2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

slm kızlar umarım tüm bebişler iyileşmiştir.herkes iyidir.
hülyacım cnm çok geçmiş olsun inş iyisindir.inşallah ameliyata gerek kalmaz
arzucum ecrin iyileşmiştir inş cnm.evet cnm kuzularımızın peşinden koşturuken bizde hasta olacağız
mesela ben kızlar 2 gündür çokkk fenaydım kusma halsizlik başımı kaldıramıyordum.dün okuldan izin aldım geldim acile gittik gece 3 tane iğne yedim.bugün okula gidemedim.Allah kimseyi sağlığından etmesin çook zor gerçekten çokk.
hepinizi çok öpüyorum.Allah hepimize tez zamanda şifa versin

slm kızlar umarım tüm bebişler iyileşmiştir.herkes iyidir.
hülyacım cnm çok geçmiş olsun inş iyisindir.inşallah ameliyata gerek kalmaz
arzucum ecrin iyileşmiştir inş cnm.evet cnm kuzularımızın peşinden koşturuken bizde hasta olacağız
mesela ben kızlar 2 gündür çokkk fenaydım kusma halsizlik başımı kaldıramıyordum.dün okuldan izin aldım geldim acile gittik gece 3 tane iğne yedim.bugün okula gidemedim.Allah kimseyi sağlığından etmesin çook zor gerçekten çokk.
hepinizi çok öpüyorum.Allah hepimize tez zamanda şifa versin

zeynepcim çok geçmiş olsun canım. umarım çabucak iyileşirsin.ecrinin sağlığı ne durumda ishali geçtimi inşallah oda çabucak iyileşir.
bizim ecrin tam iyileşmedi öksürük kesildi ama burun akıntısı zaman zamanda burun tıkanıklığı yaşıyor inşallah iyileşir kuzum. zeynepcim bende senin gibi şifayı kapanlardanım 2 gündür halsizim grip oldum ayakta zor duruyorum ecrin tam iyileşmek üzereyken kendi hastalığımla onu tekrar hasta etmekten korkuyorum Allah hepimize acil şifalar versin. nagihan emel hülya nerelerdesiniz? çocukların sağlık durumları nasıl inşallah hepsi iyidir. hülyacım neyaptın doktora gittinmi canım?

nasılsınız kızlar,
arzucum zeynepçim çok geçmiş olsun, çocuklardan bulaşıyordur, Allah şifa versin
bende çok uykusuzum ama çorba yapıyorum paşama uyanır birazdan

canlarım çok geçmiş olsun .kıyamam sizlere
acayıp salgın varmış kızlar bugun doktorumuz soyledı hamza kutayı aşı ya götürdük yavrum hasta olmuş aşıyı yapmadılar
abimiz hasta ondan geçti kuzuma da
arzucum kendım için randevu aldım canım ama gıdemedım kı ....
ağrılarım da kalmadı haftaya ablam gelecek kısmetse o zaman gıdebılırım inşallah

kızlar cabul iyileşım de sızlere kırk uçurmaya gelelım :))))
kafayı dedim son 10 gün sonra ver elini bursa
bursa kazan ben kepçe gezeceğim inşallah

slm kızlar
zeynepcim arzucum vede hülyacım çok geçmiş olsun
iş yeride evde çok yoğundu giremedim bu hafta oğlumun öksürüğü ve burun akıntısı hala ara ara devam ediyo kesicem ilacı falan bir işe yaramıyo :((
üstüne bide ben hastayım boğazlarım şişti :((ama mecburen ayaktayım anneysen hasta olmak bile lüks :))herkese acil şifalar öpüyorum

teşekkür ediyorum kızlar hepinize.arzucum hülyacım,nagihancım çok çok geçmiş olsun.emelcim sanada sağlıkla bol bol uyku diliyorum:):)
biz daha iyiyiz çok şükür fakat ecrin sabah dişim acıyor diye kalktı.köpek dişleri bembeyaz mahfediyor bu dişler.Allah hepimize tez zamanda şifa versin.sağlık en önemli nimet gerçekten.
hülyacım gerçekten öyle banada dr acilde mutlaka dahiliye git sabah dedi ama ben gidemedim.önce insan yavrusunu düşünüyor.
hepinizi çok öpüyoruz yada öpüşmesekmi birbirimize bulaştıracağız::52:

