süt artırma konusunda humana dan genel bi memnuniyet var birde dereotuincir ve bol sıvvı tüketimi ayhh bide mısır yazmışlar. haşlanmış mısır. guzel bi dönemde anne olcas hayırlısı bakalım. araştırmalarım sürüyor. mucize ben dersime çalişyorum..
kaydirigubbakcemile3 çok ıyı yaa
Aya yayaya bak bılmıyordum.. vardır herseyde bı hayır demek her zaman en ıysıı ıste.. :)
Heh.. sen de gel yancağazıma.. :)) sığışırıss :))
ayy saolasın ya. bu kızlar beni deli etti. sankim ben oglumu çişli kakalı bırakırmışım gibim üstüme üstüme geldiler. dövdüler beniiiiiiiiii:gitme:mafoldumben
dalga geçtinis benle gypsym ve sen evrimde size alkış tuttu. alay ettinis benlen. psikolojik şiddet uyguladınız. ühühhhhhhhhhhhhabartma pinkim yav, hamile misin nesin, ne bu duygusallık naniknanik
bitti mi sakızın şekeri...? manası kalmamıştır o sakızın artık şakkıdı
dalga geçtinis benle gypsym ve sen evrimde size alkış tuttu. alay ettinis benlen. psikolojik şiddet uyguladınız. ühühhhhhhhhhhhh
kız dur bakimm bi evde test varmı acep belkim hamileyimdir. bende diom karnım nie bu kadar şişti.heeç aklıma gelmemişti ya iyiki avrsın mucizemalkisalkisalkisa.s.
ben şekerli sakız çiğnemem. saf falım. hiçbişeysiz yani sadeeşakkıdı
amanın sevindim emem hayırlısı olsun evrişim doğurun artık yav bekle bekle bi hal oldukDoktordan celduk celmesune deeeeeeeeeeeeeeee...............
Bizimm eşşekk oğlanın kafası depar atmış, o da gecen seneki mıyom dıkıslerını zorlamaya baslamıs.. pazartesı tekrar nst var.. carsamba cok cok buyuk ıhtımal hastanedeyıs arkadaslar.. vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun.. doktor bu sartlarda bekleyerek senı rıske atamam dedı.. birisi beni çimdiklesinn :bbo:
kadriyeeeee hoş geldin kuzum nasılsın çok geçmiş olsun gözün aydın olsun maşallah kızçenede resminide gördümvalla eşim pc başında resimleri yüklemekle ugraşıyor becerebilirse
ablasıda biraz kıskançlık yaptı ama çok şımararak ve agrasif davranışlarla gösterdi bunu hastaneye gidereken ve gece odada kalırkende yanımdan ayırmadım valla bir beşikte birde yatakta yattı kızlarım allahım çok güzel bir duyguymuş ilkinde anlamamıştım ama herkes için dua ettim kızlar bir avazda kurtulasınız diye
evrim canım hadi hayırlısı çarşambada senin haberini alırız inşallah
seraaaappp hoşgeldin ya bişi sorcam anneler. huuuuuuuuuu
derya kadriye sibel serpa yada her kim denk gelirse... şimdi gece bebeklerin altını hangi sıklıkla değiştirces..çünkü çok sık açarsak alışırmışmı öle bişilervar dimee
Evrisim hayirli olsun canim, hakkinizda en iyisini diliyorum..Kuzeyimizi gorelim artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?