meralim mahvettin beni. ne kadar güzel ifade etmişsin,bizim duygularımızı da dillendirmişsin. yüreğine sağlık canım benim.
meralcim çok güzel şeyler yazmışsın...çok duygusal ve mükemmel annesin..kalbin gibi hayatındaki herşey tertemiz ve güzel olur inşallah.çok öptüm senide meriçide
cevap verdiğin için teşekkür ederim buket,
bende saplantı haline geldi etrafta gördüğüm yada okuduğum her çocukla karşılaştırır oldum oğluşumu. bişeyi vardır diye ödüm kopuyor. allah hepimizin yavrusunu esirgesin.
arkadaşlar, benim oğlum henüz bilinçli olarak 1-2 kelime ancak söyleyebiliyor onu da canı istediğinde. tekrar etmesini sağlamaya çalışmam veya söylemesi için 40 takla atmam hiçbir işe yaramıyor. ayrıca hala baybay, öpücük vs. yapamıyor. geç mi kaldık bir sorunumuz mu var. sizleri okudukça karamsarlığa kapılıyorum. bizim durumumuzda olan var mı aranızda yoksa biz gerçekten geç mi kaldık?
canım batuhan 6 aylıkken anne baba dede anneanne ve hadi hadi hadi diyodu bunlar 2-3 ay sürdü sonra bir sustu pir sustu hala burda bebekler gibi konuşmuyo ha birşeyler söylüyo acıktımı mama diyo aggabı anne dede baba çiş felan diyo ama yeni yeni birde erkek bebekleri geç konuşur derler çok doğru kafana takma benimde eşim takıntı haline getirdi esma bu oğlan neden konuşmuyo birşeymi var diye ama konuşacaklar bu seferde susturamayacağızzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?