benım çantamda kızın çantasıda hazır burcu
gecelık koydum 1 tane sadece eksıgım pijama
takımı hastane için sen hazırladınmı
bayramdan sonra oda falan gelınce diger kalanları yıkayıp utuleyıp yerleştırırım
şimdi sadece hastane için lazım olanları sadece yıkayıp utuledım hazır ettım
bekliyoruz valla pelin kaydirigubbakcemile3 aman vaktiyle saatiyle gelsin de... sen de lütfen dikkat et yaaaaaa bak şimdi yol mol yine :umursamaz:
öyle görünüyor pelin kaydirigubbakcemile3 hayır bi şey değil arda küsecek görecek o zaman elbise peşinde koşmayı :hulya:
her yere o çantayla gitmesi lazım dünür baksana gittiği yerden altı saatten önce gelmiyo sırnaşık şey
Ya sunus srocam aslinda ben normalde sirt cantasi aldim . Diyordum ki ona koyarim . Ama o yetmezki . Hatta imkansiz . Neyle gitcek . Hadi ufak bavul filan abarti mi olur ki simdi. Su cekcekli en ufak boy bende bavul var .
yokyok canım merak etme sen 4 saatlık yol molada verecegız
kardeşim ve doktorum izin verdi
Allahın ıznıyle dogurmadan gelirim :)
En kucuk boy valız sankı daha rahat olur kızlar amelıyatlımı olcaksınız normalımı beklıceksınız
göbeğim çok aşağı inmiş neden olabilir:1shok:
yok yok arzu sırt çantasıyla olacak şey degil
bezler pedler kremler terlık falan derken benım 2 çanta oldu bir bebiş bir benım için
ben yola çıkıcam kuçuk valız lazım şimdi diye ona koymadım
yoksa bende gelınce o kuçuk çekçekli valize geçirecegım eşyaları
yalnız pelin ilerde mina evde oturmaktan nefret ettiğinde çocuğa sakın kızma kaydirigubbakcemile3 temellerini sağlam atıyosun kaydirigubbakcemile3
göbeğim çok aşağı inmiş neden olabilir:1shok:
Ben dun doktora da sordum ne alayim diye. Bebege 2 takim zibin + 1 hastane cikisi getir dedi . Kendine 2 takim pijama getir dedi yada gecelik sen bilirsin dedi.
sabahlıgı unutma şekerimmm:icecream::icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?