2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar nerelerdesiniz ama yaaaa:((
ben mevlütten geldim akşama misafirimiz var hazırlık yapacağım.
herkes gezmeleremi gitti???

günaydın kızlar
zeynepcim Allah kabul etsin mevlütlerinizi şu misafir yoğuunluğun bitsin bide biz gelelim :)))
arzu,hülya,emel sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl hepinizi öpüyorum
beni soarasanız bildiğiniz gibi devam eymen önde ben arkada bu arada azıcık boğazımı tutsam bu tempoda iğne ipliğe dönerim :9::9:

zeynepcim allah kabul etsın canım
ne kadar çok akrabanız ya zynepcım gelenın eksık olmuyor .
bıraz da bıze ver olur mu ?

nagişim biz çok ıyıyız .arada 4/6 nobet tutturuyorlar bana o kadar .
anneciğim yarın evıne gerı donuyor:43:
10 gundur yanındaydı tam alışıyorsun hop gıdıyorlar
rabbım eksıklığını gostermesın boyle gurbetlığe de razıyım
bizim ev tam komedık
eyüp asaf tam bır turkcell reklamı hastası yavrum kendı sevıyor dıye bır de kardeşıne izletmeye çalışıyor .
bır baktım ona anlatıyor bak turkcell dıye gülermisin ağlarmısın ?
hamza arandığı zamanda eyüp asaf dıyor kı bak benı öpuyor :)))))))))))))))
bızde durumlar boyle.......

arzu ıncırlı kurabıye tarıfını beklıyorum canım yazzzzzzzzzzzzz

çok ayıp ama ya loğosa kadın bu kadar da bekletılmez ki:56:

zeynepcim allah kabul etsın canım
ne kadar çok akrabanız ya zynepcım gelenın eksık olmuyor .
bıraz da bıze ver olur mu ?

nagişim biz çok ıyıyız .arada 4/6 nobet tutturuyorlar bana o kadar .
anneciğim yarın evıne gerı donuyor:43:
10 gundur yanındaydı tam alışıyorsun hop gıdıyorlar
rabbım eksıklığını gostermesın boyle gurbetlığe de razıyım
bizim ev tam komedık
eyüp asaf tam bır turkcell reklamı hastası yavrum kendı sevıyor dıye bır de kardeşıne izletmeye çalışıyor .
bır baktım ona anlatıyor bak turkcell dıye gülermisin ağlarmısın ?
hamza arandığı zamanda eyüp asaf dıyor kı bak benı öpuyor :)))))))))))))))
bızde durumlar boyle.......

ay kurban olurum ben senin yakışıklı oğluna zaten çok yakışıklı bide kendini sevdirse ufaklığı görmedim yorum yapamıyorum şekerim arzu tarifi versin ben sana yapar öğlen arasıda getiririm bebemmmm:16:

çok sağol nagişim
iyi ki sizin gibi dostlarım var
arzucum tarıfı yazsın sen yemeğe gel bıze ben yaparım arkadaşıma
ikinci yavrumu gözleri şimdilık mavı annem benımle ıddaya gırdı mavı kalacak dıye
kırmızı suratlı aynı abısının küçüklüğü

naber kızlar
bende oğlumu uyuttum nesfit yiyorum kuru kuru , zayıflatırmı acaba :))
hülyacım inşallah mavi kalır hamza bebişin gözleri , bayılıyorum maviş bebeklere
yakışıklı abiyide öp benim yerime
zeynepçim Allah kabul etsin mevlüdünüzü
nagişim iyiyiz biz sen nasılsın
arzudan hiç ses yok, ankarayamı gitti acaba yılbaşı için

kızlar hepinize merhaba birkaç gündür yoğundum misafirim geldi sonra ben misafirliğe gittim evdede ecrin sağolsun hiç bırakmıyor nete yazmaya fırsatım olmadı .
Zeynepcim mevlütlerinizi Allah kabul etsin , misafirlerinlede çok yoruluyorsun Allah sana kolaylık versin canım.
Nagihancım Allah sanada kolaylık versin iş ,eymen ,ev üçlüsü seni bayağı yoruyor,ama eymenin bir gülüşü yorgunluğunu unutturuyordur canım.
Hülyacım tarifi yazıcamda ecrinden bana bilgisayar sırası gelmiyor tamam söz yazıcam. yakın olsa bende yapar getiririm canım. kız sen loğusasın 2 çocukla hangi ara pasta yapıcan :)) ama bu hülya hepsinin üstesinden gelir değil mi? :))
emelcim buradayım ama yazmaya fırsat olmadı. nesfit zayıflatırmı bilmiyorum hiç denemedim ama hamur işlerini tatlıları yemesek kesin zayıflarız canım :)) kızlar yılbaşı için Ankaraya gidip gitmemekte kararsızdım ya eğer eşim cuma izin alabilirse Ankaraya gideceğim (inşallah)

