Allahııım inanmıyorum yaaaa gerçekten benim gözlerimde doldu nil Allahım sağlıklada doğurusun çok fedakar bi kocan var eminin benim kocamda öle bişeye kesinlikle evet der çünkü ilk inde yaptıklarını bi görseydin ben sadece lavabo için kalkıyodum hiç bi işe elletmedi sağolsun
ALLAH RAZI OLSUN
Canım ALLAH herşeyden önce evliliklerimizi korusun bizlere ve eşlere sağlık sıhhat versin irem naz inşallah sen bu sefer ikizi tutturcan :1hug: :1hug:
Benimkine baksana tarzanca yazyoo bende anlamıyooom
oooooof öğret kızzz
kızlar bugün keselerimi gördüm 2 tane cok mutluyum allahım sagsalim kucagıma almayı nasip eder inş..
arkadaşlar benide listeye ekleyin umut tüp bebek merkezinde yaptırdım 2martta 4 adet tıransfer edildi ve15 martta öğrenicem inşallah tutmuştur arkadaşlar 2ci denemem allah isteyen herkese versin inşallah
arkadaşlar benide listeye ekleyin umut tüp bebek merkezinde yaptırdım 2martta 4 adet tıransfer edildi ve15 martta öğrenicem inşallah tutmuştur arkadaşlar 2ci denemem allah isteyen herkese versin inşallah
XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= CüvCüv Teytey
ay maşallah..en çok bu ilgimi çekti bizde de sperm sorunu var ya böyle haberler umudum oluyor
nil ben demiştim sana o yüzden bekliyordum kesin olarak tekrar tebrikler arkadaşım Allah tamamına erdirsin
aysun burdada tekrar tebrik edeyim çok sevindim demekki çoğuldan sayı eksildiği için belkide değerlerin böyle çıktı ama sonuç iyi inşallahta böyle devam eder
nil canım çok sevindimmm.... allah kucağına almayıda nasip eder inşallahhh.....
kızlar benim galiba tutmadı çünkü sabahtan beri adet sancıları çekmeye başladım ....resmen adet olcam gibi kasıklarım rahatsız ediyo.. soğuk soğuk terliyorum...benim gibi olupta hamile olan arkadaşlarımız varmı?
bu arda ben daha fazla dayanamayacağım pazar günü 10. günümde test yaptıracağım sonuç alırmıyımki?
kızlar kaç gündür giremedim..herpinizi çok merak ettim..bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı süprizzzzz...hemen gittim kan testi için kan verdimm sonucu öğleden sonra alıcaz...
ORBİSS,AYSUN76,XXNİLXX TEBRİKLEERRR ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZA İNŞALLAH BEN DE LİSTEYİ DEVAM ETTİRİRİM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?