2009 Aralık Anneleri

ayy maşallah ya herşeyiniz hazır
korkutuyosunuz beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
daha hiçbişeyim hazır değil benim

yokyok canım merak etme sen 4 saatlık yol molada verecegız
kardeşim ve doktorum izin verdi
Allahın ıznıyle dogurmadan gelirim :)

Ya sunus srocam aslinda ben normalde sirt cantasi aldim . Diyordum ki ona koyarim . Ama o yetmezki . Hatta imkansiz . Neyle gitcek . Hadi ufak bavul filan abarti mi olur ki simdi. Su cekcekli en ufak boy bende bavul var .

ben de çekçekli ufak boy hazırlıycam dünür... bebek bezini falan da o bavula alırım, tchibodan aldığım meşhur (!!!) 30 liralık çantaya da bebeğin giyeceklerini koyarım diyorum :hulya:

yok yok arzu sırt çantasıyla olacak şey degil
bezler pedler kremler terlık falan derken benım 2 çanta oldu bir bebiş bir benım için
ben yola çıkıcam kuçuk valız lazım şimdi diye ona koymadım
yoksa bende gelınce o kuçuk çekçekli valize geçirecegım eşyaları

En kucuk boy valız sankı daha rahat olur kızlar amelıyatlımı olcaksınız normalımı beklıceksınız

yokyok canım merak etme sen 4 saatlık yol molada verecegız
kardeşim ve doktorum izin verdi
Allahın ıznıyle dogurmadan gelirim :)

yalnız pelin ilerde mina evde oturmaktan nefret ettiğinde çocuğa sakın kızma kaydirigubbakcemile3 temellerini sağlam atıyosun kaydirigubbakcemile3

iyiyiz dilek senden nbr
öznur sende hazır et inşallah daha erken
gelmezler bu kadar çabuk ama tedbırlı olmak lazım artık 30.haftalara baslıyoruz benım kız 1 hafta önde birde çantaları hazır olsun köşede dursun

ayyy benimde daha benimde çantam hazır deil hatta bebeğimin hastane çıkışı dışındaki cicilerini bile almadım dahakafamçokkarıştı

bende kısmen valizi hazırladım..nevresimi hazırlıycam hst götürcem..valize koymam lazım..

Tamam o ufak cekcekli bavul abarti olmaz o zaman bende ona hazirliyim :)

Benım ters bı durum olmassa allah korusun,benı normal yaptıracakları ıcın dogumdan sonra hastanede fazla kalmam amelıyatlı hemen kalkamıyoda normal yapanlar allah korusun saglık sorunu olmadıgı surece hemen cıkarırlar heralde ondan fazla bısey almayım dıyom ama hastanede 1 saat uzaklıkta zaten kıs dogacak -20 yada daha fazla soguk olur burası kutup ya karlı olur yolda falan dogurmayık hastaneye yetısırsem normal dogum yapacam

sabahlıgı unutma şekerimmm:icecream::icecream:

kalınca sabahlık ve kalınca terlik hatta... kış bebeleri kış lohusaları bunlar haaaaanımmmmmm delikafadulden

bu arada dünür bana dediler ki normal de doğursan gecelik unutma çünkü muayeneye geldiklerinde pijamayla zor oluyormuş :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…