slm canlarım teşekkür ediyorum hepinize amin inş.
siz gelin nagişim siz yabancı değilsiniz.beraber yapar beraber yeriz:)
hülyacım senn o kırmızı suratlı maviş oğlunu yerim ben.siz yeterki gelin cnm.hülyacım senn canının istediği bişey varsa cidden yaparım alıştım ben 1 aydır:)
emelcim yürüyüş yapmaya fırsatın olsa en iyi kilo verme yolu o.gerçi hiç oturulmuyor kuzuların peşinden koşturmaktan ama tempolu yürümek hareket verdiriyor işte
arzucum sende benimle yarışmak istiyorsun galiba misafir konusunda galiba:):):):52: sanada yatılı geliyorlar galiba.inş eşin izin alırda gidersiniz ankaraya çok istiyorsun çünkü.tarifini merakla bekliyoruz bitanem.

şekerler işte incirli kurabiye tarifi :

1yumurta
1su bardağı şeker
yarım paket sanayağı (yumuşak olacak)
yarım su bardağı ayçicek yağı
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı ceviz içi
Alabildiği kadar un

Bütün malzemeleri karıştırıp yoğurun.5 adet inciri haşlayıp küçük küçük doğrayın hamura karıştırın.hamurları ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp tepsiye yerleştirin. isterseniz yapılan yuvarlak hamurların üzerine bastırarak yassı şekil elde edebilirsiniz.200 derecede hafif kızarıncaya kadar pişirin .kurabiyeler piştikten sonra biraz soğumasını bekleyin kurabiyeler hafif ılık olunca tarçın ve pudra şekerini karıştırarak üzerine serpin.
afiyet olsun

zeynepcim misafir konusunda sana yetişemem tatlım :)) ama çabalıyorum dermişim :)) ah keşke benimde akrabalarım yakınmda olsada sık sık gelseler .
sonunda incirli kurabiye tarifimi yazdım umarım beğenirsiniz kızlar

arzucum benimde burda kendi tarafımdan kimsem yok annemler balıkesirde oturuyor diğer akrabalarım hep ankarada,kırıkkaledeler...eşimin akrabaları hep burda gelenler hep ordan yani tabiki şikayetçi değilim ama bende çok isterdim kendi akrabalarımdanda buralarda olan olsun.
saol canımbenim ilk zamanda hemen deneyeceğim tarifi eminim çok güzeldir.senin mamaların çok güzeldi çünkü:)

ohhh arzucum tarif süper hem kolay hemde lezzetli olur gibi en yakın zamanda denicem
ahhh misafir keşke akrabalarım burda olsa :((( annemin misafirsiz günü geçmez ev hep kalabalıktır
kayınvalideminse hiç geleni yok biraz soğuk yapılıdır :)) eşimin ve benim arkadaşlarımızda olmasa yandık yani :52::52:

ooooooooobenım tafır gelmiş yarın yapayım da bakalım ne ortaya çıkacak
yazarım canlarım size nasıl olmuş dıye
ya heske benımde akrabalarım burada olsa ya her gun gelseler yeter artık desem
bu arada hepımızın ortak noktası tek taraflı akrabalarımz olmazsı bursa da

slm arkadaşlar nasılsınız:80:
ben 2 akşamdır çamaşırlarla boğuşuyorum yıka yıka bitmedide
bizim kız geçen akşam rahatsızlandı üşüttümü ne oldu anlamadım gece sabaha kadar kustu heryer battı tabi onları temizlemekten mahfoldum aman kızım iyi olsunda temizlerim napim:50:
arzu tarifini bende enkısa zamanda denicem kurabiyeyi çok severim çayın yanında çok güzel oluyor :))

