göbeğim çok aşağı inmiş neden olabilir:1shok:
herhangi bir rahatsızlığım yada ağrım sancım filan yok şuanda arkadaşlar, ama aşağıda bel çantası gibi görünüyor, yan mı yattı acaba
arkadaşlar çatlaklar için bi önerisi olan varmı?
kalınca sabahlık ve kalınca terlik hatta... kış bebeleri kış lohusaları bunlar haaaaanımmmmmm delikafadulden
bu arada dünür bana dediler ki normal de doğursan gecelik unutma çünkü muayeneye geldiklerinde pijamayla zor oluyormuş :kedi:
kalınca sabahlık ve kalınca terlik hatta... kış bebeleri kış lohusaları bunlar haaaaanımmmmmm delikafadulden
bu arada dünür bana dediler ki normal de doğursan gecelik unutma çünkü muayeneye geldiklerinde pijamayla zor oluyormuş :kedi:
evet cnm benim doktoumda öle dedi hiç boşa kremlere para verme olacaksa zaten oluyo dedi benim başladı birazda korkuyorum çok çatlıcam die badem yağı kullan dedi doktorum hafif masaj yaparak uygula dedi cnmben bebek yagı kullandım 6 aya kadar
6 aydan sonrada lierac kreme basladım ama
ayy çok ii diyemiycem
çunku daha sonradan anlayacakmışız ne kadar iyi oldugunu
şimdi zaten bişey yok
olcaksada ne surersen sur oluyormuş
kızlar ben çıkıyorum ayın 28ınde görüşürüz inşallah
kımse dogurmaya kalkmasın :)
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum
bebişlere ve kendınıze iyi bakın
öpüldünüz
öpüldünüz
iyi yolculuklar canımkızlar ben çıkıyorum ayın 28ınde görüşürüz inşallah
öpüldünüz
canım kısada uzun da kalsan sabahlık cok iyi gelcek..ayaklarınızı sıcak tutmak için coraplarıda aman unutmayın :sinifsinif::sinifsinif:kanama için hasta bezi getirirler ama pedde yeterli olabilir..
ben çorap olarak marks&spencer'ın patik çorapları var pufidik onları düşünüyorum... terlik olarak da crocs'un içi pelüş gibi olanlar var ondan alıcam sanırım... malum ayaklar üşürse gaz tavan yapar gaz tavan yaparsa bebişe geçer :sinifsinif:
öpüldünüz
öpüldünüz
Bende kendime patik ordurmeyi dusunuyorum . Usumeyelim :)
bnimde çeyizimden var hem annemin ördükleri hem kayınvalidemin 4-5 çeşit var onlara özenişyorlar hergün değiştiririz o kadar ördük diolar onları kulşlanıcam yeni almayı düşünmüğyorum bnm herşeyim yeni zaten evlenir evlenmez buraya geldiğim için eşyalarım türkiyede kaldı hiç kullanmadım şimdi yeni almak gereksiz bnm için evdekileri kullanıcam bu yzdenSelam arkadaşlarr nasılsınız bakalımm geçmişe baktım herkes iyi bugün sanırım maşallah
Biz de iyiyiz oğlumlaa
Benim hiç kullanmadığım nevresimim uyku setim falan var onları kullanırım yada annem evlenirken kendi dantelini örüp takım yaptırmıştı onu kullanırım falan o konuda sorun yok:asigim: Ama ama daha çook şey alınacak bana bebişime elimi çabuk tutsam iyi olacak
yaren - eylül- berfin- ben bunları beğeniyorum cnm fikir olsun die söyliyeyim dedim :kedi:slm arkadaşlar bugün herkes ii sanırım ama bi heyecan sarmış herkesi ya arkadaşlar ben hala kızıma isim bulamadım bana yardımcı olurmusunuz:
hepsiburada.com u kullandım daha önce abimde kullanıyor sürekli başka bilmiyorum opuyorumnanaktaninternetten alışveriş yaptığınız bir site var mı kızlar, bir iki parça bişeyleri burdan alayım
ahh cnm üzülme en azından evinde kendi eşyaalrın var bak bn buraya sadece park yatak getirebiliyorum bu evdeki koltuklar masalar tv hiçbiri bana ait deil konuk evi burası öle yaşıyoruz işte bnm dururmujm daha vahim yani boş veeeer önemli olan sağlık ve bebişler takma kafana herşey yoluna girer kaydirigubbakcemile5Benim oğluşumun tam bir odası bile olamayacak bu gidişlemafoldumben Biz fabrika lojmanındayız ve ev değişimi sırayla oluyor biz de kaç seferdir gidiyoruz ama sıra gelmiyor hep bizden öndekiler alıyor istediğimiz evleri.Bakalım bayramdan sonra bir çekiliş daha olacak deniyor ama kesin değil.Bu evde durursak da yatağı bizim yatakodamızda,dolap ve komodini de küçük odada duracak oğlumun.Gerçi ayrı oda yapabilseydim bile ayrı odada yatırmazdım oğlumuu sepetlerden almayı düşünüyordum yatakodasında yatırmak için yine..
dikkat et kendine canım allaha emanet ol opuyorumnanaktankızlar ben çıkıyorum ayın 28ınde görüşürüz inşallah
öpüldünüz
ayy bnde alcam yanıma patik çok üşüyomuş ayaklar kan kaybettiğimiz için -tatlicadiarzu-Bende kendime patik ordurmeyi dusunuyorum . Usumeyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?