2009 Aralık Anneleri

bilge şu bebek odanı artık birazcık hızlandırsan diyorum şekerim bak ağırlaşıyoruz artık gezmesi zor oluyor. zaten siparişle anca 1 ayı buluyor. bu arada bu kadar konuştum bebek odası alcan mı :roflol:

tamam bilge fazla yememeye çalışırım..:jeyyar:

kızımın bebek odası da pazartesi geliyormuş ondan sonra hiç bir eksiği kalmamış oluyor kızımın...
hastane çantalarım bile hazır. kendimi çok hazır gördüm birden :uhm:

maşallah baharcım iyi ki hazırlamışsın şimdiye kadar herşeyini çok zor artık gezip almak..
ben biraz gezeyim ertesi gün kendime gelemiyorum ağrıdan.

buldum buldum nihayet
ben gezemiyorum zaten artık biran önce çıksın aradan dedim aldım...

aldıysan tamam kızmıycam laelaelaelaelae güle güle sağlıklı lohusalığında giyesin inşallah püüüüüüüüüüüüü 41 kere

kızımın bebek odası da pazartesi geliyormuş ondan sonra hiç bir eksiği kalmamış oluyor kızımın...

:dilcikar: bizim de hazırlanır nolcak ki :mymeka: mafoldumben

sırnaşık şey şimdi vaziyet şudur baharcım
karyolası yatağı park yatağı var... duvarları yapılcak dolapları sipariş verilcek ama dolapların da markası modeli belli... duvarlar bitince onlara uygun perde ve abajur kalıyor geriye... halı alacak mıyım emin değilim şu kaan kocatepe'nin sitesinde halıların toz moz biriktirmesi dolayısıyla bebek odasında çok da tercih edilmemesi gerektiği yazıyodu :uhm:

tamam bilge fazla yememeye çalışırım..:jeyyar:

namussuz öyle de güzel ki oturup bi kerede bi paket yiyebilirim sanki
yok beeee ben bile yiyemem galiba fisfisfis bilemedim bak şimdi :bbo:

iyi günlerde kullansın inşallah bahar... Güle güle eskitsin..
Eylul'un dolabini sifonyerini filan aldik dun daha dogrusu anneannesi ile dedesi aldi ama oda hazir degil daha .
hayırlı olsun burcu, iyi günlerde kullanın canımm..
buldum buldum nihayet
ben gezemiyorum zaten artık biran önce çıksın aradan dedim aldım...
sanada hayırlı olsun öznur.. iyi günlerde kullanırsınız inşallah..

offf dunur gozumde buyuyo ya .

valla ben doktorumu pek konuşturmayı düşünmüyorum
geçen defada valla benim için farketmez sonuç itibariyle doğumdan sonra vermen sana zor gelecek dedi.

maşallah kibar dünür işteyerimseniben

günaydın öznur
uzat bacaklarını tatlişkom
eminim yorulmuşsundur.
boğın için ise bol bol ılık sıvı gıdalar tüket, ıhlamur iç iyi gelira.s

günaydın kızlar!

nasılsınız? kahvaltımı yaptım. mide yanmam başladı ..bol su içiyorum. ilaç kullanmak istemiyorum. bunun dışında çok iyiyim. sizde ne var ne yok?
günaydıııııııın
bizde iştah da çok kilo da doğum sonrası yandık ki ne yandıkkafamçokkarıştı

Eylul'un dolabini sifonyerini filan aldik dun daha dogrusu anneannesi ile dedesi aldi ama oda hazir degil daha .
iyi günlerde klullansın bebişimiz annesi
anneannesi ile dedesinin keselerine bereket:lepi:

bizim odalarda hazır değil şeker.
bizim mobilyamız ekim ayı sonuna gelecek, odamızın boyanması gerekiyor. bakalım dedemiz ben yaparım dedi.10-15 gün sonra halleder herhalde.
sonrada pek bişi kalmadı şükür.

aman da aman
herşey hazır diye doğurmaya kalkma yolarım vallaviii bahar:mymeka:

herşey olur kıslar
rahat olun
relaks olun
gevşeyin

bilgeeeeeeee randevun kaçta senin?

kızlar günaydınnn. meleğim beni hiç uyutmadı gene gece.sola dönüyorum, oraya tekmeliyor, sağa dönüyorum orayı.bir da artık elleri ayakları aynı anda mı oynuyor ne, hem sağda hem solda oynuyor.nasıl bir şey anlamadım.doktorum demişti zaten, çok hareketli bir bebek olacak diye ama bu kadar olur mu.gram uyuyamadım ya uff .hala oynuyor . oynasın çok güzel ben mutluyum ama acaba çok mu yaramaz olacak :) sizin de böyle mi kızlarr