Son düzenleme:
arzucum benimde burda kendi tarafımdan kimsem yok annemler balıkesirde oturuyor diğer akrabalarım hep ankarada,kırıkkaledeler...eşimin akrabaları hep burda gelenler hep ordan yani tabiki şikayetçi değilim ama bende çok isterdim kendi akrabalarımdanda buralarda olan olsun.
saol canımbenim ilk zamanda hemen deneyeceğim tarifi eminim çok güzeldir.senin mamaların çok güzeldi çünkü:)

canım eşinin tarafıda olsa gelmeleri güzel enazından sıkıldığında gidebileceğin yada evine davet edebileceğin kişiler var. oysa benim bursada sizlerden başka tanıdığım görüştüğüm çok az kişi var. bazen gelen giden olsa diye düşünüyorum ,gurbette olmak çok zor :((

ohhh arzucum tarif süper hem kolay hemde lezzetli olur gibi en yakın zamanda denicem
ahhh misafir keşke akrabalarım burda olsa :((( annemin misafirsiz günü geçmez ev hep kalabalıktır
kayınvalideminse hiç geleni yok biraz soğuk yapılıdır :)) eşimin ve benim arkadaşlarımızda olmasa yandık yani :52::52:

hadi bakalım nagihancım sende kızlarda tarifi yapında bende tadına bakmaya geleyim. bakalım hanginizin kurabiyesi daha güzel olacak not vereyim :1::1:
canım enazından arkadaş çevreniz varmış bizde oda yok eşimin iş arkadaşları arasında pek genç yok ,genç olanlarda evli değil :(( acaba eşleridemi tanıştırsak :))

ooooooooobenım tafır gelmiş yarın yapayım da bakalım ne ortaya çıkacak
yazarım canlarım size nasıl olmuş dıye
ya heske benımde akrabalarım burada olsa ya her gun gelseler yeter artık desem
bu arada hepımızın ortak noktası tek taraflı akrabalarımz olmazsı bursa da

hülyacım tarifi yazdım hadi bakalım yapınca bilgi ver bakalım beğenecekmisin? canım ya emelin senin zeynep'in nagihanın tek tarafta olsa akrabaları var oysa benim kimsem yok :(( iyiki sizler varsınız canlarım

slm arkadaşlar nasılsınız:80:
ben 2 akşamdır çamaşırlarla boğuşuyorum yıka yıka bitmedide
bizim kız geçen akşam rahatsızlandı üşüttümü ne oldu anlamadım gece sabaha kadar kustu heryer battı tabi onları temizlemekten mahfoldum aman kızım iyi olsunda temizlerim napim:50:
arzu tarifini bende enkısa zamanda denicem kurabiyeyi çok severim çayın yanında çok güzel oluyor :))

geçmiş olsun nisan,inşallah kızın şimdi daha iyidir. şu dönem salgın var Allah hepimizin evlatlarını korusun, hasta olmasın kuzucuklarımız

gunaydın kızlar
şimdi zeyneple nagişim iş telaşesındedır .
emelle arzu da uyuyordur:))))))))
bizse anneciğimi yolcu ettık annane gitti

arzucum aslında benımde senden asağı ya kalır yanım yok ben zeynep kadar sanşlı değilim canım eşim bursa lı ama akrabaları bize hiç gelmez nedenını bılmıyorum (istenmeyen gelın )
eşleri tanıştırmak aslında ıyı fıkır inşallah onlarda bırbırlerıyle anlaşırlar.
canım sen gel ben sana ne kurabıyeler yaparım

nisancim çok geçmiş olsun canım rabbım beterınden korusun

heyyy kızlar nasılsınız bakalım akşam bebişimi yıkadım heryeri su yaptı pat pat suya vurup oynadı havluya sardım çıkardım atıyo havluyu suya gircekmiş :)))
hülyacım Allah kavuştursun
nisancım çok çok geçmiş olsun
arzucum fene fikir değildir benim eşim uyumludur zaman uyduğu sürece katılım sağlarız inş

hülyacım annen gitmiş Allah kavuştursun. kurabiyeleri yaptınmı? haber bekliyorum tatlım:52::52::52:

nagihancım eymende ecrin gibi su kuşu galiba, banyoyu seven çocuğu yıkamak çok zevkli ve kolay. Allah herkese nasip etsin.

kızlar yine kayıplardasınız.... hadi gelin bekliyorum

nisancım geçmiş olsun cnm.kuzular hasta olunca insanın hiiiç tadı kalmıyor
arzucum cnm sen gel yeterki ne istersen yaparız cnm
hülyacım Allah kavuştursun cnm.zor oluyor insan alışıyor.yine gelir inş anneciğin.kaldın yani kuzularınla baş başa.zor oluyordur.onlarla kurabiye yapabilecekmisin bitanem ya?
nagişim çok seviyor kuzular suyu.bende suyu doldurup koyuyorum ecrini bazen ördekleri ile beraber.oyyy yerim o kuzunu senin.
ben şimdi yemek hazırlamaya gidiyorum.sonra ecrinin legoları ile apakan yapacağız(yani apartman):52:
bayılıyorum kelimelerine.kızlar oyuncak almak istiyorum aslında bende doyumsuzum epey var ama değişik eğitici bişeyler istiyorum.önerilerinizi bekliyorum

Back
X