merhaba kızlar ne güzel aramızda alışveriş yapmaya başlayanlar var hayırlısıyla bide ben başlasam.
Kendinize hastane için gecelik mi pijama mı uzun kollu mu kısa kollu mu nasıl şeyler aldınız. Bende saraçhane ve eminönüne gitmek istiyorum eminönünde kışlık giysiler çıkmış mı.
Bi de keşke aldıklarımızın resimlerini koysak fikir olurdu.
arda yı da rahmetlik babam beğenir di baya, aliyenin dizisindeki ardayı filan çok severdi.. babamın adını veremedim bari sevidği isim olsun istiyorum ama, onuda eşim pek sevmiyor galiba..CADIARZUgüzel isim aslınde eren annesi, arda ismiylede yakışmış yanyana.
ama ne olursa olsun sevmediysen sırf birileri istiyo diyede koyuyosanda kim kızarsa kızsın koyma canım. aradınmı int.isim sitelerinden baktınmı, güzel isimler çıkıyo bazen karşına?
sağol teyzesii opuyorumnanaktan
valla şanslı gidio bnm minik meleğim allah bahtını bol etsin bütün minkleirmizin opuyorumnanaktan
ilkutay= kutsal ülke demek arkadaşımın ismi hep hoşuma gitmiştir değişik die buyrunnnnnnnnn
ayberk anamını hatırlayamadım ama hoşuma gider
yağız= biz erkek olsaydı yağız koymayı düşünüyorduk
duhan=eşimin bi arkadaşı oğlu olacak eşi hamile duhan koycaklamrış kuranda bir sureymiş :kedi:
yağız çok güzelmiş, bunuda düşündüklerim listesine ekleyeyim.. birde seymen adı geldi aklımaCADIARZU
kordon sorununuz da düzelmiş ohh ne güzel gözünüz aydın cnm alışverişde azalmış baya al al bitmio dimi insan herşeyi alası gelio kaydirigubbakcemile3
bizim kapı süsümüzü abimin eşi yapmış burda çok tatlı olmuş bebek şekerlerini kendim yapıcam mazemelerini aldım badem şekerini unutmuşum babam alıvercek onuda sepetini dayımın kızı süslüyecek (ayy ne hazırcıyım dimi ben kaydirigubbakcemile3)
ben cıkıyorum kızlar canım sıkıldı agladım bıraz gelırım yıne
arda yı da rahmetlik babam beğenir di baya, aliyenin dizisindeki ardayı filan çok severdi.. babamın adını veremedim bari sevidği isim olsun istiyorum ama, onuda eşim pek sevmiyor galiba..CADIARZU
Cok tatlisin kiyamam sa na neden canin sikildi ??
hamılelık zaten duygusallastırdıda
esımden uzagım
maddı kökenlı sorunlarımız war
hepsı ust uste gelıyo
sagol canım
oy nolmuş bacımaaaa!!!? :teselli:hamılelık zaten duygusallastırdıda
esımden uzagım
hepsı ust uste gelıyo
sagol canım
Derler ya bebis riskiyla gelirmis,hersey zamanla duzelir bak en guzel zamanlarin simdi :))tadini cikar bi arkadasim var dogum yapti bebisi 10 aylik dogumdan bu yana keske bazen icimde hissedebilsem o tat bambaskaydi diyor hala ....
esımden uzagım
hepsı ust uste gelıyo
sagol canım
hoşgeldin canım sende vereliniortak a.s.
asında haklısın
karnımdakı zamanları emınım ozlıcem
zaten her tekmesınde guluyorum
o olmasa hayat cekımlez ya
kızlar bana neden cvp yazmadınız ya bekliyorum
esımden uzagım
hepsı ust uste gelıyo
sagol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?