kızlar artık dayanamıyom yazcam wallaa.. taze sayesinde hepinizi şöyle böyle tanıdım. "evriş" hariç tabii.. bebişlerin fotolarını gördükçe nasıl heyecanlanıyorum bilseniz. hepinize sağlıklı doğumlar dünya tatlısı bebelere de sağlıklı uzun ömürler diliyorum.. ama ben de burda dokuz doğurmaktayım bilesiniz. stresten her yanım kabardı..)))
GİZZE 3.750gr bebeği normal doğumla nasıl doğurmuş ya? keşke sorabilseydim.
Tabi yaff, sevişmekten kime ne zarar gelmiş. Bir bildiğimiz varmış dimeee :)
MAŞALLAH DEMEYİ UNUTTUM KIZLAR
göbeğim baya bay çekilmeye başladı
ya ben doğum sonraı muhabbeti yanlız yapmaktan yoruldum doğurunde gelin gari
bu arada annem yanımda ya rahat rahat nete takılabiliyorum
pervinnnn gelince bana bi yazıverrr
doğuma gitmeden hani meryem süresini okumak iyi geliyor demiştin
sen okudunmu anam o süre çok uzun daraldım yaa nasıl okucaz onu doğuma giderken yasinden bile uzun o kadar canım kalmamış valla benim daha kısa bişiler yokmu okuyabilceğimmm :bbo:
bide 7 tane okumak gerekirmiş birini bitirmek bile çok uzun sürerrrrr
Göbeksiz yaşam.. gercekten nasıldı unuttum.. sankı kendımı bildim bileli Kuzey le yasıyor gıbıyım..
evrim canım senin dogum haberini kim vercek topige.. yada sen yokken biz dogurursak ne olcak bi cozum uretildimi..
Ha sizde yediniz Sefa Teyze nın onlıne oldugunu ole mı?? birilerinin canı sıkılmışş,bı ordan gırıyor bı buradan.. laelaelaelaelae
HAYIR YAA, ŞİMDİ GÖRDÜM. vALLAHA ANNEM GİRMİŞ :) Ben de şok oldum :)) Valla evrim, inanmazsan vereyim annemin numarasını konuş?
ben geldimm arkadaslar kimseler kalmamıs herkes erkenden gitmis sanki yatıp uyuyosunuz ne erken den gidiyorsunuz yahuuuu
agda maceram korkunçççtuuuu 1 saatten fazla surduu bacak falantamam acı sında da degilmi artık ama alt kısma ulasmakta çokk zorlandı kızcagız resmen bir evelki agdamdan sonra karnım asırı buyumus sekilden sekle girdik yok yani çok zor olduuu nerdeyse git surdan bir jilet al gel onla yap diycektim kiza okadar pes ediyordum
sonunda sırt ustu yatacagım dedim ama kısa kısa yani uçer dk ancak yatarım nefesim daralıyordedim kızda korktu tamam hızlı yapcamsoz falan allahım kabus gibiydi yattım tam uç dort dakka geçiyor gozumun onunden sinekler geçiyor sanki kaldır beni diyorum falan allahım çok zçorduuuu bitti giti kurtuldum ama sekiz cizdim sedyede dedim yarı dogum gerceklestirdim sayılırsezayran acısı bundna beter degil yaniii
of allahım tarih olarakda harbi augstosa girmis bulunuyoruz simid ortaya birsey atayımmı :))) bundan evel doguranlar cakma agustos anneleri heheee asıl agustos anneliri bundan sonra dogurcaklar ikiye ayırayım topigi canmı sıkılıyor uykum yok napim biraz ortalık karıstırayım dedim :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?