kızlar bende hasta oldum çok fena gribim ama tabi dinlenmek ne mümkün
eşimde hasta, muhtemelen kayrayada bulaşıcak gibi duruyor biraz keyifsiz
ne salgınmış ya herkes hasta , inşallah hepimiz bir an önce iyileşirizde sonra görüşelim çok özledim hepinizi

kızlar nerelerdesiniz?kimsecikler yok
emelcim çok geçmiş olsun.evet cnm herkes hastalıktan kırılıyor.
bizde tam iyi olduk derken ecrin bugünde ishal oldu.ağlayarak yapıyor artık poposu çok fena yine pişik oldu yavrum çok canı yanıyor.bende notları girmem lazım ecrin izin vermiyor huysuz düşünün halimi artık.Allah hepimize şifa versin en büyük nimet sağlık gerçekten.

emelcım zeynepcım çok geçmiş olsun canlarım
herkez kırılıyor acayıp bır salgın var .eve bır geldı mı çıkmak bılmıyor valla
benımkıler de hastaydı şimdi iyileşme süreçindeler

zeynepcım tatil yaklaşıyor desene ne yapacaksınız tatılde bakalım ?

merhaba kızlar nasılsınız ?hepinizle telefonda konuştuk ama yine aklım sizde umarım sizlerde bebişlerde iyileşmişsinizdir. ecrin bayağı bir iyileşti Allahıma şükür. fakat bende yine tansiyon düşüklüğü ve başağrısı var neden kaynaklandığını bilmiyorum hoş bu hafta uykusuzda kalmadım hatta fazla bile uyudum .neyse düzelir inşallah
hülyacım maşallah hamza kutay bey büyüdüde kırkını çıkaracak :) telefondada söylemiştim ya kırkını uçurmaya bana gelin, hatta kızlar sizlerde gelin hep beraber uçuralım. :)
nagihancım kızlar gelmeye karar verirse sende işten izin alıp gelmeye çalış. kızlar hadi cevap yazın salı günü hamza kutayın kırkını uçurmaya bize geliyormusunuz?
kızlar geçen seferki gibi oyun bozanlık istemiyorum herkes gelsinde görüşelim. sayım yapacağım eksik çıkarsa gelmeyeni cezalandıralım :52::52::52:

kızlar nerdesiniz kimse topiğe uğramamış,aklıma birşey geldi sizle paylaşayayım dedim. eğer salı gelirseniz brunch (geç kahvaltı ) yapalım. arkadaşlarla brunch keyiflerimiz olurdu bizim çok hoşumuza giderdi. eğer sizlerde kabul ederseniz deneyelim derim. cevaplarınızı bekliyorum öptüm şekerler.

merhaba kızlar, nasılsınız?

arzucum tekrar geçmiş olsun, salı günü benim bir planım yok, karlıda değil geçen seferki gibi hava ama kızlar ne dicek bakalım, zannederim nagişle zeynep gelemez hafta içi

bizde iyileştik çok şükür, bugün ananemizde geldi oynadık mamalar yedik değmeyin keyfimize :)

hülyacım hamza kutay büyümüşte kırkıda çıkçakmış maşallah hayırlı olsun canım, banada beklerim kırk uçurmaya

slm kızlar kimsecikler uğramaz oldu.arzucum süper olur ben çok severim yapılan geç kahvaltıları ama bana salı zor dönem sonu toplantımız var anca sanırım cuma olur boş günüm oda şimdiden karne günü olduğu için bişey diyemiyorum ama haftaya balıkesirdeyim inşaallah sonraki hafta burdayım.inş görüşelim rahat rahat.ama bu hafta ayarlanırsa ben kaçmaya çalışırım yine:)
tüm bebişler iyileşsin inş sonra yine birbirlerine bulaştırmasınlar birde.biz toparlandık çok şükür ama belli olmuyorki kuzulara.Allah korusun.şöyle karşılıklı kahve içebilecekmiyiz acaba.
emelcim ohhh paşama keyfi hiiiiiiiiç bozulmasın inş.buarada pazartesi kar geliyor diyorlar televizyonda:50::50:
öpüyoruz hepinizi

arzucum kızlar ne zaman musaıt olursa o zaman gelelım canım istersen
zeynepcım sen ne zaman musaıt olursun yaz bız ne de olsa ev hanımıyız her zaman mısaıt sayılırız

emelcim tşk ederim canım.
hülyacım zeynep için cuma daha uygun gibi. herkes kesin birşey söylerse ona göre brunch günümüze karar verelim.sen ben ve emel için gün sorunu yok,zeynepte muhtemelen karneleri verince işi uzun sürmez ama nagihan izin alabilirmi bilmiyorum. nagişim inşallah sende izin alabilirsinde buluşabiliriz.
kızlar fikirlerinizi bekliyorum.

