2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

oooo kaçaklar dönmüş :)
özletmeyin kızlar kendinizi sık sık yazın
zeynepçim inşallah güzel sonuçlar alırsınız
nagişim hayırlı olsun nikahta kıymışsınız, amcanada geçmiş olsun
hülyacım geçmiş olsun oğluşlarınada , yeni bilgisayarınıda güle güle kullan canım
arzucum tekrar iyi yolculuklar sana o zaman, küçük paşanın doğumgünü kutlu olsun
gezin bakalım kızlar,
ben beklerim topiği :)

slm kızlar.doktora gittik geçici bir durum değilmiş yani kuzum çook hassa bir cilde sahip ve dikkat edeceğiz hep önemli şeyler öğrendim dr dan sonra uzum uzun yazarım bilmediğimiz çok şey var gerçekten.2 hafta sonra test yapılacak belli başlı şeylere bakılacak alerjisi varmı diye.Rabbim dermansız dert vermesin Allah yardımcımız olsunç
hülyacım çok iyi olmuş dinlemen cnm.ayyy kıyamam kuzularıma çoook geçmiş olsun cnm çok ilerlemeden geçer inş.ecrin hala kutayı ağzından düşürmüyor haberin olsun cnm:)) ooooo eşine teşekkür etmek lazım seni bizden ayırmadı.hayırlı olsun bilgisayarınız.
nagihancım hayırlı olsun nikahınız cnm.Allah tamamına erdirsin cnm.inşaallah tayinleri gönlünüze göre olur.amcanızada Allah acil şifalar versin cnm.ooyyy eymen paşayada çook geçmiş olsun.nagiş 2. miiiiiii süpersinn hayatım:49:
özlettiniz kızlar kendinizi olmuyor ama böyleee:59:
emelcim öpüyorum cnm sizi biz beraber bekleyelim cnm forumu hanımlar gezsinler:)))
arzucum cnm paşanıza ne hediyeler aldınız efendim

Son düzenleme:
zeynepçim Allah şifa versin kuzuma, demekki çok nazlı bu kız annesi hep dikkat etçeksiniz
Allah yardımcınız olsun canım, geçmiş olsun
nerdesiniz kızlar?

saol emelcim teşekkür ederim evet hep dikkatli olmamız gerekecek bundan sonra
arzu ankarada,nagihan hasta ziyaretine gidecekti hülyanında misafiri var hala galiba yani emelcim sen ve ben varız sadece ama forum bu ara çoook sessiz kaldı gerçekten canlandırmak lazım
bizde ecrinin yeme sorunu ile uğraşıyoruz çok zor yiyor ve çok az yiyor ne yapacağımı şaşırıyorum sizin kuzular neleri severek yiyor bana fikir verin bende bilmediğim bişey varsa yada önereceğiniz tarifler deneyeyim.hala bebek gibi çorba ile karnını doyurabiliyorum:59:

yemek deme canım ben ağlıyacağım artık sinirden , kızlarda gördü bendeyken her türlü şaklabanlığa rağmen yemiyor
tek sevdiği şey makarna
eğer hiçbirşekilde bişey yediremessem makarna yapıyorum en azından karnı doysun diye
ama şu havuç tohumunu düzenli kullanınca çok değişiyor iştahı artıyor
gerçi bu aralar dişler mahvetti bizi çok ta zorlamak istemiyorum

CANLARIM nasılsınız çok özledım sızlerı
bır delılık yaptım ablamla ıstanbula geldık
burada pc olmadığı için sizlerle olamıyorum
inşallah epiniz çok ıyısınızdır

hülyacım cnm süpersin enerjin harika 2 çocukla taaaaaaaaaa istanbula gez cnm seninde ihtiyscın var.bizde özledik hadi çabuk dönün artıl hepiniz
emelcim bursa sınırlarında sen ve ben varız galiba.aynen cnm bizde dürekli oyunla yemek yiyor onada yenmek denirse ecrinde makarnaya bayılıyor ama nerde kaldı vitaminler sebzeler etler ne yapacağız cnm ya doktor yemezse başka bişey yapmayın yaptığınızı yemek zorunda olduğunu bilsin diyor.cnm vallahi bir çözüm bulalım buna.bende sıyırma noktasındayım..:37:

hülyacım gez bakalım iyi eğlenceler,
zeynepçim gerçekten ikimiz kaldık galiba bursada :) ben dayanamıyorum canım aç karnı diye yemesse makarna yapıyorum aslında doğru söylüyor doktorlar ama nolcak bilmiyorum
bizde hep oyunla yiyoruz mesela bu akşam mutfak tezgahına oturduk sıcak suyu açtık bardaklara su doldurduk öyle yedik o da iki kaşık :(

