sabahtan unutmadım hatırlayan olur mu diye sustum öğleden sonra da kayıptım ya ses veremedim bugün geliyorum ama oklavaylaklava:
pazar akşamı yeğenim tatilden döndü 1,5 aydır görmemiştim, dün de işe yanıma geldi tabii hasret gidermeye onunla ilgilenirken size haber veremedim :kedi: bugün de işe sizin için geldim desem yeridir, canım evde kalmak istedi ama panik ortamı oluşur diye kendimi zorlayım geldim opuyorumnanaktan
koşmaaaaaaaaaaa benim doktor, koşmayın, silkelemeyin, uzanmayın artık keseniz ağırlaştı zarar verebilirsiniz diyoo akannehir benimki mi çok pimpirikli acaba yahu :uhm:
gunaydınnn
ay ne kadar mutluyum anlatamam
Allah bozmasın
çok kapalı bir hava varken uyandım serin yagmur ohhh ya çok guzel
bana ne ceza vereceğinizi mi konuşuyosunuz farklı bi ortamdaaaaaaaa :kedi: :tomato:
dün gece rüyamda doğurdum arkadaşlar, hemde bir avazdaçok kolay doğuruyordum. doktor yanıma gelmeden doğurdum, sonra doktora bağırıp çağırdım gelde şu kordonu kessene diyekaydirigubbakcemile3sonra bir ara elimi göbeğime atıyorum bakıyorum anaaaa bi tanesi içerde kalmış düyorum dur onuda doğurayım diyorum kaydirigubbakcemile3 pırt diye onuda doğuruyorum... rahat rahat, keşke öyle olsa.. ay çok güldü kociş sabah sabah
dün gece rüyamda doğurdum arkadaşlar, hemde bir avazdaçok kolay doğuruyordum. doktor yanıma gelmeden doğurdum, sonra doktora bağırıp çağırdım gelde şu kordonu kessene diyekaydirigubbakcemile3sonra bir ara elimi göbeğime atıyorum bakıyorum anaaaa bi tanesi içerde kalmış düyorum dur onuda doğurayım diyorum kaydirigubbakcemile3 pırt diye onuda doğuruyorum... rahat rahat, keşke öyle olsa.. ay çok güldü kociş sabah sabah
valla hepsi yanımda ama daha ancak fırsat buldum yemek yiyorum sonra sırayla yiyeceğim evet bilge uyuma
süt sorumlusu nerde yapamayacaksa bu işi istifa etsinlmaz:
ben yemekte koca bir tabak yoğurt yedim ama belki unutanlar var dimi ama noolcak şimdi o bebişler
30 yaşında karılar aklınız nerede derse :kedi:
ki bilge der :roflol:
burcuuu senin dünür yok ortalıkta noolduki
Biraz once asagida gozukuyodu gelir birazdan :)
yok bence ben koşmamalıydım hata yaptım
özür dilerim öyküüüüüüüüüüüüümafoldumben
günaydınnn
allah bozmasın canım
bu sabah bende aynı şekilde uyandım çok güzeldi hava serin serin hiiiç işe gelesim yoktu valla
ben umutun annesine kıyamam
ceza vermek aklımın ucundanda geçmedi zatenkaydirigubbakcemile
Hava tam boyle sahil havasi . Boyle sahilde oturcan kahveni bi yandan iccen bi yandan kitabini okuyacaksin filan..
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/303338-2009-agustos-anneleri-171.html
ben şuraya takıldım çok guzeller masallah darısı basımıza byle şeyleri paylaşmakta nasip olur inşallah
aaaaa ben de ilk defa bebişimi gördüm rüyamda dün gece... geçmiş muhabbeti bitsin de anlatayım diyordum tam opuyorumnanaktan
:1hug:
yan masadaki sarışın kitap okuyup kahve içen kadından ateş istiycensonra muhabbete dalıp dünür çıkcan falan :1rolleyes:
iyi yapmışsın merak ederdık zaten
sen şu telefon numaranı ver dunurune olmazsa bilge
Hahahah olur valla . Hamile kalmadan once sigara icen biri olarak ilk defa bugun boyle canim bi turk kahvesi ile icmek istedi resmen. Dogurup emzirdikten sonra yapcam ama valla icimde kaldi :)
iyi yapmışsın merak ederdık zaten
sen şu telefon numaranı ver dunurune olmazsa bilge
bilge anlat cnım rüyanı
hıııııııı rüyamı anlatcaktım ben akannehir
doğurmuşum işte ama nasıl doğurdum orasını bilmiyorum... ben görmüyorum ama sürekli ağlıyor ben de en sonunda kalkıyorum ama böyle istediğimden falan değil ama bebek ağlatılmaz ben de annesiyim bunlar da bakmayı beceremedi falan diye kızıp gidip "verin şunu susturamadınız" deyip kucağıma alıyorum omzuma yaslanıp susuyor kuzu (orada gerçekten hissettim ama bebişimi) sonra yüzümün karşısında tutuyorum böcük böcük yüzümü inceliyor... Umut bebek uzun boylu olacak diye bekleniyor (gerçek bu kısmı) ama bu oldukça ufak tefek bir bebek ve "oğlummmm" diye severken bile zor oğlum diyorum çünkü daha çok kıza benziyor, beyaz tenli koyu saçlı koyu gözlü bir bebiş... sonra alışverişe gidiyorum "anaaa bu çocuğun emmesi de lazım di mi ya... ne zaman emzircem de ne zaman işe gitcem ben dönene kadar acıkır bu nasıl yapcaz" falan diye düşünürken uyandım kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?