:) Onu da bilmiyordum.. Neyse. Neslihan diye biri resmini büyütmüş :) Çok şeker bir göbüşün olmuş maşallah..
Selam kızlar.Ben de uzun süren bir sürecin ardından Allaha çok şükür hamile kaldım..(İlk aşılamada) Şu an 10+5 hamileyim.7 haftada hafif idrar yolu enfeksiyonu geçirdim,ardından grip.Tüm bu üst üste gelen şanssızlıklardan dolayı 2 kilo verdim.Şimdilerde çok şükür iyiyim.Ama bulantı ve kusmalarım devam ediyor.Çok yararlı olan et,balık yemek istemiyorum,umarım geçer bu dönemler yakında da bebişimi beslerim.Çikolata manyağı olan ben şimdi paketini bile görmeye dayanamıyorum.11 Şubat'ta dr. randevum var,sanırım gerekli testler vs. o zaman yapılacak..Bu arada progestan alıyorum,günde 3 kez 2 adet....
Ne güzel özetlemişsin öyle tüm konuları.. evet hepsini okumuşsun vallahi.. çok tatlısın yaa..:roflol: demek Sarelle almaya gitti eşin ha.. yazık adama ya, saat olmuş kaç?? :roflol:
Yemek tarifi kolayca okunmasın diye diğerlerini dana gözü gibi yazdım :)
Evrim, o gül suyu ayva çekirdeği karışımı otomatikman mı jelleşiyormuş? Ezmeden, kendi kendine? Olayı o, o zaman herhalde? Teşekkürler..
kızlar diğer topikte ikili sonuçlarınıza göre bhcg yi bekliyorum liste yapıyoruz bakalım ne kadar tutacak diye..
FİGEN çok geçmiş olsun canım...
milkshake serbest hcg kac cıktı . gozun aydın canım atlattın sende
geçmiş oolsun milsahake...işe gelmek nasıl işkence oldu bize değil mi? doğum iznimi sabırsızlıkla bekliyorum
sagol canım valla ben onuda bekleyemiyorum çünkü dediğim gibi ben tek başınayım odamda yerime bakacak kimse olmadığından da doğum iznini bile tam olarak kullanamam gibime geliyor yani en fazla 30 gün yada 40 gün izin verirler.... malesef malum kriz var herkes artık işten birini çıkartmak için bir sebep arar oldu bu krizdede iş bulmak hiç kolay değil o yüzden ne yapalım mecburum o kadar izin kullanmaya bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda bunlarda geçer.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?