sELAMMMMMMMMM bUGUN tahlil günümdü :))) ...sizlerrrr haklı çıktınız her zamanki gibi helalll sizeeee ....Bu güzel günlrimde beni yanlız bırakmadınız hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmm alllhım bu bir mucizeee olmalı eğer ben hamile kalabiliyorsam herkes kalabilir Rabbim izniyleeeeee Allahım dualarınızı hep kabul etsin bende bol bol dualarıma devam edeceğim hem kendim için hem sizler için inanın .....
xxnilxx tebrikler canım...sELAMMMMMMMMM bUGUN tahlil günümdü :))) ...sizlerrrr haklı çıktınız her zamanki gibi helalll sizeeee ....Bu güzel günlrimde beni yanlız bırakmadınız hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmm alllhım bu bir mucizeee olmalı eğer ben hamile kalabiliyorsam herkes kalabilir Rabbim izniyleeeeee Allahım dualarınızı hep kabul etsin bende bol bol dualarıma devam edeceğim hem kendim için hem sizler için inanın .....
kızlar bugün keselerimi gördüm 2 tane cok mutluyum allahım sagsalim kucagıma almayı nasip eder inş..
nil canım çok sevindimmm.... allah kucağına almayıda nasip eder inşallahhh.....
kızlar benim galiba tutmadı çünkü sabahtan beri adet sancıları çekmeye başladım ....resmen adet olcam gibi kasıklarım rahatsız ediyo.. soğuk soğuk terliyorum...benim gibi olupta hamile olan arkadaşlarımız varmı?
bu arda ben daha fazla dayanamayacağım pazar günü 10. günümde test yaptıracağım sonuç alırmıyımki?
:hooray:
SÜPERRRRRRRRRRR çok sevindim allah analı babalı büyütmekte nasip etsin canım.umarım bebişler ikizdir.haberlerini bekliyoruzzz.
nillllll çok sevindim, tebrik ederim canım, Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Aysuncum, seni de tekrar tekrar tebrik ediyorum, artık kendini üzme... bebişi de tabii
xxnilxx tebrikler canım...
Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...[/QUOTx
sağol nevracım inşallah seninde güzel haberlerini alcaz hep birlikte çatır çatır doğurccazzzzz:sm_cool: :sm_cool: :teytey:a.s.
nillllll hayırrrlıııı olsunnnn kısss
ikinizdemi problem vardı kaç yumurtan toplandı toplamayı kim yaptı kaç embiryo vardı kaç transfer oldu canım yavaştan cevap yaz neeeeee oluuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?