2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

emlcim telefondada konuştuğumuz gibi muhtemelen soğuk soda mideni bozdu soğuk aldın galıba ,neyse atlattın ya önemli olan bu canım.
kızlar nerdesiniz kimse topiğe girmemiş herkes yoğun galiba :9:
emel gün için listeyi başlatmış hadi katılmak isteyenler listeye isimlerini eklesinde başlayalım şu güne :)

1. Emel + yusuf kayra

2. Arzu + Ecrin Yağmur

emelcim çok geçmiş olsun canım sana da kayraya da
biri gün mü diyor eeeee
siz günü ayarlayana kadar ben doğuracağım zaten :)))))))))))
3.hülya+eyüp asaf+hamza ?
amma kalabalığız bız ya çok mama yapın olur mu şekerler ancak bıze yeter zaten :)))))):56:

hoşgeldin diyen herkese çok teşekkürler arkadaşlar güne katılmak isterim ogün için şartlar uygunsa gelirim malum çocukla bir günü bir güne uymuyo:44: 4.ceren+emre

slm kızlar.umarım herkes iyidir.bu hafta yoğundu bizim hem okul hem ev işleri okula müfettiş falan geldi.
kızlar elektrik süpürgem bozuldu motoru değişmesi lazımmış bizde yenisi almayı düşündük nerdeyse aynı para.çıldırms noktasındayın nekadar öenmliymiş elektrk süpürgesi.ne alayım bana fikir verirseniz çok sevinirim.hepa filtre falan önemliymiş çokda bilmiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.
canlarım sizlerle beraber olmayı çok istiyorum ama kısmet olmadı.sizleri ziyarete gelirim bizede gelirsiniz ama ben maddi olarak girmem çok zor malum.okuldada bitane var ihtiyaçtan girdim.beni öyle kabul ederseniz biz kızımla geliriz inşş:emir_bebek:
hava çok bunaltıcı hem mikrop hastalık pazar günü kar diyorlar ama bakalım.hepinizi çok öpüyoruz

emelcim çok geçmiş olsun canım sana da kayraya da
biri gün mü diyor eeeee
siz günü ayarlayana kadar ben doğuracağım zaten :)))))))))))
3.hülya+eyüp asaf+hamza ?
amma kalabalığız bız ya çok mama yapın olur mu şekerler ancak bıze yeter zaten :)))))):56:

ay ay oğluşumuzun ismide konmuş :) hayırlısıyla hamza bebek doğsada biraz sevsek malum bizimkiler büyüdü artık:9::9:
hülyacım haklısın biz güne karar verene kadar sen doğuracaksın :9: canım sen gel bak sana neler neler yaparız.

hoşgeldin diyen herkese çok teşekkürler arkadaşlar güne katılmak isterim ogün için şartlar uygunsa gelirim malum çocukla bir günü bir güne uymuyo:44: 4.ceren+emre

cerencim güne katılmak istemene sevindim seni tanımak güzel olacak canım.

slm kızlar.umarım herkes iyidir.bu hafta yoğundu bizim hem okul hem ev işleri okula müfettiş falan geldi.
kızlar elektrik süpürgem bozuldu motoru değişmesi lazımmış bizde yenisi almayı düşündük nerdeyse aynı para.çıldırms noktasındayın nekadar öenmliymiş elektrk süpürgesi.ne alayım bana fikir verirseniz çok sevinirim.hepa filtre falan önemliymiş çokda bilmiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.
canlarım sizlerle beraber olmayı çok istiyorum ama kısmet olmadı.sizleri ziyarete gelirim bizede gelirsiniz ama ben maddi olarak girmem çok zor malum.okuldada bitane var ihtiyaçtan girdim.beni öyle kabul ederseniz biz kızımla geliriz inşş:emir_bebek:
hava çok bunaltıcı hem mikrop hastalık pazar günü kar diyorlar ama bakalım.hepinizi çok öpüyoruz

zeynepcim elektrik süpürgenin bozulmasına üzüldüm umarımyenisine hemen kavuşursun. canımben fakirin duo kullanıyorum 500-civarı fiyatı hem sulu hem torbalı olarak kullanabiliyorsun ama şunu söyleyeyımkı sulu olarak hangi makinayı kullanırsan kullan çekimgücü torbalı olanlar kadar ıyı olmuyor ama avantajı bakterileri tozları falan güzel topluyor canım. sen bir araştır istersen. zeynepcim gün yapmamızın amacı zaten beraber olabilmek görüşebilmek bence maddi acıdan katılmazsan sorun yok kızlar içinde sorun olmaz sanırım. herzaman için buyur gel canım gün olsada olmasada.

merhaba kızlar nasılsınız bende bursadan
sanırım sizin minikler biraz ufak benim cadı 2007 li
canımhoşgeldin aramıza, isim nedir hangi semttesin vb şekilde kendini tanıtırmısın lütfen. özi okuduğun gibi gün yapmaya karar verdik eğer sende bize katılmak istersen haber ver canım

1. Emel + Yusuf Kayra

2. Arzu + Ecrin Yağmur

3.Hülya + Eyüp Asaf+Hamza ?

