hehehe yok kız erkek yazarım sorun degıl ama bence isimlerde mavı pembe olursa daha dıkkat cekıcı olur yoksa böle bıraz karısık gıbı gözüktü gözümebencede minik kelebekk katılıyorum sana bidaha erkek kız diye yazmanada gerek kalmaz.daha mantıklı bencede.
evet gercekten cok heycan verıcı,listeyı yalnıs hatuırlamıyorsam sen baslatmıstın devam ettırmek bana nasipmiş.valla benım doktor baktı ama daha bellı olmuyo dedı 11+3 ken.bakalım bı hafta sonra gıdıyoruz kısmetse inşallah ozaman bellı olurçök tatlı olmuş o liste ya çok heyecan yaptım şimdi cinsiyeti ne acaba?ya ne gıcık doktorum var ya.inat etti sinir şey söylemiyor.salı günü randevum var bakalım söyleyecekmi?
bakalım bana ne gelecek ömür mü deva mı?erkek olursa ömür kız olursa deva?allahım deva gelse ne güzel olurdu ya...hayırlısı artık...sağlıkla zamanında gelsinde...
canım minik kelebek çok sağol.allah hepimize gönlümüzdekini sağlıkla hayırlısıyla versin ama içime erkek doğuyor benim.
listeye emek veriyorsun ben okul açıkken çok sık giremediğim için beceremedim.ellerine emeğine sağlık...
Kızlar bir de manyak bir rüya gördüm. Ben 6 aylık olmuşum, ama bize ilişki hala yasakmış kaydirigubbakcemile3 (korkuya bak :)), tatile gitmişiz eşimle, bir gece eşim geliyor, "ne yaptın, nasıldı gecen" diyorum. "İyiydi biriyle oturduk bayağı sohbet ettik, takıldık" diyor. İyi, diyorum. Sonradan yattıklarını anlıyorum :)) Eşime kızıyorum, söyleniyorum, "ne var ki bunda" diyor -tatlicadiarzu- Amma da büyüttün, diyor.
Peki figencim, o gelişmeyen bebiş ne olacak duracak mı orada? Geçmiş olsun..
Canım, kalp atışı steteskopla 4. aydan sonra duyuluyormuş. Belki ondan dinletmediler sana da??
bakalım bana ne gelecek ömür mü deva mı?erkek olursa ömür kız olursa deva?allahım deva gelse ne güzel olurdu ya...hayırlısı artık...sağlıkla zamanında gelsinde...
Ne guzel isimelr onlar oyle, benim kizima koymak istedigim isime benziyor, bizde isim kararlastirdik, cocuk olmadan kararlastirmistik:)))su dusuk tehlikesi gecince onlarida paylasalim, hatta listemizin yanina yazalim;
minik kelebek ellerine saglik,
gizzecim degerin cok guzel, darisi basimiza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?