hülyacım ben brunch için güne karar verelim diye yazdım ama istersen salı gelebilirsin hatta emelde gelir. zeyneple nagiş de gelmeye çalışırlar eğer gelemezlerse birkaç gün sonra tekrar buluşma ayarlarız. sen çok sıkıldın hazır kırkı çıkarma bahanesiyle dışarı çıkmış olursun.hatta salı bir brunch yaparız sonra 2,3 diye gelenekselleştiririz :)) kesin cevaplarınızı bugün verin ve bana bildirin çünkü yarın evde olmayacağım akşamda geç geliriz nete giremeyebilirim

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım,
arzucum benim için farketmez ev hanımıyız ama isterseniz tam kadro buluşalım daha iyi olmazmı, nagihandanda cevap gelsin bakalım ne dicek, zeynep cuma uygun diyor değilmi
bu arada geçen gün amcamlar gelmişti, kayraya itfaiye arabası getirmişler oyuncak
bende dedimki bak nagihan teyzen gibi itfaiyeci var içinde
şimdi arabayı görünce nagihan teyze içinde diyor :)

merhaba kızlar nasılsınız bakalım,
arzucum benim için farketmez ev hanımıyız ama isterseniz tam kadro buluşalım daha iyi olmazmı, nagihandanda cevap gelsin bakalım ne dicek, zeynep cuma uygun diyor değilmi
bu arada geçen gün amcamlar gelmişti, kayraya itfaiye arabası getirmişler oyuncak
bende dedimki bak nagihan teyzen gibi itfaiyeci var içinde
şimdi arabayı görünce nagihan teyze içinde diyor :)

cnm ya yerim ben paşamı :)
berbat bir haftasonu geçirdim kızlar oğlum ateşler içinde yandı görünürde hiçbişeyimiz yok ateş düşünce iyi çıkınca çocuk pert neyse dün akşam acile götürdük boğazları kızarmış biz daha geçen pazartesi kestik antibiyotiği ilaçları demekki bir işe yaramadı eşimde kızdı dryi değiştirelim dedi iyi hoş ama verdiği ilaçlar bir işe yaramıyo :((
bu gece yanıma alıp yattım hiç taraftar olmadığım halde gece boyu içi nasıl yandıki defalarca su içti nasıl sarılıyo görseniz sabah boynuma sarıldı bırakmıyo :((
sonra eşime küsüm beni sinir ediyo neymiş efendim ne çok iş yapıyomuş bende dedim iyiki yapıyosun yapma hiçbişey dırdır ettikten sonra haftasonu çocuk hasta olunca ona çok iş düştüde beyimiz hemen şikayet bide gıcık oluyorum son bir haftadır biz oturma odasında eymenle o salonda kafasına göre tv açık laptop elinde ohhh keyfe bak
bende dün delirdim gel bari yanımızda otur dedim burnu akıyomuş bizede bulaşmasınmış bende deim bir haftadır mı hastasın oda bana sorun çıkarmaya çalışıyosun dedi ama kararlıyım yemek yapmıcam ne hali varsa görsün konuşmucamda oğlumla başımın çaresine bakıcam :63:
ya söylemek istemiyorum ama sanki o yoruluyo ben yorulmuyorum inanın psikolojim alt üst hiçbir işe yetişemiyorum :((bazen eymene bile bağırıyorum ona rağmen yine gelip boynumda ağlıyo kötü bir anneyim galiba oğlum hep hasta yetemiyorum sanırım :((

ayy ne çok yazmışım kusura bakmayın :50:
bu arada bruncha gelemem canlarım izin alıp göze batmak istemiyorum haziran 15te adaylığım bitsin o zaman gelirim :))

Back
X