sırnaşık şey yemeyebilir meralcim sırnaşık şey ama iyi mantık tabii kaydirigubbakcemile3 valla çok sıkıştırırsa "stresse sokuyorsunuz beni" diyip ağlamaya başlarım susar şakkıdı
çok fazla yeme yine arzu... doğumu başlattığına ve kolaylaştırdığına göre vadesinden önce fazla yediğin hurmalar dönüp seni tırmalar :jeyyar: ayyyyyy :1shok: :bbo: öyle demiycektim yaaaaa naniknanik allah korusun erken doğum falan olur neme lazım sen yine günde 1-2yi geçme 37-38 haftalık olmadan şutarafagitti
günaydınnnnnnnnn canım dünürümmmmmmm opuyorumnanaktan ne o düğün salonuna girmiş ebeveyn kıvamında herkeslere nazik bir baş eğmeyle günaydın diyosun kaydirigubbakcemile3
kızımın bebek odası da pazartesi geliyormuş ondan sonra hiç bir eksiği kalmamış oluyor kızımın...
hastane çantalarım bile hazır. kendimi çok hazır gördüm birden :uhm:
buldum buldum nihayet
ben gezemiyorum zaten artık biran önce çıksın aradan dedim aldım...
kızımın bebek odası da pazartesi geliyormuş ondan sonra hiç bir eksiği kalmamış oluyor kızımın...
bilge şu bebek odanı artık birazcık hızlandırsan diyorum şekerim bak ağırlaşıyoruz artık gezmesi zor oluyor. zaten siparişle anca 1 ayı buluyor. bu arada bu kadar konuştum bebek odası alcan mı :roflol:
tamam bilge fazla yememeye çalışırım..:jeyyar:
iyi günlerde kullansın inşallah bahar... Güle güle eskitsin..kızımın bebek odası da pazartesi geliyormuş ondan sonra hiç bir eksiği kalmamış oluyor kızımın...
hayırlı olsun burcu, iyi günlerde kullanın canımm..Eylul'un dolabini sifonyerini filan aldik dun daha dogrusu anneannesi ile dedesi aldi ama oda hazir degil daha .
sanada hayırlı olsun öznur.. iyi günlerde kullanırsınız inşallah..buldum buldum nihayet
ben gezemiyorum zaten artık biran önce çıksın aradan dedim aldım...
aldıysan tamam kızmıycam laelaelaelaelae güle güle sağlıklı lohusalığında giyesin inşallah püüüüüüüüüüüüü 41 kere
sırnaşık şey şimdi vaziyet şudur baharcım
karyolası yatağı park yatağı var... duvarları yapılcak dolapları sipariş verilcek ama dolapların da markası modeli belli... duvarlar bitince onlara uygun perde ve abajur kalıyor geriye... halı alacak mıyım emin değilim şu kaan kocatepe'nin sitesinde halıların toz moz biriktirmesi dolayısıyla bebek odasında çok da tercih edilmemesi gerektiği yazıyodu :uhm:namussuz öyle de güzel ki oturup bi kerede bi paket yiyebilirim sanki
yok beeee ben bile yiyemem galiba fisfisfis bilemedim bak şimdi :bbo:
valla ben doktorumu pek konuşturmayı düşünmüyorumii maşallah. dün biraz keyifsizdin bugün tadını çıkar cnm.
