2009 Aralık Anneleri

kızlar bende boyun fıtığı var ya ağrım olduğu zaman kollarım çok ağrıyor. emzirme yastığının faydası olur demi? alan var mı yada bilgisi olan ?

Hayir olsun dunurcum .

birgün bebeğin odasını hazırlamaya çalışıyoruz, bir gün doğuruyoruz, bizden de başka rüya beklenmez herhaldekaydirigubbakcemile3

rabbim hayırlara çıkarsın
bebeişlerimizin telaşı sardı hepimizi artık
rüyalarda bile yavrularımız var ay ne mutlu size
ben henüz bu tarz rüya görmedim
bilgeeeeee ne güzel bir duygudur değilmi?

kızlar bu arada havalar serinliyor rehavete kapılıp su içmeyi unutmayınnnnnnnnnn delikafadulden
yarım litreyi devirdim biraz önce

kızlar ben çıkıyrm daha sonra gelırım
ok
görüşürüz cnm.

çık ama saat 10.30 Mina'nın süt / yoğurtunu unutma annesiiiiiiiiii :sm_cool:

SÜT/YOĞURT SAATİ KIZLAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR

karnım şişti bu saati bensiz yapın ne olur:kedi:

birgün bebeğin odasını hazırlamaya çalışıyoruz, bir gün doğuruyoruz, bizden de başka rüya beklenmez herhaldekaydirigubbakcemile3

benim arkadaş dedi ki "senin vaktin gelmiş bundan sonra doğurana kadar sürekli bebeğinle uğraşırsın rüyanda" akannehir :bbo:

kızlar bende boyun fıtığı var ya ağrım olduğu zaman kollarım çok ağrıyor. emzirme yastığının faydası olur demi? alan var mı yada bilgisi olan ?

kuzucum küsme yaaaaa boyun fıtığı olmayan biri nasıl bilsin ki ne fayda eder mafoldumben
ben bel ve sırt ağrıları için daha sonra emzirme yastığı olarak da kullanılabilen hamile yastığı aldım ve işe yarıyor ama senin durumunda ne olur bilmem mümkün değil kiii :sm_confused:

bilmiyorum diyebilirdiniz hem ben sadece emzirme yastığı ile ilgili sormuştum bilgecim.
illa bunalıma mı girmek gerekiyor cevap vermeniz için. neyseee boşverin. teşekkür ederim bilgecim

hamile ve bunalım lmaz:
bahar gelmeyim oraya yolarım vallahikaydirigubbakcemile
kızınıda germe bizide
zemuszemusrelax ol bebeğimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…