2009 Aralık Anneleri

sağol cnm daha vakit var inş bi sorun çkmazsa yavaş yavaş halledierz inş kaydirigubbakcemile2
güle güle kullanırsınız inşallah annesiiii, bizim daha arabamız ve park yatağımız yok.. beşik mi alayım park yatakmı kararda vermiş değlim.. sizce napayımm..

arzucum dün ben hepsine baktım canım ama park yataklar gerçekten çok kullanışlı geldi bana sallanabiliyor dönencesi var titreşim müzik ışığı var üstünde cibinliği var alt açmak için aparatı var vs vs en güzel yanı katlanıp bir çantaya sığabiliyor bn şimdilik bunu aldım 1-2 yıl sonrada güzel bi oda alırım die düşünüyorum nasipse

Kızlar bizde işaallah hepsini izine çıktığımızda alıcaz ben normal beşik düşünüyorum turuncu krem geçenlerde bayıldım ama daha erken diolar hep korkuyorum kızlar 30 haftalık olduk erkenmiya

Kızlar bizde işaallah hepsini izine çıktığımızda alıcaz ben normal beşik düşünüyorum turuncu krem geçenlerde bayıldım ama daha erken diolar hep korkuyorum kızlar 30 haftalık olduk erkenmiya

bnce deil cnm sen bilirsin tabi yine ama erken doğumuda düşünmek lazım öyle deilmi

güüünaydııııııııınnnn kıslaaaarrrrrrrrrr sizede minik meleklerinizede
kaydirigubbakcemile2 :sm_cool:
nasılsınız iyimisiniz? biz iyiyiz kahvaltımızı yaptık oğlumla süt içiyorus şimdi.
sizde içtinismi bakiiiim? hadi beraber içelim buyrunnnnnnnnn :içelim:

Yok yahu erken filan degil artik zaten 36 dan sonra her an doguma hazir olmak lazim.

hoşgeldin canımcım, türkiyeye gelmişsinde alışverişe bile başlamışsın
iyi güzel günlerde kullanmak nasip olsun yağmur nisa hanıma :))
bak şanslı meleğe sen:) kısmetli bereketli geliyo, anneciğine para harcatmıyo anneannesi babaannesi opuyorumnanaktan

bende kahwaltımı yaptımm
bugun epey yol yuruyecegız oglumla
sımdı ıkı cewız ıkı kasık bal yıyecegız
bıraz uzansammı ya
dayak yemıs gıbı kalkıyorum hergun yatakan
gece bı ara yuz ustu donuyordum az daha

kızlar bilenler vardır oğlumun ismi eren arda olacaktı.. eren i koymak istemyiorum çünkü, herkes eren diye seslenir ldu şimdiden arda arada kaynadı.. böylesi içime sinmiyor, eşimde bozuluyor biraz ama, eren adını pek sevmedim ben.. arda tek koyalım diyorum.. onu da o istemiyor sanırım bana birkaç isim önerirmisiniz.. keşke kız olsaydı tartışmasız eylül olacaktı..

afiyet olsun yarasın doruk bebeğe annesi zemuszemus
aynı şikayet bendede var, kalktığımda dayak yemişim gibi heryerim ağırıyo :sinifsinif:
yatmak işkence artık! napalım allah daha kötülerinden korusun, accık daha sabretces.
ama ahdım var doğurur doğurmaz yüzükoyun yatcam kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.bizde cumartesi saraçhane ve eminönünü talan ettik.araba, oto koltuğu,beşik,mevlüt şekerleri, süsler,hastane çıkışları,küvet,tulumlar,lohusa pijaması aldık. odası yarın gelecek inşallah.duvarları boyandı perde siparişi verildi.avize,halı,telsiz,buhar makinesi,emzik,biberon ve kozmetikler kaldı sanırım.
dünde kontrolümüz vardı 1420gr olmuş oğluşumuz. belki hatırlarsınız kordon problemi vardı doğum sezeryan görünüyodu ama oda düzelmiş normal görünüyor inşallah öylede olur.

güzel isim aslınde eren annesi, arda ismiylede yakışmış yanyana.
ama ne olursa olsun sevmediysen sırf birileri istiyo diyede koyuyosanda kim kızarsa kızsın koyma canım. aradınmı int.isim sitelerinden baktınmı, güzel isimler çıkıyo bazen karşına?

sağol teyzesii opuyorumnanaktan
valla şanslı gidio bnm minik meleğim allah bahtını bol etsin bütün minkleirmizin opuyorumnanaktan
ilkutay= kutsal ülke demek arkadaşımın ismi hep hoşuma gitmiştir değişik die buyrunnnnnnnnn
ayberk anamını hatırlayamadım ama hoşuma gider
yağız= biz erkek olsaydı yağız koymayı düşünüyorduk
duhan=eşimin bi arkadaşı oğlu olacak eşi hamile duhan koycaklamrış kuranda bir sureymiş :kedi:

kordon sorununuz da düzelmiş ohh ne güzel gözünüz aydın cnm alışverişde azalmış baya al al bitmio dimi insan herşeyi alası gelio kaydirigubbakcemile3
bizim kapı süsümüzü abimin eşi yapmış burda çok tatlı olmuş bebek şekerlerini kendim yapıcam mazemelerini aldım badem şekerini unutmuşum babam alıvercek onuda sepetini dayımın kızı süslüyecek (ayy ne hazırcıyım dimi ben kaydirigubbakcemile3)

kıslar az kaldı
bu kuzucukalr doğduktan sonra istediğimiz pozizyonda yatabileceğizz
yuppiiiiiiiiiii

inşallah hayırlısıyla istediğin gibi olur doğumun canım
maşallah oğluna annesii opuyorumnanaktan
güle güle iyi sağlıklı günlerde kullansın cicilerini!
yorulmuşsundur o kadar alışverişe ama eminim çokta zevklidir

çok şükür yemek saatimizde geliyor kıslarcokacimcoook

bugün topik pek hareketsiz geldi bana:1no2:

hec sorma bacım
aman sag salım gelsınlerde wakıtlı saatlı
katlancaz sekercımmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…