Günaydın kızlar;
Hepinizin bebişlere aldıklarınız hayırlı olsun güle günlerde giydirin.Aldıklarınızı öyle güzel almışsınızki ben kuzuma daha bişey almadım.Aslında almak isterim ama almamaya daha kararlıyım.Kızımda herşeyini almıştım bir beşik kalmıştı sadece ve acı tecrübe yaşayınca hepsini camdan atmışım bir gece çıldırınca...Onun için olsunda bakacaz artık yeterki kucagıma alayım ben onu gögsümde saklarım :)
Allah acılarını göstermesin bize hepsi zamanla olur diyorum.Fazla şeyden kaçının ben çok açgözdüm kızımda.Herşeyden 3-4 tane alıyodum.Allah karnımıza bebişleri koyarken nefeslerini sayılı vermiş...
Bende sabah sabah arabeske bagladım dimi ama heyttttttttttttttttttt :)

offf dunur gozumde buyuyo ya .

koca hamilelik diyoduk o bile bitiyo be dünür büyütme gözünde elbet olur yerimseniben ha oda olmadan eylül doğarsa eşini atarsın bebek odası olmasını istediğin odaya sen kızınla yatak odanızda yatarsın :dilcikar: çeksin cezasını babası da alla alla :mymeka:

maşallah ki maşallah kibardır benim dünürüm opuyorumnanaktan
valla meral sanırım biz de 17si haftasonu duvarları hallederiz gelecek haftasonu da mobilya siparişini versek perdeydi abajurdu onları ben annemlerle hallederim hafta içi bir gün... en geç ekim sonuna büyük kısmı bitmiş olur diye tahmin ediyorum :bbo:

bahar valla hazırsın diye doğurursan meralle birlikte ben de yolarım ona göre kötükedihüso

teeeeeeeeee 18.00'de meralcim oğluşum da sabırsızlanıyo herhalde özledi annesini zemuszemus nasıl parendeler atıyor içerde nasıl tepişiyo yaramaz kaydirigubbakcemile3

maşallah baharcım iyi ki hazırlamışsın şimdiye kadar herşeyini çok zor artık gezip almak..
ben biraz gezeyim ertesi gün kendime gelemiyorum ağrıdan.
benimde artık öyle öznur azıcık yüriyim ağrı giriyor kasıklarıma. her yere arabayla bırakıp bıraktıkları yerden beni geri alıyorlar bavul gibi :))

iyi günlerde kullansın inşallah bahar... Güle güle eskitsin..

inşallah cnmmm aminn

günaydın şeker anneler bence kiloları dert etmeyin bebekler sağlikli olsun kilo verilir..ancak aşırısı preeklemsiye sokar aman dikkat..zaten son haftalarda alınmıyor kılo bu yüzden az az sık sık yemeye devam...

Valla ne gunlerdi he. Keseyi gordun mu kalp atisini gordun mu hey gidi gunler hey . Hele ilk oynama heyecani .

günaydın cnm.
bende bazen hiç uyumadığını düşünsemde tekmeliyor ve geziyor içerde yaramaz sıpa.
bende yaramaz olucak diyorum ama bakalım sağlıcakla doğsunlarda yaramaz olsun yeterki

ya var ya şu topiğe kaç kere yazıyorum arada yazıyorsunuz bana.bir kere de açıp beklmeyeceğim günler olacak mı acaba.bir bakıyorum benim yazdığım gerilerden kalmış.insan bir cevap yazar kızlar ya aşkolsun valla.hiç mi görmüyorsunuz ?

aynen öyle canım, dün bütün gün bir an bile durmadan oynadı oynadı akşam herhalde yorgun düştükaydirigubbakcemile3 geceyse tıpkı senin dediğin gibi ben de öylemi acaba diye düşünüyorum, hem yukarıdan hem aşağıdan vuruyor.. umarım yaramaz olmazlar, akıllı uslu olurlar..

hakkaten ha mediha... yumruk oturttun sabah sabah boğazıma :sinifsinif: hiç birimiz kötü şeyler yaşamıycaz tamam mı? iyi düşünücez iyiyi çağırıcaz... sen de artık üzülmeyeceksin bu kez acı yaşatmayacak yüce rabbim

hadi dağıt bakim kasvet havasını... :teytey: yoksa valla samimi değiliz falan demem sana da ekleştiririm bi tane lmaz:

benimde artık öyle öznur azıcık yüriyim ağrı giriyor kasıklarıma. her yere arabayla bırakıp bıraktıkları yerden beni geri alıyorlar bavul gibi :))

:roflol: :roflol:

meybon sen de sağol.çok üzülüyorum, cevabım geride kaldığında. ( bakıyorum hep yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…