4.Ceren + Emre

5.Zeynep+ Ecrin

Son düzenleme:
canım ben özlem yıldırımdayım çalışıyorum ben 3 yaşını doldurmuş özge adında bi kızım var içinizden sanırım bi hülyayaı tanıyorum ama ben tanıdığımda bi bebiş vardı sanırım şimdi ikinci bebiş geliyo gününüze elbet katılmak isterim ama nasıl bir gün yapıcaksınız birde malum çalışan bir anneyim tarihlerin uyması gerekiyor

özi hoşgeldin cnm
kızlar bensiz düğün olur mu tabiki bende varım nagihan+şimarık eymen
valla günlerdir uykusuzum oğlum acayip yapışık mız mız of ki of yani
emel bu sene sana yaramadı hep hastasın çok geçmiş olsun
arzucum hoşgeldin cnm ecrin nasıl bu arada oğlum artık ecrinin sütlerinden içiyo her akşam aklıma ecrin geliyo :))
hülya pazartesi seni aradım telefonu açan olmadı buraya girip kızlara soracaktım doğumamı gitti acaba diye dr sana evden çıkma demedimi nerdesin aaaaa
zeynepcim tamire vermektense yenisini almak mantıklı :))
kızlar gün olursa cumartesi olur değil mi malum çalışanlar var ya öpüyorum herkezi

canım ben özlem yıldırımdayım çalışıyorum ben 3 yaşını doldurmuş özge adında bi kızım var içinizden sanırım bi hülyayaı tanıyorum ama ben tanıdığımda bi bebiş vardı sanırım şimdi ikinci bebiş geliyo gününüze elbet katılmak isterim ama nasıl bir gün yapıcaksınız birde malum çalışan bir anneyim tarihlerin uyması gerekiyor
özlemcim maşallah kızına abla olmuş özgecik.canım biz buluşmalarımızı hep cumartesiye denk getiriyoruz günümüzde hafta sonu olur zaten çalışan arkadaşlarımız var.amaç görüşmelerimizi gün bahanesiyle sürekli hale getirmek eminim çok güzel paylaşımlar olacak. daha önce kızlarla konuştuğumuzda ayda bir düşünmüştük diyelim gün sırasındaki arkadaşın işi çıkarsa 1 hafta kadar erteleyebilirz .

özi hoşgeldin cnm
kızlar bensiz düğün olur mu tabiki bende varım nagihan+şimarık eymen
valla günlerdir uykusuzum oğlum acayip yapışık mız mız of ki of yani
emel bu sene sana yaramadı hep hastasın çok geçmiş olsun
arzucum hoşgeldin cnm ecrin nasıl bu arada oğlum artık ecrinin sütlerinden içiyo her akşam aklıma ecrin geliyo :))
hülya pazartesi seni aradım telefonu açan olmadı buraya girip kızlara soracaktım doğumamı gitti acaba diye dr sana evden çıkma demedimi nerdesin aaaaa
zeynepcim tamire vermektense yenisini almak mantıklı :))
kızlar gün olursa cumartesi olur değil mi malum çalışanlar var ya öpüyorum herkezi

nagihancım sensiz olurmu canım assolistler sonradan çıkarmış :))) canımkolay gelsin bu dönemlerde sana çok bağımlı olacak eymen bey alışmaya çalış :) maşallah yarasın oğluşuna büyümüşte süt içmeyemi başlamış ee tabi abi oldu 1 yaşına girdi oğlumuz. nagihan kesin hafta sonu olur .

kızlar güne nezaman başlayalım herkes uygun olan haftayı söylesin gününü belirleyelim.ayrıca miktar olarak ne düşünüyorsunuz ? ona göre kura çeker günümüzü başlatırız

