2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

arzucum şimdiki çocukların maşaallahı var:)acaba çocukken bizlerde bu kadarmıydık diye düşünüyorum ama sanırım:37::37::60:
emelcim sen düşün neler yapacağına karar vermek epey zaman alıyor zatenn:)evet havalar musade etmiyor gezmelere.inş acısını çıkarırız.
nagihanın sesi çıkmıyor umarım iyidir.
iyi geceler herkese...

emelcim telaş sırası sana geldı desene

zeynepcim doğum gununuzun çokıyı geçmesıne sevındım canım kuzuları sevınmesı herseye değer ya
aradım ama ulaşamadım sana tatlım ya eşimin numarasından aramıştım:)
konuşmak kısmet değilmiş diğer numaranı mesaj at canım sana ulaşalım :)

canlarım ne zaman gelmek ıstersenız buyurun gelın

İYİ UYKULAR EMELCIM
eeeee gecelerı oturursan gunduzlerı uyursun tatlım :)
kayra uyumadı herhalde gece
bız çok şükür ıyıyız havalar soğuk gıdıyor eyüp asaf sabahın korunde daha gezmeye gıdıyormuyuz dıye soruyor o kadar

kızlar bizim net bağlantısı bir tuhaf buaralar :( doğru düzgün nete bağlanamıyorum umarım herkes iyidir biz kızımla iyiyiz Allaha şükür. hepinizi öpüyoruz

bizde sizi öptük arzucum
hülyacım uyuyamadım gene, yemek yapayım dedim takırtılara uyandı paşam, kayraya belli olmuyor bu akşam 10da uyudu şükür ama bazen 3-4 ü buluyor oturuyoruz sabaha kadar :(
gezmek istiyorsa getir annesi bize eyüp kuzumu

emelcim sabah yazını okudum hadı sana gelelım dedım bugun evı toplarkende eyüp asafa bak erken yapalım işlerı arkadaşına gıdeceğiz dedım keşke demez olaydım
aradım senı telefonun kapalı
benım mınık anne ben gıyıneyım gıdelım dıye başladı ağlamaya:)
arkadaşıma gitçez oyuncak oynucaz dıyo kuzum ya :(
inşallah başka bır zaman

slm kızlar...umarım herkes iyidir biz iyi olmaya çalışıyoruz çok şükür kuzumun burnu tıkalı gibi.havalar mahfetti.
hülyacım kıyamam kuzuma artık gezme istiyorlar ecrinde öyle dün parka gidelim diye ağladı.eve bugün geç geldim bu ara çok sık toplanti yapar olduk bize gelin inş en yakın zamanda.
emelcim bu çocukların sağı solu ama nezaman sen dinlenmek istesen uyurken onlar kalkar.::)
arzucum çok sinir bir durum bu internetsizlik giremezsekde illaki olacak.
öpüyoruz hepinizi

emelcim sabah yazını okudum hadı sana gelelım dedım bugun evı toplarkende eyüp asafa bak erken yapalım işlerı arkadaşına gıdeceğiz dedım keşke demez olaydım
aradım senı telefonun kapalı
benım mınık anne ben gıyıneyım gıdelım dıye başladı ağlamaya:)
arkadaşıma gitçez oyuncak oynucaz dıyo kuzum ya :(
inşallah başka bır zaman

ay canım çok üzüldüm ,şarzı bitmiş telin görmemişim ondan kapalıydı keşke evden arasaydın, istersen yarın gel evdeyim canım , kıyamam yakışıklı kuzumada

zeynepçim yoğunmuşsun bu aralar kolay gelsin canım, ecrin kuzumuda öptüm inşallah hava ısınsında hergün oynarlar parkta

arzucum, nagişim iyisinizdir inşallah sizde öptüm çok

sülüman bitsin yatıcam bende erken uyudu paşam sabahın köründe ayaktayız

iyigeceler kızlar

ah emelcım gelmeyı çok ısterdım ama yarın mısafırım var ancak yetiştiririm hazırlıkları
haftaya inşallah bu bana ders olduama bır daha asla eyüp asafa soylemıyeceğim
gece bıle uyurken cecıbeye gıtcez dedı kuzum ya
zeynepcim sıze de gelmek ıstıyorum canımama havalar pek musade etmıyor.
ecrın kuzumunda buruncuğu tıkanmış ya bızde de var tıkanıklık
denız suyu kkullanıyorum kuçukte sorun yokta buyuk acayıp ağlıyor:))
nagişim şu düğün olayını bitirene kadar uyrayamıyacak galıba ınşallah ıyıdır canım ya
kımbılır eymen ne kadar buyumuştur
arzu netsız bır hayat düşünemıyorum canım ya
çok öptüm hepinizi

canım ya
tuh tatlıyı kaçırdım
ay havada çok güzel mısafır gelmıyecek olsaydı bılkı bugun sendeydım :(
bu arada bende bırseyler hazırlayayım dıye mutfağa gırdım keşke gırmeseydım
kurabıyenın kabartma tozunu unuttum olmadı (incirli kurabıye yapacaktım)
açma yapayım dedım onunda yağını koymayı unutmuşum
eh işte yenılıyor ama tam istediğim gibi olmadı
bırde bır dunya bağırış bızım evde haza kutay bır taraftan bağırıyor deıey taraftan eyüp asaf
bu kadar aksılıkle atlatırsan ne güzel
benım mınık oğlum çok huysuz oldu ya sureklı ağlıyor :)))))

hülyacım iki çocukla unutman normal canım, yapabilmen bile büyük başarı maşallah hamarat hatun :)
tatlı gene yaparız canım sana geldiğin zaman
belki biz geliriz daha önce havalar iyi gidiyor
herkes iyidir inşallah kimse girmemiş dünden beri

emelcim,hülyacım oh oh pastalar tatlılar havalarda uçuşuyor :)) hamarat arkadaşlarım afiyet olsun :)
kızlar net olayı halledildi sorun kalmadı bundan sonra daha sık yazarm inşallah. zeynepcim sana katılıyorum bende internetsiz hayat düşünemiyorum.

canlarım ıkı gundur hastahane ye taşınıyoruz eyüp asafın ateşini düşüremiyorum :(
kuzuma penesilin iğne verdi doktor onları vurdukları zaman ağlıyor dayanamıyorum
bılıyorum bu onun için
inşallah bır an önce ıyıleşır kuzum
bırde diğerıne geçmez

hülyacım çok geçmiş olsun canım. inşallah eyüp çabucak iyileşir.ateşi kaç derece ve soğukalgınlığımı dedi doktor? deride döküntü falan varmı canım? neyse yarın ararım canım

ARZUCUM 40 DERECE ATEŞI VAR
sorunumuz ise ateşini düşüremem
boğaz enfeksiyonu geçırıyor canım
ölüyorum yorgunluktan:(

hülyacım çok geçmiş olsun cnm bizimde geçen haftaoldu aynen 2 gece ateşimiz 39lardaydı anbiyotıik aldık öyle geçti bu havalar tam hastalık ve mikrop havası.Allah şifa verisn cnm inş çok zor anlabiliyorum ateş insanı korkutuyor.kıyamam kuzuma.
emelcim,arzucum öpüyorum sizi

Back
X