2009 anne adayları

Allahııım inanmıyorum yaaaa gerçekten benim gözlerimde doldu nil Allahım sağlıklada doğurusun çok fedakar bi kocan var eminin benim kocamda öle bişeye kesinlikle evet der çünkü ilk inde yaptıklarını bi görseydin ben sadece lavabo için kalkıyodum hiç bi işe elletmedi sağolsun

ALLAH RAZI OLSUN
Canım ALLAH herşeyden önce evliliklerimizi korusun bizlere ve eşlere sağlık sıhhat versin irem naz inşallah sen bu sefer ikizi tutturcan :1hug: :1hug:

ALLAH RAZI OLSUN
Canım ALLAH herşeyden önce evliliklerimizi korusun bizlere ve eşlere sağlık sıhhat versin irem naz inşallah sen bu sefer ikizi tutturcan :1hug: :1hug:

AMİİİİİN CANIM BENİM İŞALLAH İŞALLAH eşim çok kötü depresyonda çok korkuyorum ikincide olmaz diye böle huyu falan değişti herşeye karamsar bakıyo kendini hep kötü hissediyo çok sever çocukları aşırı .....ben de böle olunca daha çok korkuyom olmıycak aynı şeleri yaşamaktan ALLAHIM LÜTFEN VAKTİ ZAMANI TAMAM OLSUN BİZEDE VER ARTIKK NE OLUR:Saruboceq:

hayırlısıyla hepimizin kucağı dolcak inşallah buna inanın ki olsun bana bak bebek yok çizelge yaptım bide 0 hafta 6 gün diye yazıyordu değiştirdim başkasını koydum

Eliif nasıl yaptın aşağıdaki resmi kıs hayırsız bi öğretsene sabahtan belli yırtınyoom yapamıyooom diye

nil ben demiştim sana o yüzden bekliyordum kesin olarak tekrar tebrikler arkadaşım Allah tamamına erdirsin

aysun burdada tekrar tebrik edeyim çok sevindim demekki çoğuldan sayı eksildiği için belkide değerlerin böyle çıktı ama sonuç iyi inşallahta böyle devam eder

Benimkine baksana tarzanca yazyoo bende anlamıyooom

oooooof öğret kızzz

teknık destek bolümüne gir orda resimli anlatılıyor canım yapamazsan sen bana söyle hangi resimleri istiyon ben ayarlayayım beraber yaparız oldumu

arkadaşlar benide listeye ekleyin umut tüp bebek merkezinde yaptırdım 2martta 4 adet tıransfer edildi ve15 martta öğrenicem inşallah tutmuştur arkadaşlar 2ci denemem allah isteyen herkese versin inşallah

kızlar bugün keselerimi gördüm 2 tane cok mutluyum allahım sagsalim kucagıma almayı nasip eder inş..

inşallahhhhhh canım dua ediyorum tüm hamile arkadaşlara.sizin başardığınızı bilmek gelecek için cesaret veriyor bana.az kaldı bu ay sonu tekrar başlıyorum tedaviye.

arkadaşlar benide listeye ekleyin umut tüp bebek merkezinde yaptırdım 2martta 4 adet tıransfer edildi ve15 martta öğrenicem inşallah tutmuştur arkadaşlar 2ci denemem allah isteyen herkese versin inşallah

inşallah canım bol bol dinlen şimdi moralini yüksek tut.güzel haberlerini hep beraber alalım inşallah.

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia..............................................................................sonuç=?

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç=?

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç=?

NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?

SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç=?

MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=26 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

canım aramıza hoş geldin inşallah güzel sonuç alırız
arkadaşım bide sorunu ve hangi protokol uygulandı onu yazarmısın listeye ekleyeyim

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= CüvCüv Teytey
ay maşallah..en çok bu ilgimi çekti bizde de sperm sorunu var ya böyle haberler umudum oluyor

bizim sevincimiz size umut olsun canım ....:1hug::teytey:

sağol canım ben zaten dediydim turser demişti diye :roflol:

doruk ben de aynen senin gibi adet sancıları çektim hatta hala bel ve kasık ağrısı çok fazla .bugün transferimin 15. günü . sakın umutsuzluğa kaapılma canım. dünkü değerim 101 takip ettiysen 10. gün 50 çıkan değer 12. gün 55 olmuştu önce sevindim sonra üzüldüm. bence zamanını bekle . allahtan sonra tekrar sevindim. doktorum erken bakılan değerler yanıltıcı dedi. bence sen de hamilesin:CüvCüv:

kızlar kaç gündür giremedim..herpinizi çok merak ettim..bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı süprizzzzz...hemen gittim kan testi için kan verdimm sonucu öğleden sonra alıcaz...
ORBİSS,AYSUN76,XXNİLXX TEBRİKLEERRR ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZA İNŞALLAH BEN DE LİSTEYİ DEVAM ETTİRİRİM...

canım çok teşekkür ederim.canım benimde silik çizigi çıkmıştı hamilesin demişlerdi kızlar doğru cıktı sen hamilesin buyuk ihtimal şimdiden tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…