2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

arzucum bende geliyorum bakalım iyi olursak inşallah
nagiş ektin beni kız, hadi bakalım öyle olsun
ben zaten o kadar erken çıkamam, yusuf kayra geç yattığı için 10-11 de kalkıyor, kahvaltısı falan 12 yi geçiyor
ben onu doyurduktan sonra çıkabilirim
şimdi aşı yaptırmayımmı yarın ? kararsız kaldım

emelcim aşıyı pazartesiye bırak rahat rahat oturalım canım

baharcım hoşgeldin aramıza ,hayırlısıyla en yakın zamanda bebeğini kucağına almanı dilerim. açtığın topici görmedim ,görsem sana yazardım canım. evet kızlarla buluşuyoruz hatta başarabilirsek gün yapacağız :)) okumuşsundur bu cumartesi bende buluşuyoruz eğer istersen sende buyur gel canım. ayrıca hangi semtte oturuyorsun ve biraz kendini tanıtırmısın

hoşbulduk canım amin inşllh.güzel olur buluşmak bizde bi kere buluştukta arkası gelmedi.gün yapıyorsanız eger benim günüm var canım ona katılamayabilirim.ben güzelyalıda oturuyorum.aslen bursalıyım 1 yıllık evliyim.iyi dileklerin için ayrıca teşkler:16:

ev sahibi olarak arzucum davet etmiş ama bende edeyim buyur sende gel cnm ammaa bebişin yokmuş kafanın şişmesini göze alarak gel :52::52:
aramızada hoşgeldin bu arada bende bursanın yabancısı olarak epey bursa konusu gezdikten sonra burada karar kıldım epeyde güzel arkadaşlığımız oldu inş böylede devam eder tabi sayımızda artarak arzucum iyiki bu başlığı atmış yani

teşk ederim canım düşünmen yeterli bende bursaya sonradan geldim aslen bursalıyım fakat mersinde yaşıyor ailem.ben cana yakınlıgı severim arkadaşlık güzel fakat onun devamını getirirsen güzel oluyor.yoksa bi anlamı olmuyor.memnun oldum tanıştıgııma kısmet olur tanışırsak banada beklerim...

hoşbulduk canım amin inşllh.güzel olur buluşmak bizde bi kere buluştukta arkası gelmedi.gün yapıyorsanız eger benim günüm var canım ona katılamayabilirim.ben güzelyalıda oturuyorum.aslen bursalıyım 1 yıllık evliyim.iyi dileklerin için ayrıca teşkler:16:

baharcım kızlarla daha önce çok kez buluştuk güzel arkadaşlıklar kurduk havalar soğuduğu için artık evde toplanmaya karar verdik zaten çocuklarla dışarda buluşmak çok zor onlarla ilgilenmekten rahat sohbet edemiyoruz Allahın izniyle bebişin olunca bizi anlarsın tatlım :)) gün yapma amacımızda düzenli olarak görüşmek istememiz. canım buyur beklerim illaki güne katılman gerekmiyor tanışmayada gelebilirsin canım

bugün eşime çok sinirliyim eve gidesim bile yok ama oğlum için gitmem lazım :(((
yoksa şuursuzca AVM gezesim alışveriş yapasım var ancak öyle sakinleşirimmmmmmmmmmm

arzucum adresi özelden msj atarmısın cnm gerçi ararım yarın seni çıkmadan ama yinede tedbirimi alayım :)

Canım özelden adresi yazacağım birazdan.dün forumda sorun vardı galiba özel msj yazamadım sizlere.

bugün eşime çok sinirliyim eve gidesim bile yok ama oğlum için gitmem lazım :(((
yoksa şuursuzca AVM gezesim alışveriş yapasım var ancak öyle sakinleşirimmmmmmmmmmm

canım hayırdır eşin niye sinirlendirdi seni? küçük birşeyse kafana takma Avm ye gitme direk bana gel :)) alışverişe gidersen para harcarsın :)) sana güzel bir kahve yaparım konuşuruz rahatlarsın tatlım

