hayır olsun bilge rüyan
ay ne guzel duygudur ruyadada olsa görmek
hayır olsun bilgecim
kızlar ben çıkıyrm daha sonra gelırım
Hayir olsun dunurcum .hıııııııı rüyamı anlatcaktım ben akannehir
doğurmuşum işte ama nasıl doğurdum orasını bilmiyorum... ben görmüyorum ama sürekli ağlıyor ben de en sonunda kalkıyorum ama böyle istediğimden falan değil ama bebek ağlatılmaz ben de annesiyim bunlar da bakmayı beceremedi falan diye kızıp gidip "verin şunu susturamadınız" deyip kucağıma alıyorum omzuma yaslanıp susuyor kuzu (orada gerçekten hissettim ama bebişimi) sonra yüzümün karşısında tutuyorum böcük böcük yüzümü inceliyor... Umut bebek uzun boylu olacak diye bekleniyor (gerçek bu kısmı) ama bu oldukça ufak tefek bir bebek ve "oğlummmm" diye severken bile zor oğlum diyorum çünkü daha çok kıza benziyor, beyaz tenli koyu saçlı koyu gözlü bir bebiş... sonra alışverişe gidiyorum "anaaa bu çocuğun emmesi de lazım di mi ya... ne zaman emzircem de ne zaman işe gitcem ben dönene kadar acıkır bu nasıl yapcaz" falan diye düşünürken uyandım kafamçokkarıştı
Hayir olsun dunurcum .
rabbim hayırlara çıkarsınhıııııııı rüyamı anlatcaktım ben akannehir
doğurmuşum işte ama nasıl doğurdum orasını bilmiyorum... ben görmüyorum ama sürekli ağlıyor ben de en sonunda kalkıyorum ama böyle istediğimden falan değil ama bebek ağlatılmaz ben de annesiyim bunlar da bakmayı beceremedi falan diye kızıp gidip "verin şunu susturamadınız" deyip kucağıma alıyorum omzuma yaslanıp susuyor kuzu (orada gerçekten hissettim ama bebişimi) sonra yüzümün karşısında tutuyorum böcük böcük yüzümü inceliyor... Umut bebek uzun boylu olacak diye bekleniyor (gerçek bu kısmı) ama bu oldukça ufak tefek bir bebek ve "oğlummmm" diye severken bile zor oğlum diyorum çünkü daha çok kıza benziyor, beyaz tenli koyu saçlı koyu gözlü bir bebiş... sonra alışverişe gidiyorum "anaaa bu çocuğun emmesi de lazım di mi ya... ne zaman emzircem de ne zaman işe gitcem ben dönene kadar acıkır bu nasıl yapcaz" falan diye düşünürken uyandım kafamçokkarıştı
yarım litreyi devirdim biraz öncekızlar bu arada havalar serinliyor rehavete kapılıp su içmeyi unutmayınnnnnnnnnn delikafadulden
okkızlar ben çıkıyrm daha sonra gelırım
çık ama saat 10.30 Mina'nın süt / yoğurtunu unutma annesiiiiiiiiii :sm_cool:
SÜT/YOĞURT SAATİ KIZLAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR
birgün bebeğin odasını hazırlamaya çalışıyoruz, bir gün doğuruyoruz, bizden de başka rüya beklenmez herhaldekaydirigubbakcemile3
birgün bebeğin odasını hazırlamaya çalışıyoruz, bir gün doğuruyoruz, bizden de başka rüya beklenmez herhaldekaydirigubbakcemile3
kızlar bende boyun fıtığı var ya ağrım olduğu zaman kollarım çok ağrıyor. emzirme yastığının faydası olur demi? alan var mı yada bilgisi olan ?
kuzucum küsme yaaaaa boyun fıtığı olmayan biri nasıl bilsin ki ne fayda eder mafoldumben
ben bel ve sırt ağrıları için daha sonra emzirme yastığı olarak da kullanılabilen hamile yastığı aldım ve işe yarıyor ama senin durumunda ne olur bilmem mümkün değil kiii :sm_confused:
bilmiyorum diyebilirdinizhem ben sadece emzirme yastığı ile ilgili sormuştum bilgecim.
illa bunalıma mı girmek gerekiyor cevap vermeniz için. neyseee boşverin. teşekkür ederim bilgecim
farkındamısınız size bişey sordumm kızlar beni dellendirmeyin yawww?
gidiyorum ben yaaa
farkındamısınız size bişey sordumm kızlar beni dellendirmeyin yawww?
gidiyorum ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?