2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

nagihancım çok geçmiş olsun, kıyamam küçük eymenime Allah şifa versin
başımdan geçti biliyorum yıpratma kendini hiç bişeye yetişilmiyor çalışırken, işten gelip çocuk kucağında yemek yaparsın, millet yer 5 dakkada kenara çekilir, ve bu senin görevindir kıymet bilmez kimse, çünkü kadınız anneyiz evin hanımıyız her iş bizim görevimiz sadece kocalar değil toplum böyle düşünüyor, hiçbişeyi takma kafana olduğu kadar, eşinlede tartışma çünkü anlamazlar nedense işlerine gelmiyor,
iyi zamanlarınızda söyle, çok yoruluyorum ev çocuk iş yetişemiyorum de, hiç yardımcı olan kimsede yok de, yavaş yavaş işle kafasına tartışmadan
senden ilgi beklediğindede çok yorgunum bazı işlere yardımcı olursan, çok yorulmam sanada vakit ayırabilirim dersin, ben istemezmiyim ama yoruluyorum de :)
yardım ettiği zamanda bir yorgunluk kahvesi yap teşvik babında :)
kim ne derse desin takma kafana
bunlar belki işine yarar bir kaç öneri :)

cuma napıyoruz şimdi kızlar, kesin karar verelim

nagihancım geçmiş olsun inşallah eymen çabucak iyileşir dişleride ağrısız geçerde ateş yapmaz canım.
nagihancım yaşadıklarını anlıyorum sen çalıştığın için işin biraz daha zor ama anlattığın şeylerin benzerlerini zaman zaman herkes yaşıyor. erkekler anneliği tadmadıkları için bizleri tam anlayamıyorlar.erkekler sadece büyüdüklerinde herşeyi annelerinin tek başlarına hallettiklerini gördüklerinden bizlerdende onu bekliyorlar oysa anneleri onları büyütürken ne zorluklar yaşadılar bilmiyorlar tabiki küçük yaşta bunları farkedememişler. bu yüzden bizleri % 100 anlamalarını bekleme canım. kafana takma üzme kendini ikinizinde sakin olduğu zamanda güzellikle yorulduğunu hatta onunda yorgunluğunu anladığını fakat eymene zaman zaman birlikte bakmanız gerektiğini anlatmaya çalış. emrivaki konuşma kendisini zorunlu hissetmesin tersine sana yardımcı olduğunda senin daha mutlu olduğunu hissettir.zamanla dahada yumuşayacaktır. ayrıca sen iyi bir annesin sadece çok yoruluyor ve bunaldığın için eymene karşı sesin yükseliyor. eymenin sana ihtiyacı var kendini böyle yıpratma tatlım. eymen büyüdükçe senin sıkıntıların azalacak sadece biraz daha sabır arkadaşım.

emelcim nagiş kesin gelemiyor oda haklı neyapsın dikkat çekmek istemiyor. cuma olursa zeynep gelebilirim diyor ama ecrin hala hasta ,çocuklardan biri hasta olup diğerlerine bulaşmasından korkuyor aslında haklıda... eğer ecrin düzelirse gelicek. kızlar bu durumda cuma brunch yapalım ama kesin gelicekmisiniz net cevaplarınızı bekliyorum

tşk ederim kızlar anlayışınız ve önerileriniz için haklısınız ben çok yoruluyorum tabi eşimde sonrada geriliyoruz aslında dün aramamak için kendimi zor tuttum normalde hiç böyle değildir eşim gayet yardımcı ve anlayışlıdır akşamda hatasını anladı galiba hep yanımızdaydı :1:acık ta ben gıcıklık yaptım galiba :52:

kızlar slm herkese
nagihancım cnm bununla geçsin inş.inan hepimizde zaman zaman olan şeyler.bazen dünya iyisi olurken eşlerimiz bazen bir anda tadından yenmez hale geliyorlar:)emel haklı iyi zamanınızda söyle tartışarak söyleyince yapacakları varsada yapmıyorlar.evet gerçekten anne olmak çoook zor birde çalışan anne olmak o çoooooooook daha zor.inan yeni oturdum bende artık belim kopuyor.tabi cnm sende nazını yappp şekerim:):)
kızlar bende gelmeyi çok isterim ama şuan kestiremiyorum.siz buluşun inş gelmeye çalışırım ecrin bugün çok şükür daha iyi bu nasıl kusma ishal ise 3 haftadr 2 gün sürüyor geçiyor.şimdi kesildi inş tekrarlamaz.ecrinin durumuna benim okul durumuma göre bakacağım ben haber veririm şekerler.siz görüşün tabi kuzucuklarınız iyi ise:=) artık bişey demeye korkar olduk hastalanacaklar diye gripler kusmalar birbirine karıştı

nasılsınız kızlar,
yusuf kayra hastalandı yine, burnu tıkalı galiba, öksürüyor biraz, hiçbişeyde yediremiyorum çıldırcam
ama yaramazlıktanda geri kalmıyor, buzdolabının raflarına tırmanıyor, rafın birini bir çekti herşey yere cam kırıkları sular garnitür vardı kavanozda o kırılmış bütün mutfak bezelye :37:
:36: offf kayram offf
arzucum ben gelemem herhalde böyle olursa yine, kusura bakmayın, bu sefer çok istiyordum sizleri görmeyi
ama bulaşmasın kuzulara da
off paşam offff :(

kızlar slm herkese
nagihancım cnm bununla geçsin inş.inan hepimizde zaman zaman olan şeyler.bazen dünya iyisi olurken eşlerimiz bazen bir anda tadından yenmez hale geliyorlar:)emel haklı iyi zamanınızda söyle tartışarak söyleyince yapacakları varsada yapmıyorlar.evet gerçekten anne olmak çoook zor birde çalışan anne olmak o çoooooooook daha zor.inan yeni oturdum bende artık belim kopuyor.tabi cnm sende nazını yappp şekerim:):)
kızlar bende gelmeyi çok isterim ama şuan kestiremiyorum.siz buluşun inş gelmeye çalışırım ecrin bugün çok şükür daha iyi bu nasıl kusma ishal ise 3 haftadr 2 gün sürüyor geçiyor.şimdi kesildi inş tekrarlamaz.ecrinin durumuna benim okul durumuma göre bakacağım ben haber veririm şekerler.siz görüşün tabi kuzucuklarınız iyi ise:=) artık bişey demeye korkar olduk hastalanacaklar diye gripler kusmalar birbirine karıştı

zeynepcim tekrar geçmiş olsun ecrin inşallah çabucak iyileşir.ecrin kuuznda aylardır hasta inşallah tahlilide temiz çıkarda sağlığına kavuşur. tahlil sonucunu bildir canım.

nasılsınız kızlar,
yusuf kayra hastalandı yine, burnu tıkalı galiba, öksürüyor biraz, hiçbişeyde yediremiyorum çıldırcam
ama yaramazlıktanda geri kalmıyor, buzdolabının raflarına tırmanıyor, rafın birini bir çekti herşey yere cam kırıkları sular garnitür vardı kavanozda o kırılmış bütün mutfak bezelye :37:
:36: offf kayram offf
arzucum ben gelemem herhalde böyle olursa yine, kusura bakmayın, bu sefer çok istiyordum sizleri görmeyi
ama bulaşmasın kuzulara da
off paşam offff :(

emelcim sana 2 kez geçmiş olsun, hem kayra hastaymış hemde buzdolabı faciası olmuş:( canım inşallah kayrada çabucak iyileşir. mutfak batmıştır sana Allah kolaylık versin cam kırıklarına dikkat et kayranın biryerine gelmesin allahtan fazla zarar olmadan atlaşmışsın. Allah beterinden korusun.
ah ahh gene tam kadro olamayacağız neyse hayırlısı olsun çocuklar çabucak iyileşsinde gene toplanırız.
hülyacım kızların gelişi sakata bindi ama sen gel canım brunch yaparız çayımızı içer sohbet ederiz zeyneple emelde ayarlayabilirse bizlere eşlik ederler. nagişim keşke sende olabilsen ama senide zor durumda bırakmak istemem canım.
hülyacım kesin gelirsin dimi canım bekliyorum cevabını

