minik kelebek beni yazmistin yine listeden cikartmissin..:çok üzgünüm:askolsun simdi bebesim ve ben sana küstük iste..neyse benimki 5 agustos unutma teyzesi...haftaya cinsiyetinide yazarsin belki..
esracım.. Ne öneriyorsun?? özellikle bebeklerin ilk aylarda masrafları çok oluyor, haliyle kendine ait bir özel dr u olsun ıstıyorum benim gibi.. Ondan dolayı düşüncem bu yüzdendi sigorta babında.
İkiliden yırttık deyince "yaptırmaya gerek kalmadı" gibi bir anlam çıkardım, ben de şimdiye kadar yaptırması gerekirdi, herhalde 3lüden bahsedior diye düşündüm. Sonradan anladım ki, test temiz çıktı, risk düşük anlamında kullanmışsın :)
Hastayım, idare et, beynim jöle kıvamında :)
İkili 12+3 ya da 12+4 te en sağlıklı sonucu verirmiş. Gittiğim 2 dr da aynı tarihi verdi, 6 şubat. İlla da 6 şubat da demezler sanırım, ne bileyim..
evriscim gozun aydın cokk sevindim darısı basımıza
Arkadaşlar.. az once dr um aradı ikili testten de yırttık.. şükürler olsun yolumuza kaldığımız yerden devam edıyoruz.. darısı tüm annelerimizin başına, resmen omuzlarımdan yük kalktı..
Artı.. freebhcg değerimiz de 30.76 cıktı.. buradaki arkadaslarımızın izlenimine göre benim de bebeğimin erkek olması icap ediyor.. çin takviminde de oyle cıkmıstı.. bakalım 1 ay sonra tam anlamıyla gerceğini öğreneceğiz.
esracım.. Ne öneriyorsun?? özellikle bebeklerin ilk aylarda masrafları çok oluyor, haliyle kendine ait bir özel dr u olsun ıstıyorum benim gibi.. Ondan dolayı düşüncem bu yüzdendi sigorta babında.
selam arkadaşlar.. Burada yazan bir arkadaşımızdan aklımda kalan, hapsurmanın başın içindeki basıncı azalttıgı ve baş ağrısını önlediğ ile alakalı idi.. Gün içinde bende çok sık hapsuruyorum.. Açabildiğim kadar ağzımı açıyorum ki bebek çok etkilenmesin diye.. :))
bir de bu burun tıkanıklıgı sanırım hepimizde var, yatmaya yakın birisi iflas ediyor, tekiyle idare ediyoruz.. Gün içinde de olmuyor değil.. Ama babycım yine burada bir arkadas yazmıstı; otrivine adlı burun spreyını kullanabılıyormussun, prospektusunde yazan " hamıleler kullanmasın" ıbaresi de nolmaz nolmaz uyarısıymıs ama o sprey kana karısmıyormuş, aklımda böyle kalmıştı benimde.. Dr u ona bebeğinin oksijensiz kalması daha tehlikeli.. Onu kullan demiş.
Bilmem bir faydası olur mu senın ıcın ama ben onu normal zamanda yanımdan eksik etmezdim hastalandıgım zaman... Faydasını cok görmüşümdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?