- Konu Sahibi ecrinyagmur
- #1.241
şekerler neredesiniz
bir görünüp bir kayboluyorsunuz 

kendimi yalnız hissettim hadi gelin özletmeyin kendinizi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cnm saolasın afiyet olsun ecrin kuzuma.nekadar meraklı oldum ama soracağım sizede ne yiyeceksiniz???:):)o göbüşünü öp benim için ecrinin.yarın yapacağım mamaları ozamana kadar beklerim cnm
arzucum hayırlı olsun balkoun canım inşallah bır gun kahvelerımızı de yudumlamak nasip olur .
kayınvalıden de gıtmış canım allah kavuştursun evde bakşa bır nefes olması çok güzel benım de annecığım yanım da bır kaç gune kalmaz gıder((((((((((((((
zeynepcım ecrıne çok geçmiş olsun inşallah ıyıleşmıştır .bakıyorum da mama tarıflerı havada uçuşuyor ne guzel .bol mısafırlı gunler sana da canım
ooooooo nagişim yıldaşı dans faan benım yerımede eğlen canım
gerçi bu ara bır çılgınlık yapıp sokağa atasın var kendımı
emelcim afıyet olsun sizede kayranın beğenmesıne çok sevındım mınık kuzum yemek zor yıyıyor.
bız çok ıyıyız.uykusuz geceler başladı bıle .eyüp asaf bayılıyor kardeşıne ınşallah hep boyle gıder sakın ağlamasın ağlarsa hemen kucağa alın dıye bağırıyor .
benım tek sorunum göğüslerim çok yara oldu
eyüp asafta daha kotu olmuştu ama bır türlü emzırmeye devam edeceğim
oğluşlarımın teyzeleri ne zaman musaıt olursa gelın beklıyorum
çocukları benım yerıme öpun
yıne gelırım fırsat buldukça
canlarım teşekkür ediyorum.markete gidip geldim görümcem ve ecrinle onu da bunuda alayım derken kaptırmışım kendimi tartı aldım birde hiçççç hesapta yokken sinbonun çok uygun fiyatı pek iyi bişye değildir belki ama rengi şekli çok güzeldi
bu arada karar verdim arzucum nagişim
peynirli poaça
kıymalı börek
ağlayan pasta
patates salatası
nagiş senden tramusu tarifini alayım,arzucum sendende incirli kurabiye ve nişastalı kurabiyenin tarifini alayım ben aklıma esince kalkıp yaparım böyle şeyler.siz gelin sizede yaparım
kızlar merhaba,
nagiş bizim için de eğlenin canım süper valla, bizde evdeyiz yılbaşında, benim oğlum gece sürekli emmek için uyandığından onsuz bir plan yapamıyoruz
kızlar bebişlere neler yaptığımızıda yazsak, fikir olur birbirimize, bu aralar eşim geç geliyor yıl sonu muhasebe yoğun oluyor, bende hep oğlumun yiceği şeyleri yapıyorum :)
bu arada tarifleri özelden yazmayın foruma yazın kızlar bende sık sık yaparım bişeyler
elmalı kurabiye yaptım akşam kayram bile çok güzel dedi, başka hiçbişey beni daha mutlu edemezdi herhalde
birde fındıklı kurabiye çok kolay sık sık yaparım isterseniz tarif veririm
tiramisunun tarifini bende istiyorum bu arada
hülya konusunda bekleyelim en iyisi ,doğru söylüyorunuz kız bir toparlansın
arzucum hayırlı olsun balkoun canım inşallah bır gun kahvelerımızı de yudumlamak nasip olur .
kayınvalıden de gıtmış canım allah kavuştursun evde bakşa bır nefes olması çok güzel benım de annecığım yanım da bır kaç gune kalmaz gıder((((((((((((((
zeynepcım ecrıne çok geçmiş olsun inşallah ıyıleşmıştır .bakıyorum da mama tarıflerı havada uçuşuyor ne guzel .bol mısafırlı gunler sana da canım
ooooooo nagişim yıldaşı dans faan benım yerımede eğlen canım
gerçi bu ara bır çılgınlık yapıp sokağa atasın var kendımı
emelcim afıyet olsun sizede kayranın beğenmesıne çok sevındım mınık kuzum yemek zor yıyıyor.
bız çok ıyıyız.uykusuz geceler başladı bıle .eyüp asaf bayılıyor kardeşıne ınşallah hep boyle gıder sakın ağlamasın ağlarsa hemen kucağa alın dıye bağırıyor .
benım tek sorunum göğüslerim çok yara oldu
eyüp asafta daha kotu olmuştu ama bır türlü emzırmeye devam edeceğim
oğluşlarımın teyzeleri ne zaman musaıt olursa gelın beklıyorum
çocukları benım yerıme öpun
yıne gelırım fırsat buldukça
hülya seni görüyorumsanki![]()