2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

benimkide sağdığım sütleri içmiyor
ziyan oluyor işyerinde sağdıklarım, döküyorum, ama sağmasam kesilir mecbur uğraşıyorum
gece emiyor sadece,
gündüzde mamaların kahvaltının içine karıştırıyor annemler benim sütümü
bir şekilde büyücekler işte :)

günaydın kızlar ben geldim
sabah 4te başvuru için gittim çok şükür ilk aşamayı geçtim
boy-kg orantısını ucundan yakaladım
önümde 2 aşama daha var hayırlısı artık
sizler nasılsınız
hayırlı haberlerını bekleyoruz canım

benimkide sağdığım sütleri içmiyor
ziyan oluyor işyerinde sağdıklarım, döküyorum, ama sağmasam kesilir mecbur uğraşıyorum
gece emiyor sadece,
gündüzde mamaların kahvaltının içine karıştırıyor annemler benim sütümü
bir şekilde büyücekler işte :)

ne kadar zor bır sureç benımkı emıyor
ama benımkı de emdığı için su içmiyor ne yapacağım bılmıyorum
bıboronla hayatta bır sey veremıyorum :(

Herkese merhaba umarım herkes iyidir nagihan senin adına sevindim inşallah diğer 2 aşamayıda geçersin. kızlar biraz işim var daha sonra sohbetinize katılmaya çalışırım size iyi sohbetler

Rapunzel canım, kaç aylık bebişin? benimkide istemedi biberon hiç, suyu çay kaşığıyla verebilirsin
altı aydan sonrada aventin magic bardağı var , onla verdim , şimdi suyu hep o bardaktan içiyor
biraz pahalı ama çok güzel tavsiye ederim
bugün annem sağdığım süte muz ezmiş kaşıkla vermiş, içmiş maşallah çok sevindim :)

Arzu kolay gelsin canım

tşk ederim hepinize
iyi dilekleriniz için umarım herşey yolunda gider
aman yesin bana yeter kaşıkla yada biberonla ama çok özenmeme rağmen pek biberonla işi olmucak :emir_bebek:

buarada uyudu diye sevindiğim kızım 10 dakıka bile uyumadan kalktı senağlama bukadar uykusuzluğa nasıl dayanıyor anlamıyorum gecede pek uyumadı kızlar sizin kuzucuklarda da uyku sorunu yaşıyormusunuz[/QUOTE]

ahhhh ahh yaşamazmıyız benim kızım daha yeni yeni uyumaya başladı bebekliğinden beri hiç uykusu yoktu en fazla uyuması bebekken 15 dk sonra bi uyanıyodu hiç bişey olmamış gibi oyuna devam çok çektim uyku yüzünden hala çekiyorum.
dün gece tam 4.40 uyudu sabah 9da uyandı o kadar alışık ki bünyem 2 saatlik uykuyla dolaşmaya sağlığı yerinde olsun napalım anne olmak kolay değil

4.40 tamı uyudu,
ben halime şükredeyim ozaman
Allah yardımcın olsun canım,

ıyi akşamlar kızlar,
ben çıkıyorum cuma cumartesi pazar evdeyim :)
yupppiiii :))

merhaba arkadaşlar gündüz nete giremedim ev işi yemek birde kızım derken çok yoğundum. bu gün topice fazla giren olmamış galiba herkesin işi vardı.

iyi geceler kzılar bugün sohbete katılamadık üzgünüz.eve geç geldik.
anne olmak çoooooooooooooooooook güzel ve gerçekten zor.ama çalışan anne olmak çok daha zor.Allah yavrularımıza ve bizlere sağlık versin.çok öpüyoruz sizleri güzel anneler ve kuzularınızıda tabi.geçmişi okuyamadık kusura bakmayın.
kuzularınız rahat uyusun sizlerde dinlenin inşaallah.opuyorumnanaktan

4.40 tamı uyudu,
ben halime şükredeyim ozaman
Allah yardımcın olsun canım,

bencede şükret çok uykusuzum :((((((((((
ama olsun başlarda zor geldi çok kızdım kendime adı üstünde ANNE yapacak bişey yok sabahlıyoruz kızımla dr çok normal 3 yaşına kadar sürüyomuş bu uykusuzluk duru tam 15 aylık
allah yardımcım olsun kızlar :)))

Rapunzel canım, kaç aylık bebişin? benimkide istemedi biberon hiç, suyu çay kaşığıyla verebilirsin
altı aydan sonrada aventin magic bardağı var , onla verdim , şimdi suyu hep o bardaktan içiyor
biraz pahalı ama çok güzel tavsiye ederim
bugün annem sağdığım süte muz ezmiş kaşıkla vermiş, içmiş maşallah çok sevindim :)

canım benım oğlum on beş aylık artık alıştım magic bardağıda aldım canım onu da beğenmıyor benım küçük adamın bardakla istıyor zaten yarısını içiyorsak yarısı da üzerıne dokuluyor:(
QUOTE]

bizde markete gittik şimdi evdeyiz

bizde şidi eve gırdık teyzem gelmişti onu ugurladık ama çok yoruldum

.iyi geceler tatlı anneler bugün pek giren olmamış galiba bende kuzumu uyutacağım haftanın son çalışma günü yorgun şekilde sizlere selam vermeden yatmıyayım dedim.
acaba nezaman bizimkuzular uyanmadan sabaha kadar uyuyacaklar.gerçi sabahı bırakın 2-3 saat uyanmadan uyuyunca gece acayip dinleniyorum:):)))))

Back
X