slm kızlar nasılsınız bakalım
zeynepcim Rabbim şifasını verir inş hassas cilt zor benimde oğlumun popişi hassas doğduğundan beri hep kremliyorum :((
iştah meselesine gelince hepsi aynı galiba bu aralar eymende yemiyo
aslında hep okuyorum ama yazmaya fırsatım kalmıyo işte yoğun oluyo eve gidincede eymen sarmaşık gibi bu haftasonu eşimle karar aldık pc açmadık dünya varmış ya meğer birbirimizi ihmal eder olmuşuz eski günlerdeki gibi oldu :((sağ olsun eymende bize kıyak yaptı erken uyudu bizde film falan seyrettik tabi bu durum saat 24:00oldumu sona eriyo oğlum guguklu saat gibi :))
bide bizim ev yahşi cazibedeki gibi ne zaman adama yanaşsam kapı çalıyo :36::36:

slm kızlar bende okul işleri ile boğuşuyorum.
nagihancım iyi yapmışsınız cnm arada gerçekten böyle uzaklaşmak lazım tabi rahat bırakmıyorlarsa buda can sıkıcı:27: ohhhh eski zamanlara dönüş yapmakda ayrı bir zevktir.
emelcim bu soruna elbirliği ile çözüm bulacağız inşaallah.
arzucum cnm bu aralar misafir rekoru sende cnm.
artık herkes pek yazamaz oldu.okumaya zor fırsat buluyorum ben çoğu zaman, yazmaya zaman kalmadan ecrin bilgisyarı ele geçiriyor:) iyi geceler herkese

biz gelebiliriz oğlumla nagişim, bakalım kızlarlada konuşalımda
hülya istanbuldayım demişti döndümü acaba
arzuda misafirim var demişti
ama ben sizleri çok özledim iki seferdir gelemedim buluşmalara

kızlar merhaba dün ecrin ateşlendi Allaha şükür ateşi düştü , bu sabahta kahvaltıdan sonra midesi bulandı çıkardı nane limon kaynatıp içirdim biraz iyi geldi.birde dün akşamdan beri 2 defa ishal şeklinde kaka yaptı. inşallah iyileşir. ben gelme konusunda kesin birşey diyemem. ecrin iyileşirse gelebilirim. eğer sizler buluşursanız size iyi eğlenceler. hülya neyaptı döndümü istanbuldan ? kutayda büyüdü hala çocuk görmeye gitmedik kızlar hülya dönsünde ona hayırlı olsuna gidelim ayıp olmasın hülyaya.
nagihan misafirim var sanada yazamadım amcana geçmiş olsun inşallah iyileşmiştir,kardeşinin nikahıda hayırlı olsun. emelcim ve zeynepcim sizlerde inşallah kuzularınıza daha rahat yemek yedirebilirsiniz Allah iştahlarını arttırsın. neyse hepinizi öpüyorum

nagihancım bende gelmeyi çok isterdim gerçekten ama cumartesi okuldan arkadaşlarım gelecek kısmetse önceden kararlaştırıldı yoksa bir yolunu bulurdum.eğer buluşursanız bizim içinde için çayları nezaman hepberaber olacağız acaba..
arzucum cnm çok geçmiş olsun.bununla geçsin inş.acaba dişmi geliyor.Allah yardımcınız olsun cnm.evet cnm hülyaya gitmek lazım artık ayıp olacak.
Allah tüm kuzularımıza sifa versin

merhaba kızlar, nasılsınız?
arzucum çok geçmiş olsun, kayrada geçirdi ya öyle ishal kusma salgın varmış, Allah şifa versin güzel kızıma
zeynepçim ecrinle sende iyisinizdir inşallah
nagişim hülyada yoksa sadece bana hazırlık yapma hiç zahmet etme zaten çalışıyorsun
müsait olursan bir kahve içmeye uğrarım belki

merhaba kızlar, nasılsınız?
arzucum çok geçmiş olsun, kayrada geçirdi ya öyle ishal kusma salgın varmış, Allah şifa versin güzel kızıma
zeynepçim ecrinle sende iyisinizdir inşallah
nagişim hülyada yoksa sadece bana hazırlık yapma hiç zahmet etme zaten çalışıyorsun
müsait olursan bir kahve içmeye uğrarım belki

o zaman bu buluşma işini erteleyelim çoğunluk olduğu zaman yaparız hem havalarda yumuşar biraz daha sen uğrarsan beklerim emelcim hava güzel olursa eymeni dışarı çıkarırım belki

Back
X