:mymeka: ne bozuyosun moralimizi :çok üzgünüm: 10 kilo hamilelikten 5 kilo sigara içmemekten aldım ben alla alla :dilcikar:
günaydınnn nasıl oldun? sengözlerimebaksanab
benimde artık öyle öznur azıcık yüriyim ağrı giriyor kasıklarıma. her yere arabayla bırakıp bıraktıkları yerden beni geri alıyorlar bavul gibi :))
meybon sen de sağol.çok üzülüyorum, cevabım geride kaldığında.( bakıyorum hep yokkk
ayy karışmış yazdıklarım. içinden seçin artık :)))
Valla ne gunlerdi he. Keseyi gordun mu kalp atisini gordun mu hey gidi gunler hey . Hele ilk oynama heyecani .
ya var ya şu topiğe kaç kere yazıyorum arada yazıyorsunuz bana.bir kere de açıp beklmeyeceğim günler olacak mı acaba.bir bakıyorum benim yazdığım gerilerden kalmış.insan bir cevap yazar kızlar ya aşkolsun valla.hiç mi görmüyorsunuz ?
bilge iş çıkışında mı gidiyorsun dr. a
çok teşekkürler, iyiyim.. ilaç ve fitil başladı..inşallah geçecek diye umud ediyorum benneyaptımki sen nasılsın?
arzu ben hayatım yerimseniben, bazen öyle olabiliyor, ama kasıtlı olmadığına emin ol canımmmm..
bu arada kızlar akşam bir sancı girdi kasığıma 3 saniyelik ama aklım çıkıyor sandım ya.. doğumda ne yapıcaz diye düşündüm...
ayrıca iyice tuhaflaştım, az önce eşimle tartıştık, taa dün akamdan beri tuhafız, artık canımıza tak etti galiba:kedi: psikolojimiz bozuldu.. gece de odaya almadım, uyandım saat 2,5 tu, salonda oturuyodu, akşam bi şaka yüzünden yine şakayla karışık birbirimize vurduk filan.. mafoldumben ya noluyor banaa
Günaydın kızlar;
Hepinizin bebişlere aldıklarınız hayırlı olsun güle günlerde giydirin.Aldıklarınızı öyle güzel almışsınızki ben kuzuma daha bişey almadım.Aslında almak isterim ama almamaya daha kararlıyım.Kızımda herşeyini almıştım bir beşik kalmıştı sadece ve acı tecrübe yaşayınca hepsini camdan atmışım bir gece çıldırınca...Onun için olsunda bakacaz artık yeterki kucagıma alayım ben onu gögsümde saklarım :)
Allah acılarını göstermesin bize hepsi zamanla olur diyorum.Fazla şeyden kaçının ben çok açgözdüm kızımda.Herşeyden 3-4 tane alıyodum.Allah karnımıza bebişleri koyarken nefeslerini sayılı vermiş...
Bende sabah sabah arabeske bagladım dimi ama heyttttttttttttttttttt :)
arzu ben hayatım yerimseniben, bazen öyle olabiliyor, ama kasıtlı olmadığına emin ol canımmmm..
bu arada kızlar akşam bir sancı girdi kasığıma 3 saniyelik ama aklım çıkıyor sandım ya.. doğumda ne yapıcaz diye düşündüm...
ayrıca iyice tuhaflaştım, az önce eşimle tartıştık, taa dün akamdan beri tuhafız, artık canımıza tak etti galiba:kedi: psikolojimiz bozuldu.. gece de odaya almadım, uyandım saat 2,5 tu, salonda oturuyodu, akşam bi şaka yüzünden yine şakayla karışık birbirimize vurduk filan.. mafoldumben ya noluyor banaa
Arzucum hepimiz oyleyiz fark yok . Cevremdeki insanlar satasma seklinde geziyorum . Hani biri eskaza cevap verse halime bakmadan giriscem sanki. Hic basinda filan oyle alingan filan degildim ama artik bsey olsa gozlerim doluyor hemen . Hormonlar iste.
sorma burcu şimdi de içime dert oldu yüzüne kapadım telefonu, oda inat ediyodu ama...:çok üzgünüm:
sorma burcu şimdi de içime dert oldu yüzüne kapadım telefonu, oda inat ediyodu ama...:çok üzgünüm:
nasıl ya nasıl vurdunuz kim kime vurdu arzuuu anlamadım
:mymeka: :mymeka: biri sana biri eşine...
sen hamile ve alıngansın bunu kabullen artıklmaz: eşin de aynı şeyi kabullenirse sorun yaşamazsınız
ve ne olursa olsun uykuya dargın gitme ve yatağınızı ayırma... ana babaların ilk nasihatlerindendir bu... yapma arzu ne olursa olsun ciddi tartışmada da şakanın k.kaya dönmesinde de yapmalmaz:
Sana akil vermek bize dusmez tabi ama cidden yatak ayirma bilgenin dedigi gibi. Hadi barismadiniz yattiniz ama ayri yatmayin . Olmadi donun kicinizi yatin ama yine yatak bulusma yeriniz olsun.
Diyorum bende alinganim . Baktim ki alincam huzursuzluk cikcak aliyorum sabunu oynuyorum icerde olmadi yatiyorum . Ne bilim gerilip icerde Eylulu uzmek istemiyorum . Sen de uzme.
hey allahımmmmmmmmm :1no2: güliyim miiiiiiii ağlıyım mııııııı
çocukluk yapmayın da delirtmeyin beni ulennnnnn alla allaaaaaaaaa :tomato:
yok yok, gittim salon da çalışıyodu, hadi gel daha uyumadın mı filan dedim aldım:kedi: sarıldık uyuduk da.. gerçekten bıktım bu hormonlardan herşeyden bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?