KIZLAR merhaba canım çok sıkkın dün dr a gittim belim çok ağrıyordu
diz kapağımda doktor bel fıtığı başlangıcı dedi onun için moralim bozuk kiloda vercem dedi bende vermeyi istiyorum ama veremiyorum dedim :(((
neyse daha bunu atlamadan annem sabah dr a gitti onunda rahimde miyom varmış öğleden sonra gel alalım demişler iyi huylu demişler ama genede patolojiye göndermişer haftaya ne var ne yok derim demiş
şimdi bu iyi huylu işe niye haftaya bidaha çağırıyo ne dicek ay buna çok takıldım

diz kapağımda doktor bel fıtığı başlangıcı dedi onun için moralim bozuk kiloda vercem dedi bende vermeyi istiyorum ama veremiyorum dedim :(((
neyse daha bunu atlamadan annem sabah dr a gitti onunda rahimde miyom varmış öğleden sonra gel alalım demişler iyi huylu demişler ama genede patolojiye göndermişer haftaya ne var ne yok derim demiş
şimdi bu iyi huylu işe niye haftaya bidaha çağırıyo ne dicek ay buna çok takıldım

özlemcim sanada annenede çok geçmiş olsun umarım annenin sonucuda temiz çıkar üzme kendini tatlım

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin...

baharcım kızlarla daha önce çok kez buluştuk güzel arkadaşlıklar kurduk havalar soğuduğu için artık evde toplanmaya karar verdik zaten çocuklarla dışarda buluşmak çok zor onlarla ilgilenmekten rahat sohbet edemiyoruz Allahın izniyle bebişin olunca bizi anlarsın tatlım :)) gün yapma amacımızda düzenli olarak görüşmek istememiz. canım buyur beklerim illaki güne katılman gerekmiyor tanışmayada gelebilirsin canım

sagol canım teşk ederim uygun bi zamanda tanışır görüşürüz inşallah bende beklerim...

saol canım
hasatalık işte üzmeyeyim diyom ama takılıyo
zaten belim ayağım kadar ağrıyoki bidei laç uyku yapıyo heral gözlerim kapand kapancak
yarm saat geçsede eve gitsem diye bakıyorum artık

merhaba kızlar,
adresi aldım özelden canım,
inşallah gelmeye çalışıcam
aşıyı yaptırdım bugün ama iyi oğluşum ateşi falan çıkmadı, hatta iştahı açıldı herhalde güzel güzel yedi maşallah bütün gün uyumamıştı şimdi uyudu inşallah gece kalkmaz
benim oğlumunda ağzını açtığını gördüm sonunda :)Allahım nazardan korusun

özlemcim çok geçmiş olsun, sanada anneciğinede

hava nasıl soğudu dimi kızlar kar yağıyo, buzz gibi

Son düzenleme:
Nagihancım ve zeynepcim geldiğiniz için tşk ederim hoş zeynepcim çok uzun süre kalamadın malum sebeplerden dolayı.. kızlar benim için güzel bir gündü, keşke emelciğimle hülyacımda olsalardı daha güzel olacaktı ama kısmet... inşallah bir dahaki seferki buluşmamızda ekip tam olur :))

slm kızlar..
arzucum güzel ev sahipliğin için çooook teşekkür ederim.çok tatlısınız ana kız ecrinin oo göbişini yerim ben maşallah kuzuma.ecrin teyzesine teşekkür ediyor mamalar için.
nagihancım cnm oo güzel kafalı kuzunu yerim ilk anda korkutmak istemedim ama bidahaki sefere ısıracağım bitanem.
çok mutlu oldum sizleri gördüğüme.
hülyacım sancın varmış.görüşemedikAllah yardcn olsun cnm.
emelcim senide görmek isterdim
özi16 geçmiş olsun cnm.allah yardımcınız olsun.

merhaba kızlar
bende gelmeyi çok isterdim ama kısmet olmadı
inşallah bir dahaki ay tam kadro oluruz
sırada kim var , çekiliş listesi geride kalmış

Back
X