bi de ben yazayım bakalım..
kızım sabah 8:00-8:30 gibi kalkıyor, yatakta bizimle oynamaya ve oynarkende sabah kakasını yapmaya bayılıyor :) gözlerini açtığında ilk gördüğü bensem hemen dedde (baba), babasıysa hemen anni dediğini farkettik geçen gün. sonra ben bebişimi sevip okşayıp işe gidiyorum tabi. akşam geliyorum, kapıyı açar açmaz hemen aç aç aç diye emir yağdırmaya, ben soyundukça sevinç çığlıkları atmaya, eğer onu bizim yatağa atmış ve de giyinmeye çalışıyorsam kendini yatağa geriye doğru bırakıp yattığı yerden bana sevinç çığlıkları eşliğinde göz süzmeye bayılıyor. emiyor emiyor emiyor bebeğim, bazen iki göğsümü de açıp emrine veriyorum. bi ona dalıyo, bi diğerine. birini emerken kafasını kaldırıp diğerine cici yapıyor. ve biz konuyu başlatan arkadaşın asıl sorduğu bölüme geliyoruz.. oyun oynamaya.. azrayla mümkün olduğunca konuşmaya çalışıyorum, arka balkonuma saksılara domates maydonoz falan ektim, onları suluyoruz ve ben sürekli anlatıyorum, oda sürekli konuşuyo tabi kendi dilinde. bolca kitap aldım ben kızıma, yaşına göre yada değil bol bebekli bol hayvanlı kitap-dergi.. o gün hangisi elimize geçerse onu alıp tek tek inceliyoruz. bebeklere cici yapıyoruz, hayvanların sesini çıkartıyoruz. bazen beraber çizgi film de seyrediyoruz, ordakilerin yaptıkalrını yapmaya çalışıyoruz, a kim gelmiş, kim ne demiş, kafam şişinceye kadar -gün içindeki yokluğumu telafi adına belki - konuşuyorum. toplarla, arabalarla, bebeklerle oynuyoruz . aa bide dans ediyoruz. 1-1,5 saat azrayla tek başıma vakit geçirebiliyorum goncam erken gellmezse. böyle diorum çünkü eşim eve geldiği anda artık gözde durumundan düşüyorum. bu sefer o başlıyor büütn oyunlara, azra kız olmasına rağmen boğuşmayı çok seviyor babasıyla, sırtına çıkmaya çalışıyor, ordan boğazına oturuyor, ordan eğilip öpmeye çalışıyor. bende eşlik ediyorum onlara. hayırdan henüz sadece inatlaşmalıyım ı anlıyor. o nedenle ne zaman hayır desem başarısız oluyorum. bu nedenle bende hayır demiyorum mümkün mertebe. sadece onu uzaklaştırıyorum.
aaa hafta sonlarını unuttum, sürekli parklarda bahçelerde geziyoruz :):)