sağol cnm daha vakit var inş bi sorun çkmazsa yavaş yavaş halledierz inş kaydirigubbakcemile2iyi günlerde sağlıcakla kullasın yavrun cnm.
hadi bakalım kendinide çok yormadan ufak ufak alışverişine devam et.
bakalım testlerin nasıl çıkacak.
iğne içinde şimdiden geçmiş olsuuuuuuuuuuunnnnnnopuyorumnanaktan
güle güle kullanırsınız inşallah annesiiii, bizim daha arabamız ve park yatağımız yok.. beşik mi alayım park yatakmı kararda vermiş değlim.. sizce napayımm..
pelinoşkiiiiiiii duvar kağıdı işini halledebildinizmi?
burcu tatlım acaba üşüttünmü
Kızlar bizde işaallah hepsini izine çıktığımızda alıcaz ben normal beşik düşünüyorum turuncu krem geçenlerde bayıldım ama daha erken diolar hep korkuyorum kızlar 30 haftalık olduk erkenmiya
Kızlar bizde işaallah hepsini izine çıktığımızda alıcaz ben normal beşik düşünüyorum turuncu krem geçenlerde bayıldım ama daha erken diolar hep korkuyorum kızlar 30 haftalık olduk erkenmiya
hoşgeldin canımcım, türkiyeye gelmişsinde alışverişe bile başlamışsınevet canım dün bakmaya diye çıktık ama aldık bişiler
beşiğini yani park yatağını aldık malum kıbrısa geleceğim için park yatak aldım ben grili pembeli dönencesi falan var çok tatlı ya bayıldım :kedi:
chicoo nun çantalı setini aldık içinde pişik kremi bebe yağı ıslak mendil pudra şampuan var
pusetini yani oto koltuğunu aldık gri kırmızı rengi:lepi:
uyku setini aldık eyıcıklı pembişli :1hug:
en güzelide hiç para vermedim annemle kayınvalide verdi hepsini kaydirigubbakcemile3
bebek arabasınıda aldık turkuaz çift yön kraftın
sağlık ocağı ile görüştüm yarın doktora gidicem kan testleri vs yaptırıcam sağlık ocağında aşımıyaptırcam
alış verişlerede kaldığımız yerden devam etcez bakalım :CüvCüv:
biz de elma yedik kızımla...:CüvCüv:
afiyet olsunnnn zemuszemus yarasın kızınada sanada annesi
bende kahwaltımı yaptımm
bugun epey yol yuruyecegız oglumla
sımdı ıkı cewız ıkı kasık bal yıyecegız
bıraz uzansammı ya
dayak yemıs gıbı kalkıyorum hergun yatakan
gece bı ara yuz ustu donuyordum az daha
güzel isim aslınde eren annesi, arda ismiylede yakışmış yanyana.kızlar bilenler vardır oğlumun ismi eren arda olacaktı.. eren i koymak istemyiorum çünkü, herkes eren diye seslenir ldu şimdiden arda arada kaynadı.. böylesi içime sinmiyor, eşimde bozuluyor biraz ama, eren adını pek sevmedim ben.. arda tek koyalım diyorum.. onu da o istemiyor sanırım bana birkaç isim önerirmisiniz.. keşke kız olsaydı tartışmasız eylül olacaktı..
sağol teyzesii opuyorumnanaktanhoşgeldin canımcım, türkiyeye gelmişsinde alışverişe bile başlamışsın
iyi güzel günlerde kullanmak nasip olsun yağmur nisa hanıma :))
bak şanslı meleğe sen:) kısmetli bereketli geliyo, anneciğine para harcatmıyo anneannesi babaannesi opuyorumnanaktan
ilkutay= kutsal ülke demek arkadaşımın ismi hep hoşuma gitmiştir değişik die buyrunnnnnnnnnkızlar bilenler vardır oğlumun ismi eren arda olacaktı.. eren i koymak istemyiorum çünkü, herkes eren diye seslenir ldu şimdiden arda arada kaynadı.. böylesi içime sinmiyor, eşimde bozuluyor biraz ama, eren adını pek sevmedim ben.. arda tek koyalım diyorum.. onu da o istemiyor sanırım bana birkaç isim önerirmisiniz.. keşke kız olsaydı tartışmasız eylül olacaktı..
selam kızlar.bizde cumartesi saraçhane ve eminönünü talan ettik.araba, oto koltuğu,beşik,mevlüt şekerleri, süsler,hastane çıkışları,küvet,tulumlar,lohusa pijaması aldık. odası yarın gelecek inşallah.duvarları boyandı perde siparişi verildi.avize,halı,telsiz,buhar makinesi,emzik,biberon ve kozmetikler kaldı sanırım.
dünde kontrolümüz vardı 1420gr olmuş oğluşumuz. belki hatırlarsınız kordon problemi vardı doğum sezeryan görünüyodu ama oda düzelmiş normal görünüyor inşallah öylede olur.
inşallah hayırlısıyla istediğin gibi olur doğumun canımselam kızlar.bizde cumartesi saraçhane ve eminönünü talan ettik.araba, oto koltuğu,beşik,mevlüt şekerleri, süsler,hastane çıkışları,küvet,tulumlar,lohusa pijaması aldık. odası yarın gelecek inşallah.duvarları boyandı perde siparişi verildi.avize,halı,telsiz,buhar makinesi,emzik,biberon ve kozmetikler kaldı sanırım.
dünde kontrolümüz vardı 1420gr olmuş oğluşumuz. belki hatırlarsınız kordon problemi vardı doğum sezeryan görünüyodu ama oda düzelmiş normal görünüyor inşallah öylede olur.
afiyet olsun yarasın doruk bebeğe annesi zemuszemus
aynı şikayet bendede var, kalktığımda dayak yemişim gibi heryerim ağırıyo :sinifsinif:
yatmak işkence artık! napalım allah daha kötülerinden korusun, accık daha sabretces.
ama ahdım var doğurur doğurmaz yüzükoyun yatcam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?