Son düzenleme:
tşk ederim kızlar anlayışınız ve önerileriniz için haklısınız ben çok yoruluyorum tabi eşimde sonrada geriliyoruz aslında dün aramamak için kendimi zor tuttum normalde hiç böyle değildir eşim gayet yardımcı ve anlayışlıdır akşamda hatasını anladı galiba hep yanımızdaydı :1:acık ta ben gıcıklık yaptım galiba :52:

nagihancım eşinle aranızın düzelmesine sevindim umarım herşey güzel olur tatlım

merhaba kızlar nasılsınız?
ben ancak bu saatte oturabildim daha, kayra biraz daha iyi maşallah, eşime bulaştı ondan çok fena ayakta bile zor duruyor, yusuf kayra bizden daha dirençli maşallah daha çabuk atlatıyor , eşim çok hasta
ben hala pek bişey yediremiyorum kayraya internette araştırdım aç bırakın acıkınca yer diyorlar onada kıyamıyorum saati geldimi yedirmeye çalışıyorum işte napçam bilmem
inşallah eymen ve ecrin prensesler iyileşmiştir
hülyacım senin oğluşlarında iyidir inşallah
öptüm sizi muhtemelen uykudadır herkes
inşallah güzel rüyalar görürsünüz :)

merhaba kızlar, nabersiniz?
dünden beri kimse girmemiş nerdesiniz? brunch yaptınızmı?
ay ne çok soru sordum
Arzucum sağol canım geçmiş olsun dileklerin için geç gördüm, camlar kırıldığında babası vardı evde hemen ona götürdüm ama yalnızken kırıldımı bişeyler daha zor oluyo , bakıyo ben topluyorum oda bir cam parçası alıp getiriyor uzak dur oğlum elleme diyorum ama çocuk işte
Allah korusun yavrularımızı
Nagişim iyi olmuş eşinle barışmanız, Allahım evlerimizden huzuru eksik etmesin
Zeynepçim,Hülyacım sizlerde iyisinizdir inşallah
neyse ben kaçar görüşürüz

gunaydın arkadaşlar
dün harika bir gün geçirdim bütün yorgunluğum geçti
bize katlanıp ağırladığım için çok teşekkürler arzu her şey çok güzeldi.
iyiki bulmuşum sizi
en sonunda zeyneplede tanıştık
çok cici bır kızı var
zeynepcım sen de çok sağol canım benı eve kadar getırdım
bız arabadan ındıkten sonra benım oğlum ağlamaya başladı onlar gelmıyor dıye
çocuklar çabuk kaynaşıyorlar
kızlar bırde çok önemli bir sey oldu
bizim şu ARZU aile dostunu buldu bursa da çok sevındı o anı sizlere anlatamam çok kıskandım
inşallah bende aile dostları kıvamına varırım onlar için .
ha bıze ne arzunun aile dost dıyorsanız sıkı durun
oooooooo bizim ZEYNEP çıktı.

bu arada eşim pc yı tamir etti sözde bakalım ne zaman bızı yolda bırakacak

hülyacım sana katılıyorum,dün harikaydı bende kızımda çok eğlendik. hülyacım ve zeynepcim geldiğiniz için ben çok teşekkür ederim sayenizde çok güzel birgün geçirdik. ecrin 1, ecrin 2 ve eyüp'ün iyi anlaşıp güzel güzel oynamaları seyretmeye değerdi. 3 bıcırığın ayaklarına yastıkları alıp bebeklerini sallayarak uyutmalarıda gözümün önünden gitmiyor :)) maşallah kuzucuklara.:nazar::nazar::nazar:

hülyacım getirdiğin simitler arkadaşlığın kadar lezzetliydi saol canım. zeynepcim seninde getirdiğin hediye günün anlamını yansıtıyordu teşekkür ederim canım. bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var derler ya biz kahve içmesekte bana dostluğun devam edebileceğini hayatın tesadüflerle dolu olduğunu bir kez daha hatırlattın canım. dün yaşadığımız heyecanı hala atamadım iyiki böyle güzel bir tesadüf yaşadık.
kızlar tabi siz gelemediğiniz için heyecanımızı anlayamadınız,zeynep'in ailesiyle benim ailem nerdeyse 25-30 yıllık dostlar.ikimizde birbirimizin ailesini çok iyi tanıyoruz ama yıllardır görüşemediğimiz için zeyneple birbirimizi tanıyamadık.sohbet sırasında farkettik bu önemli noktayı. inanın çok mutlu oldum hülya buna şahitti. zeynepcim inşallah bizde ailelerimiz gibi uzun soluklu dostukları yaşarız. hülyacım seninle tanışmamız yıllar öncesine dayanmasada kısa sürede çok güzel şeyler paylaştık umarım güzel başlattığımız bu arkadaşlığımız dostluk derecesine ulaşır.

