik gelmiyor ama hafiften hafiften kasıklarım ağrıyor gibi kızımda hareket ediyor.... dua edin bana nolur herşey yolunda olsun.......
Selamlar herkese,
sabah ssknın diyetisyenine gittim endokrin yönlendirmişti
çırpı gibiydi hatun kürdan kıvamında, çok katı bi diyet verdi resmen aç kalırım
9 kilo almışsın bu kadar yeter daha da alma dedi, zaten 2 aydır kilo almıyorum
konuşturmadı doğru dürüst, sabah kahvaltıya 4 dilim beyaz ekmek yazmış, benim zaten sabah toklugum problem insülini sadece sabah kullanıyorum söyletmedi bile uymuyorum ben bu diyete
mümkünse hayatımdan bu sabahı çıkarmak istiyorum
Bebek şekerleri için yaptığım sepeti bitirdim. Şekerler de bitmek üzere. Bir tek anı defteri kaldızemuszemus:
petrik dodurmasiz olur mu hic, ayip ettin, seninkini ayirir, dogumdan sona veririm:)))
gerci suan helvayi iptal etim,lor kurabiysine girisicem, erimesini bekliyorum lorun:)))seninkini diyet sekerle yaparim olmami?
Çırpı diyetisyenler bana hiçbir zaman güvenilir gelmemiştir zaten:dilcikar:Şöyle yediğinden zevk alan biri olacak ki karşında, senin neler çektiğini anlayacak. Ona göre yönlendirecek seni. Ah benim balık etli diyetisyenimopuyorumnanaktanÇok özledim kendisini bak şimdi farkettim.
2 aydır kilo almadığına göre önceki diyetine devam et canım sen. Devlettekiler pek iplemiyorlar zaten insanı. Ellerinde hazır liste oluyor, herkese aynı listeyi dayıyorlar. Halbuki bizim Magnum'a da ihtiyacımız var değil mi amayerimseniben
İki çeşit diyet vardır zaten; kilo verme ve kilo koruma diyeti. Senin ihtiyacın olan kilonu korumak. E koruyorsun da. Daha neÇok üzgünüm çoook
Bir de şekeri kandırmanın bir yolunu daha buldum ben. Tatlı birşeyler yiyeceksem yemeğin üstüne yiyorum. Şeker birden yükselmediği için vücut zorlanmıyor. Bugün de bu kızlar tatlı muhabbeti yaptı, kendime az şekerli, yağsız sütlü sütlaç yaptım:lepi:Yemeğin üstüne yedim bir kase. 2. saat tokluğum 122 çıktı. Fena değil ha?:jeyyar:
amin amin, sağol canımCanım Allah kolaylık versin, Allah hödük olmayan işini hakkaten iyi yapan adam gibi adam derler ya öyle insanlarla karşılaştırsın hepimizi..
hehe bayılırım ben o tuz gölü canavarına : ))hayatından bu sabahı çıkar şekerim, seni konuşturmamış bile hatun
şeker yok ama tuz gölü canavarı var ondan ister misin petriğim, o daha zararsız :jeyyar:
Petrik, çırpı diyetisyen nerden bilecek seni..Kaç aydır kendi formülünü bulmuş olman gerek...Sen bildiğine devam et derim ben.. Bu ne yaaa çin işkencesi gibi
ben geldim arkadaşlar,,,,,,,
sabah işe gitmek için kalktım lavaboya girdiğimde peçeteye sildiğimde şeffaf akıntının içinde bir damla pembe kan gibi birşey vardı sonra işe gitmedim ne olur ne olmaz diye bir daha gelmedi dedim uzandım öğleye kadar öğlen lavaboya girdiğimde yine peçeteye akıntıyla beraber pembemsi leke geldi..... dr. uzun uğraşlar sonunda ulaşabildim durumu anlattım karın ağrın varmı dedi biraz ağrım var ama psikolojikmi bilmiyorum dedim.... oda akıntını takip et artış olursa gel dedi..... şuan hala evdeyim dinleniyorum bakalım şimdilik gelmiyor ama hafiften hafiften kasıklarım ağrıyor gibi kızımda hareket ediyor.... dua edin bana nolur herşey yolunda olsun.......
Ayyy kızlar iki rüya gördüm. Bir tanesini anlatamayacağım. Çok fena idi. :kedi:
Ama diğeri harikaydı yaa... Şimdi, belime kalın süngerden kemer gibi bişi dolamışım bel ağrımdan dolayı. Oğlum bel hizamda elini - kolunu oynatıp duruyor o kemerin içinde.Diyorum, herhalde kemer sıktı. Kemeri gevşeteyim derken bir bakıyorum, minicik bir el, karnımın üstünde !! geziyor. Diyorum, herhalde cildim çok inceldi, içerdeki el, dışardan nasıl bu kadar net görünebilir? Kemeri çıkarırken kafasını görüyorum. Allah allah, diyorum, bu çocuk nasıl dışarı çıktı, ben şimdi doğum mu yaptım? Ama Doruğun yüzü gözü pesbembe, hiç öyle kan vs yok, temizlenmiş ? hiç anlamıyorum (rüya işte). Böylece oğlumu kucağım alıyorum. Çok güzeldi kızlar yaaa...
aynen her lavaboya gıttıgımde pecete öle bı bakıyorumkı inceleme yapıyorum resmen.hatta bazen akıntının geldıgını hissediyorum yaa hemen bı camasırıma göz atıyorum.artık sona yaklasıyoruzz.cok heycanlııııı
esrako canım biz önce birce koyalım dedik kızımızın adını o kadar çok tepki aldık ki anlatamam
en çok da ilerde özellikle ilkokulda çocuklar dalga geçer muhabbeti olunca olay koptu zaten
ece yi biz ilk başta çok düşünmüştük eşimin amcasının torunu daha 1 yaşında ve adı ece onun için koymayalım demiştik ama baktık olmadı ECE ye karar kıldık
hatta cumartesi üztünde E C E yazan kapı süsü bile aldık garanti yani isim
göbek adını da kayınpederin isteği üzerine NUR koyuyoruz ama nüfus da yazılmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?