- Konu Sahibi ecrinyagmur
- #1.201
ama bir dahaki ay hülya lohusa olcak, günden önce ona bebek görmeye gitçez galiba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar..
arzucum güzel ev sahipliğin için çooook teşekkür ederim.çok tatlısınız ana kız ecrinin oo göbişini yerim ben maşallah kuzuma.ecrin teyzesine teşekkür ediyor mamalar için.
nagihancım cnm oo güzel kafalı kuzunu yerim ilk anda korkutmak istemedim ama bidahaki sefere ısıracağım bitanem.
çok mutlu oldum sizleri gördüğüme.
hülyacım sancın varmış.görüşemedikAllah yardcn olsun cnm.
emelcim senide görmek isterdim
özi16 geçmiş olsun cnm.allah yardımcınız olsun.
merhaba kızlar
bende gelmeyi çok isterdim ama kısmet olmadı
inşallah bir dahaki ay tam kadro oluruz
sırada kim var , çekiliş listesi geride kalmış
arzucum gelemediğim için çok ama çok üzüldüm en çokta oğlum için üzüldüm sabah kahvaltı ederek yemek ye bak ecrıne gıdeceğiz eymen de orada falan dedim.ecrinin atı var sallanırsın dedim yavrumu giydirdim ağrılarım başladı .
sen yavrum kapıda beklıyor beni ecin ecin deyip duruyor .
gel annem gıtmeyeceğiz dedim başladı ağlamaya uyuturken bıle hırkasını çıkartmadı gidecek uyandı ilk sorduğu sey ecın oldu kuzumun
anlayacağın arzucum ana oğul hastayız sızlere ama olmadı ınşallah bır dahakıne
gerçi bır dahakıne kaçar yok kesın gelırız bakasana bıze geleceksınız zaten :))))))))))
zeynepcim senı kaçırdığımada çok üzüldüm inşallah bır dahakıne
slm kızlar öncelikle arzucum misafirperverliğin ve güzel mamalar için tşk ediyorum cnm
zeynepcim seninle tanışmak güzeldi ama bir daha ki sefere daha uzun süre görüşelim :)))
bu arada gün falan hikaye oldu yani ben hazırlıklı gittim ama kimse gelmeyince bizde arzuyla ne yapalım karar veremedik sıra işine gelince şubat bende galiba oturmaya beklerim herkesi ammaaa bak peşin söyleyeyim arzunun ki gibi olursa kızarım şekerler :)) kız bir dünya hazırlık yapmış(
ama benim gönlüm hülyaya gitmekten yana hem bebiş görme işinide hallederiz herkes bir çeşit mama yapar hülyacımada zahmet olmamış olur zaten gün para işi yalan oldu
slm kızlar.
yoğun bir hafta sonuydu bizimki.misafirlerimiz çokdu.bugünde misafirim gelecek akşama hazırlık yapıyorum size bakmadan yapamadım.
evet kızlar bende doyamadım size.inş bir dahakine uzun uzun otururuz.arzucum canım neler neler yapmış kaçırdınız.valla hem sohbet hem mamalar tadı damağımda kaldı.
evet hülyaya giderken biz yaparız inş.hülyacım cnm Allah yardmcn olsun cnmya sağsalim kurtul inş.dua ediyorum hep
nagişim bende çok istedim gelmeyi ama herşey istemeyle olmuyor
dediğin gibi hülyaya giderken herkes bir çeşit yapsın beraber yeriz daha iyi olur
bakalım bebiş ne zaman gelcek ?![]()
slm arkadaşlar artık internetimizde oldu çok şükür bundan sonra bende düzenli olarak buradayım işallah
takipteyim![]()
arzu zeynep nerelerdesiniz
hülya doğum yaptımı acaba
slm kızlarrrr.umarım herkes iyidir.forumumuz sakin.benim bu aralar sürekli misafirim var.Allah eksikliğini göstermesin üst üste yorucu oluyor.
nagişcim emelcim.nisan cnm iyisiniz inş.arzu gelmemiş bir sorunmu var acaba?
hülya doğummu yaptı acaba?cep numarası varmı hülyanın ev numarası var bende.