hülyacım zeynepcim geldiğiniz için tekrar teşekkür ederim beni ve kızımı çok mutlu ettiniz umarım hep böyle güzel paylaşımlar yaşarız .emelcim nagihancım sizlerde olsaydınız daha mutlu olurdum neyse başka zamana inşallah.
kızlar iyiki bu topici açmışım iyiki sizlerle tanışmışım. teşekkürler hepinize...

kızlar size katılmamak mümkün değil gerçekten süper bir gündü ben çok mutlu oldum ecrinde çok mutlu oldu hala anlatıyor kuzum ecrini eyüp ve hamza kutayı ....
evet dün inanılmaz bir tesadüf oldu.bende öyle mutlu oldumki anlatmadığım kimser kalmadı babalarımız biz dünyada yokken tanışmışlar halada görüşüyorlar.ve benim ailem için çok önemlidir arzu ve ailesi ama arzunun dediği gibi biz hiç görüşmediğimiz için tanıyamadık birbirimizi o mutluluğu yaşamak lazım gerçekten inşaallah canım ömrümüz boyu dostluğumuz hiiiiiiiiiiç bozulmaz
hülyacım size bayıldık iiyiki tanımışız o kuzucuklarını çok güzel yaetiştiriyorsun gerçekten seninle sohbet etmek çok güzeldi ecrinde ağladı arkanızdan tutay, apas diye:)
gerçekten çocukların kendi akranları ile oynaması çok güzel maşallah çok iyi anlaştılar en yakın zamanda tekrarını yaparız inş.büyük bir zevkle...nagihancım ,emelcim sizlerlede
bende katılıyorum arzucum iyiki açmışsın bu topiği iyiki hayatımdasınız ...:nazar:

ayyyy kıskandım şimdi :emir_bebek:
sizin için sevindim arkadaşlar hayat tesadüflerle güzel
havalar ısınsın daha sık grşürüz bizzde katılırız inş öpüyorum herkesi

gerçekten bizde çok mutlu olduk Allah herkese böyle güzel tesadüfler nasip etsin inşaallah.hepimizin dostluğu bir ömür devam eder.,çocuklarımızda birbirleriyle görüşür inş..:nazar:
kızlar ben annemlere geldim ecrini bugün tekrar kan aldırdık ama ömrümüzden ömür gitti zaten doktor fobisi oluşmuştu çığlık çığlığa girdik hemşire kanı alana kadar üstü yerler hep kuzumun kanı oldu şoku üstümden atana kadar çok fena olduk..alerjisine bakılacak bakalım dua edin inş iyi çıkar.yarın sonuçları alacağız.şimdide kaka bekliyoruz tahlile götüreceğiz.hayırlısı inş..
herkes iyidir umarım çook öpüyoruzz

zeynepcim anneciğine çok selamlarımı ılet canım
kıyamam ben kuzuma ınşallah hiç birseyı çıkmaz
benımde ablam geldı kızlar

zeynepçim çok geçmiş olsun canım, inşallah bişey çıkmaz tahlillerde, Allah şifalar versin mavişime
hülyacım seninde gözün aydın ablan gelmiş
bende paşamı uyuttum netten değişik bir çorba tarifi arıyorum , hep aynı şeylerden sıkılıyor beyefendi
arzucum nagişim sizlerde iyisinizdir inşallah
görüşürüz yine öptüm sizi

zeynepcim geçmiş olsun inşallah şu alerjinin sebebi çabucak bulunurda tedavisi çabucak yapılır
hülyacım gözünaydın canım.
emelcim iyiyiz saol canım koşuşturmayla geçiriyoruz günleri :))

Back
X