ben bomba gibiyim bugün
amannnn dert ettiğiniz şeye bak kaydirigubbakcemile3
ben fırçamı yedim geldim. sıra sizde. azıcık dr un odasında geriliyosun sonra çıkınca geçiyor merak etmeyin :dance:
herşey yavrum için deyince daha çabuk geçiyor naniknanik
maşallah kibar dünür işteyerimsenibensırnaşık şey yemeyebilir meralcim sırnaşık şey ama iyi mantık tabii kaydirigubbakcemile3 valla çok sıkıştırırsa "stresse sokuyorsunuz beni" diyip ağlamaya başlarım susar şakkıdı
evet ya ağlayarakta susturabiliriz okyerimseniben
çok fazla yeme yine arzu... doğumu başlattığına ve kolaylaştırdığına göre vadesinden önce fazla yediğin hurmalar dönüp seni tırmalar :jeyyar: ayyyyyy :1shok: :bbo: öyle demiycektim yaaaaa naniknanik allah korusun erken doğum falan olur neme lazım sen yine günde 1-2yi geçme 37-38 haftalık olmadan şutarafagitti
ay bende çok severek yiyorum hurmayıııı:CüvCüv:
günaydınnnnnnnnn canım dünürümmmmmmm opuyorumnanaktan ne o düğün salonuna girmiş ebeveyn kıvamında herkeslere nazik bir baş eğmeyle günaydın diyosun kaydirigubbakcemile3
günaydın öznurgünaydınlaaar
nasılsınız bakalım tombul anneler.:)))
çok kötü uyandım ben bu sabah dün akşam gecelik bulayım diye gezdim biraz şimdi kasıklarım ve kemiklerim inanılmaz ağrıyo
bide üşüttüm galiba boğazım acıyo hiç keyfim yok bugün evde yatabilseydim keşke((
günaydııııııııngünaydın kızlar!
nasılsınız? kahvaltımı yaptım. mide yanmam başladı ..bol su içiyorum. ilaç kullanmak istemiyorum. bunun dışında çok iyiyim. sizde ne var ne yok?
iyi günlerde klullansın bebişimiz annesiEylul'un dolabini sifonyerini filan aldik dun daha dogrusu anneannesi ile dedesi aldi ama oda hazir degil daha .
aman da amankızımın bebek odası da pazartesi geliyormuş ondan sonra hiç bir eksiği kalmamış oluyor kızımın...
aaaaaaaaa olma mı heeeeeeeeçççççççç oluuuuu dünür oluuuuuuuuuuu bi de bakmışın oluveemişşşşşşşş kaydirigubbakcemile3 :roflol:
allahım asabım şooldu :bbo: :roflol:
sonra yine normale dönmüşsün di mi ama yerimseniben korkma bi de birlikte zayıflama topiği açıverir kiloları veririz kaydirigubbakcemile3
offf dunur gozumde buyuyo ya .
valla ben doktorumu pek konuşturmayı düşünmüyorum
geçen defada valla benim için farketmez sonuç itibariyle doğumdan sonra vermen sana zor gelecek dedi.
maşallah kibar dünür işteyerimseniben
bizim odalarda hazır değil şeker.
bizim mobilyamız ekim ayı sonuna gelecek, odamızın boyanması gerekiyor. bakalım dedemiz ben yaparım dedi.10-15 gün sonra halleder herhalde.
sonrada pek bişi kalmadı şükür.
aman da aman
herşey hazır diye doğurmaya kalkma yolarım vallaviii bahar:mymeka:
herşey olur kıslar
rahat olun
relaks olun
gevşeyin
bilgeeeeeeee randevun kaçta senin?
benimde artık öyle öznur azıcık yüriyim ağrı giriyor kasıklarıma. her yere arabayla bırakıp bıraktıkları yerden beni geri alıyorlar bavul gibi :))maşallah baharcım iyi ki hazırlamışsın şimdiye kadar herşeyini çok zor artık gezip almak..
ben biraz gezeyim ertesi gün kendime gelemiyorum ağrıdan.
aldıysan tamam kızmıycam laelaelaelaelae güle güle sağlıklı lohusalığında giyesin inşallah püüüüüüüüüüüüü 41 kere
:dilcikar: bizim de hazırlanır nolcak ki :mymeka: mafoldumben
sırnaşık şey şimdi vaziyet şudur baharcım
karyolası yatağı park yatağı var... duvarları yapılcak dolapları sipariş verilcek ama dolapların da markası modeli belli... duvarlar bitince onlara uygun perde ve abajur kalıyor geriye... halı alacak mıyım emin değilim şu kaan kocatepe'nin sitesinde halıların toz moz biriktirmesi dolayısıyla bebek odasında çok da tercih edilmemesi gerektiği yazıyodu :uhm:
hepsini yaptığım için çabuk olmuyor malesef. biraz gerçekçi olalım şekerim.
