2009 Aralık Anneleri

:mymeka: ne bozuyosun moralimizi :çok üzgünüm: 10 kilo hamilelikten 5 kilo sigara içmemekten aldım ben alla alla :dilcikar:

günaydınnn nasıl oldun? sengözlerimebaksanab

çok teşekkürler, iyiyim.. ilaç ve fitil başladı..inşallah geçecek diye umud ediyorum benneyaptımki sen nasılsın?

benimde artık öyle öznur azıcık yüriyim ağrı giriyor kasıklarıma. her yere arabayla bırakıp bıraktıkları yerden beni geri alıyorlar bavul gibi :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alemsin bahar ama bende aynı öyleyim kocama yazık dün 3 kez tepti benim işyerinin yolunu:))

meybon sen de sağol.çok üzülüyorum, cevabım geride kaldığında. ( bakıyorum hep yokkk

arzu ben hayatım yerimseniben, bazen öyle olabiliyor, ama kasıtlı olmadığına emin ol canımmmm..

bu arada kızlar akşam bir sancı girdi kasığıma 3 saniyelik ama aklım çıkıyor sandım ya.. doğumda ne yapıcaz diye düşündüm...

ayrıca iyice tuhaflaştım, az önce eşimle tartıştık, taa dün akamdan beri tuhafız, artık canımıza tak etti galiba:kedi: psikolojimiz bozuldu.. gece de odaya almadım, uyandım saat 2,5 tu, salonda oturuyodu, akşam bi şaka yüzünden yine şakayla karışık birbirimize vurduk filan.. mafoldumben ya noluyor banaa

ayy karışmış yazdıklarım. içinden seçin artık :)))

tamam mesaj alındı bahar hanım iyice ağırlaşmadan yapıcaz bi de sen en son doğurcan :)))))
napayım bahar ya sadece bana bakmıyor ki oda işi... hani bi de baba var malum iş yapması gereken :mymeka:

Valla ne gunlerdi he. Keseyi gordun mu kalp atisini gordun mu hey gidi gunler hey . Hele ilk oynama heyecani .

vallahi dünür... benim bi de 2li tarama testine kadar kimseye söylememe yemini yüzünden hayatıma normal devam ediyor görünme endişem vardı... ama bir yandan da kendimi ve bebişimi kolluyodum tabii :1no2: de gidi beeeeee artık hepimizin bebeleri birey turkbayragi hakları hukukları var... pıhtıdan bireye opuyorumnanaktan

ama güzelim hakikaten bi önceki sayfanın sonunda kalmış yahu :sinifsinif: kusura bakma oluyor bazen öyle sen de bekleyeceğine çık ortaya çak iki tane bak nası görücez o zaman yerimseniben

bilge iş çıkışında mı gidiyorsun dr. a

evet canım

çok teşekkürler, iyiyim.. ilaç ve fitil başladı..inşallah geçecek diye umud ediyorum benneyaptımki sen nasılsın?

geçecek merak etme sen gerekeni yapıp tedbirini aldın artık sonrası allaha emanet :Saruboceq:
iyidir cıvıklık var bugün üzerimde biraz laelaelaelaelae

Arzucum hepimiz oyleyiz fark yok . Cevremdeki insanlar satasma seklinde geziyorum . Hani biri eskaza cevap verse halime bakmadan giriscem sanki. Hic basinda filan oyle alingan filan degildim ama artik bsey olsa gozlerim doluyor hemen . Hormonlar iste.

nasıl ya nasıl vurdunuz kim kime vurdu arzuuu anlamadım

:mymeka: :mymeka: biri sana biri eşine...
sen hamile ve alıngansın bunu kabullen artık lmaz: eşin de aynı şeyi kabullenirse sorun yaşamazsınız
ve ne olursa olsun uykuya dargın gitme ve yatağınızı ayırma... ana babaların ilk nasihatlerindendir bu... yapma arzu ne olursa olsun ciddi tartışmada da şakanın k.kaya dönmesinde de yapma lmaz:

sorma burcu şimdi de içime dert oldu yüzüne kapadım telefonu, oda inat ediyodu ama...:çok üzgünüm:

tmm arzucum. anladım.kasıtlı olmadığını biliyorum zaten.bir kaç kere öyle oldu belirtmek istedim.

sorma burcu şimdi de içime dert oldu yüzüne kapadım telefonu, oda inat ediyodu ama...:çok üzgünüm:

hey allahımmmmmmmmm :1no2: güliyim miiiiiiii ağlıyım mııııııı
çocukluk yapmayın da delirtmeyin beni ulennnnnn alla allaaaaaaaaa :tomato:

Sana akil vermek bize dusmez tabi ama cidden yatak ayirma bilgenin dedigi gibi. Hadi barismadiniz yattiniz ama ayri yatmayin . Olmadi donun kicinizi yatin ama yine yatak bulusma yeriniz olsun.
Diyorum bende alinganim . Baktim ki alincam huzursuzluk cikcak aliyorum sabunu oynuyorum icerde olmadi yatiyorum . Ne bilim gerilip icerde Eylulu uzmek istemiyorum . Sen de uzme.

merak etme çocuk olduktan sonra belki tartışmalarınız artacak ama birbirinize küsme şansınız kalmayacak. her zaman konuşmanızı gerektirecek bir durum olacak çünkü..

nasıl ya nasıl vurdunuz kim kime vurdu arzuuu anlamadım

hey allahımmmmmmmmm :1no2: güliyim miiiiiiii ağlıyım mııııııı
çocukluk yapmayın da delirtmeyin beni ulennnnnn alla allaaaaaaaaa :tomato:

yok yok, gittim salon da çalışıyodu, hadi gel daha uyumadın mı filan dedim aldım:kedi: sarıldık uyuduk da.. gerçekten bıktım bu hormonlardan herşeyden bıktım

yok yok, gittim salon da çalışıyodu, hadi gel daha uyumadın mı filan dedim aldım:kedi: sarıldık uyuduk da.. gerçekten bıktım bu hormonlardan herşeyden bıktım

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka: arda birazdan bi tepicek seni görcen sen alla allaaaaaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…