helincim tebrikler.cok sevindim bebişini gördüğüne.yanlız doktorlar hepimize erkek dedi.bi yanlışlık var bu işte:)benim arkadasıma da %80 erkek dedi pipisi bile vardı amaaaaaa 5. ayda kız olduğunu öğrendiler.ve şimdi nur topu gibi bir kızları vaarr.. :))))))
helin hivda gözün aydin canim.yazdigim gibi benimde yarin randevum var ve benimkide tam neredeyse 14 haftalik oluyor.belki bende yarin cinsiyeti ögrenebilirim..zaten bir oglum var bakalim bu ne olacak..seni duyunca dahada heyecanlandim..bende mi cikolata yemeliyim..gecen defa benimkide poposunu dönmüs yatiyordu..ayrica senin dogum tarihin agustosun kaci??
Herkese Merhaba, on gündür yoktum ama kimse yokluğumu fark etmemiş. senağlama Annemlere gittik ve bilgisayar olmadığından size de yazamamıştım. Annem bana 10 gün bebekler gibi baktı Allah razı olsun. Siz beni merak etmeseniz de ben sizleri çok merak ettim. Eve gelir gelmez siteye baktım, ooo neler olmuş neler... Göbişler fora:CüvCüv: Hepiniz çok tatlı çıkmışsınız. Daha geçmişi okuyamadım. Okudukça yazacağım.
Sevgiler herkese
kızlar ben geldim.daha yeni eve girdim ve hemen yazmaya başladım
bebişimi gördüm çok büyümüş teyzeleri.boyu 11 cm olmuş ve 97 gr kilosu maşallah.artık haftasını belirlemek için dört farklı ölçüm alıyor doktor.kafa çapı karın boşluğu üst bacak kemiği ve şakaklar arası mesafe.bu ölçümlerden sonra haftayı belirliyo.3 gün artı ve eksi yanılma payı varmış.bebişim 14+1 idi.ben 14+3 sanıyordum.doktorum üç günlük yanılma payı var dedi.bebişimin gelişimi iyiymiş.
kızlar çikolata yiyerek gittim bebişim cok hareketliydi.amuda kalkmış dedi doktor.bacakları yukarıda kafası aşagıda bacaklarını açıp kapatıyor kollarını ellerini oynatıyordu.çok güzeldi.
birde artık kollarını kafasını bacaklarını bütün olarak değil parça parça gösterdi doktorum.sanırım büyüdükçe bebek bütün halde görüntü alınamıyor
veee benimde bir oğlum olacak.cinsiyeti kesin olarak erkek dedi.hadi yine biz % 1 yanılma payı var diiyelim ve %99 erkek dedi.pipisini bile gösterdi ve bende net olarak gördüm.
bende free beta hcg tuttu kızlar.beta hcg 15 idi bende.belki 50 nin değilde 30 altı erkek oluyordur
geçmişi okumadan yazdım şimdi geçmişi okuyacam.birde bugün kendime hamile pantolonları aldım.hem kumaş hem kot.geçmişi okuduktan hemen sonra döneceğim
Kizlar sagolun moral verdiniz ama bende comely gibi suan bilgisayar basinda agliyorum bi yandan okurken yazilanlari..Ya bu nasil bir mantik biz cancer degiliz, hasta degiliz sadece hamileyiz, ama dogum sonrasi alinacak 3 ay izinde maas odemek zor geliyor..Maddi olarak okadar kasilmayiz ama benim kizdigim yapilan haksizlik, cok agrima gitti...
akıntılar ne alemde ya onu sorcam unutuyorum. benim normal devam edio beyaz sarı su gibi arası ama acaba kesilmesi gerekiomuki siz ne durumdasınız
aftabru nası yatıyorsun yuz ustu ezilir gibi gelmiyormu ben bir aydır falan hiç yatmıyorum yuz ustu hatta ç ok yatasım geliyor ama yatamıyorum korkuyorum.kızlar ben hala yüzüstü yatıyorum. en çok öyle rahatım. bi de ilerde göbek iyice çıkınca yatamayacağız ya, şimdi son demlerini sürüyorum bu keyfin...
cevizden tiksinmedim, ama muzla karıştırınca daha hoşuma gidiyor. bi de zararlı mıdır bilmem ama ceviz pestilin içinde de güzel oluyor BABYMOM. bi de istersen , temiz bir yerden pestil bulabilirsen.
kızlar, EVRİŞ e de bahsetmiştim, hani linkini de verdi EVRİŞ, NAT GEO nun "yaşama yolculuk" belgeselini izlemeyeniniz varsa mutlaka izleyin. ben iki kere izledim. hala arasıra takıp "bu hafta neler oluyordu bebişe" diye bakıyorum. çok zevkli animasyonlar simulasyonlar var. netten indirmedim ben, dvd si 12 ytl mi ne, uğraşmak istemeyen alsın mutlaka. herkes izlesin.
Helin, oğlun hayırlı olsun canım :) Ayrıca 2 erkekle kolay gelsin.. Demek amuda kalkıyordu sıpa :)
Ben de yarın gidiyorum, çikolata yiyip gidicem, cinsiyet göremem ama,hareketini görmek istiyorum. Akşam gene usg videolarını izledim. Çok gaza geldim. Bir de doktorum çok anlayışlı, iletişimi çok iyi olan bir bayan. Çok nazımı çekti sağolsun, ona bir şal aldım, bir de not yazdım içine kızlar. Muhtemelen yarın son defa (sondan 1 önceki defa da olabilir) göreceğim. Bİr sonraki muayene ne zaman olmalı acaba? İkiliden sonra? Neyse yarın öğrenirim.. İyi geceler..
ya bu arada kızlar sizlere birşey sormak istiyorum benim hani şu malum lekelenmeler 6. haftada gelmeye başlamıştı ve ben ozamandır progestan kullanmaya devam ediyorum sabah 1 akşam 2 tane en son geçen cuma gittim dr.a artık yavaş yavaş bırak dedi yani günde 3 tane alıyorsun sonra günde 2 taneye indir daha sonra günde 1 taneye indir böyle birkaç gün kullan ve bırak dedi... ama ben tedirginim ya bıraktıktan sonra kanamam falan olur diye korkuyorum.... kullananlar vardı aranızda sizler nasıl yaptınız eğer bıraktıysanız kanamanız falan olmudu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?