son anda sıkışma istiyorum o halinle cnm
namussuz öyle de güzel ki oturup bi kerede bi paket yiyebilirim sanki
yok beeee ben bile yiyemem galiba fisfisfis bilemedim bak şimdi :bbo:
iyi günlerde kullansın inşallah bahar... Güle güle eskitsin..
inşallah cnmmm aminn
valla ben doktorumu pek konuşturmayı düşünmüyorum
geçen defada valla benim için farketmez sonuç itibariyle doğumdan sonra vermen sana zor gelecek dedi.
aman da aman
herşey hazır diye doğurmaya kalkma yolarım vallaviii bahar:mymeka:
:)))) yok. hepiniz doğurduktan sonra doğurcam ben kaydirigubbakcemile3
bilgeeeeeeee randevun kaçta senin?
koca hamilelik diyoduk o bile bitiyo be dünür büyütme gözünde elbet olur yerimseniben ha oda olmadan eylül doğarsa eşini atarsın bebek odası olmasını istediğin odaya sen kızınla yatak odanızda yatarsın :dilcikar: çeksin cezasını babası da alla alla :mymeka:
maşallah ki maşallah kibardır benim dünürüm opuyorumnanaktan
valla meral sanırım biz de 17si haftasonu duvarları hallederiz gelecek haftasonu da mobilya siparişini versek perdeydi abajurdu onları ben annemlerle hallederim hafta içi bir gün... en geç ekim sonuna büyük kısmı bitmiş olur diye tahmin ediyorum :bbo:
bahar valla hazırsın diye doğurursan meralle birlikte ben de yolarım ona göre kötükedihüso
teeeeeeeeee 18.00'de meralcim oğluşum da sabırsızlanıyo herhalde özledi annesini zemuszemus nasıl parendeler atıyor içerde nasıl tepişiyo yaramaz kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydınnn. meleğim beni hiç uyutmadı gene gece.sola dönüyorum, oraya tekmeliyor, sağa dönüyorum orayı.bir da artık elleri ayakları aynı anda mı oynuyor ne, hem sağda hem solda oynuyor.nasıl bir şey anlamadım.doktorum demişti zaten, çok hareketli bir bebek olacak diye ama bu kadar olur mu.gram uyuyamadım ya uff .hala oynuyor . oynasın çok güzel ben mutluyum ama acaba çok mu yaramaz olacak :) sizin de böyle mi kızlarr
kızlar günaydınnn. meleğim beni hiç uyutmadı gene gece.sola dönüyorum, oraya tekmeliyor, sağa dönüyorum orayı.bir da artık elleri ayakları aynı anda mı oynuyor ne, hem sağda hem solda oynuyor.nasıl bir şey anlamadım.doktorum demişti zaten, çok hareketli bir bebek olacak diye ama bu kadar olur mu.gram uyuyamadım ya uff .hala oynuyor . oynasın çok güzel ben mutluyum ama acaba çok mu yaramaz olacak :) sizin de böyle mi kızlarr
Günaydın kızlar;
Hepinizin bebişlere aldıklarınız hayırlı olsun güle günlerde giydirin.Aldıklarınızı öyle güzel almışsınızki ben kuzuma daha bişey almadım.Aslında almak isterim ama almamaya daha kararlıyım.Kızımda herşeyini almıştım bir beşik kalmıştı sadece ve acı tecrübe yaşayınca hepsini camdan atmışım bir gece çıldırınca...Onun için olsunda bakacaz artık yeterki kucagıma alayım ben onu gögsümde saklarım :)
Allah acılarını göstermesin bize hepsi zamanla olur diyorum.Fazla şeyden kaçının ben çok açgözdüm kızımda.Herşeyden 3-4 tane alıyodum.Allah karnımıza bebişleri koyarken nefeslerini sayılı vermiş...
Bende sabah sabah arabeske bagladım dimi ama heyttttttttttttttttttt :)
benimde artık öyle öznur azıcık yüriyim ağrı giriyor kasıklarıma. her yere arabayla bırakıp bıraktıkları yerden beni geri alıyorlar bavul gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?