1. Emel + Yusuf Kayra

2. Arzu + Ecrin Yağmur

3. Hülya + Eyüp Asaf+Hamza

4. Ceren + Emre

5. Zeynep + Ecrin

6. Nagihan + Eymen

Son düzenleme:
arzucum bu iş lafta kalıp kalıp uzuyo herkes için uygunsa bu ayın 15inden sonraki ilk haftasonu başlayalım bu listedeki herkes kesin katılıyosa çekiliş yaparız birimiz sonra değişmek isteyen olursa sırasını değişir miktara gelince ben çoğunluk ne derse uyarım küçük altında olur 50 tlde fark etmez bu arada altın 111tl ye uçmuş:32:

sizleride tanımak güzel olacak ecrinyağmur :16:

teşekkürler canım

arzucum bu iş lafta kalıp kalıp uzuyo herkes için uygunsa bu ayın 15inden sonraki ilk haftasonu başlayalım bu listedeki herkes kesin katılıyosa çekiliş yaparız birimiz sonra değişmek isteyen olursa sırasını değişir miktara gelince ben çoğunluk ne derse uyarım küçük altında olur 50 tlde fark etmez bu arada altın 111tl ye uçmuş:32:

nagihancım sana katılıyorum hemen başlayalım söylediğin tarih 18 aralık oluyor bana uyar kızlarada uyarsa başlayalım zeynep katılmak istiyor ama başka bir güne katılmış maddi anlamda zorlayacağı için misafir sanatçı olarak katılacak :)) eğer altın derseniz bana uyar ama pahalı gelir derseniz 100 lira yapalım derimbuda çok derseniz miktarı azaltırız ama 100lira olsa yatırımda yapmış oluruz diye düşünüyorum tabiki çoğunluğun fikrine göre karar verırız.

evet kızlar sonuç olarak 18 aralık cumartesi günü ilk günümüz olsun ve lütfen miktarıda belirleyelim herkes fikrini yazsın. ayrıca çekiliş yapalım dedim ama ihtiyacı olan varsa ilk sırayı ona verebiliriz hadi kızlar fikirlerinizi bekliyorum 2011 den önce şu güne başlıyalım

kızlar ayrıca gün menüsünede karar verelim hepimiz çocukluyuz mamalarımızın sayısı sabit olsun 3 yada 4 çeşit olsun derim sizlerde yorum yazarsanız sevinirim

merhaba kızlar nasılsınız?
gün listesi baya dolmuş kalabalık olmuşuz maşallah
biz çok hasta olduk teyzeleri bugün yeni yeni iyileşiyoruz, bir gece hastanede kaldık bir sürü serum yedi yavrum, feci yorgunum uykusuzum kaş gündür
zeynepçim bu akşam yorgunluktan pek fazla konuşamadım kusura bakma , benim süpürgem arçelik ama memnun değilim borusu falan sık sık kırılıyor aldığımız parçaların fiyatına yeni makine alınırdı, ben yeni çıkan roventanın kablosuz modelini beğeniyorum ama iyimidir bilmem
özlem hoşgeldin canım aramıza,
Hülyacım adıyla büyüsün paşam , Allah kurtarsın hayırlısıyla
18 aralık ve ayda bir olması uygun benim için , 100 tlde uygun
mamalarda 3-4 çeşitten daha fazla yapılamaz herhalde çocuklarla zor oluyor
zaten önemli olan görüşmek

emelcim geçmiş olsun canım,kayra umarımşimdi daha iyidir. hayırdır rahatsızlığı nedir oğlunun? soğukalgınlığımı yoksa daha ciddi birşey mi? yarın ararım seni canım

slm kızlar emelcim çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin paşam
banada 100tl uyar 4 çeşitte akram olsun tatlı tuzlu salata ee bide kremalı bişeyler olsun dimiii ayy bende bu iştah varken çok zayıflarım :(((
arzucum ilkten isteyen yoksa çekilişi yap sen evde bizede sıralamayı yaz cnm istersek aramızda değiştitirirz ok

cumartesi olması benimde işime gelir para mevzu biraz düşündürüyo ama halletmeye çalışırım
çünkü hem maaşlarımız sıkıntılı hemde başka bir günde para gezdiriyorum 3 maaşım var içerde ama ne zman alıcam meçhul :(
sizler kararlaştırın ben uymaya çalışırım elimden geldiğince
sizler ne tarafta oturuyorsunuz birbirimize uzakmıyız yakınmıyız

slm kızlar emelcim çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin paşam
banada 100tl uyar 4 çeşitte akram olsun tatlı tuzlu salata ee bide kremalı bişeyler olsun dimiii ayy bende bu iştah varken çok zayıflarım :(((
arzucum ilkten isteyen yoksa çekilişi yap sen evde bizede sıralamayı yaz cnm istersek aramızda değiştitirirz ok

off iştah bana gelmiş heralde bu boğazımı kesemezsem sonum kötü doğum yapalı 3 yıl olcak ben doğum kiloma gheri döndüm :((

Back
X