2009 Aralık Anneleri

daha ben de başlamadım ama hastahaneye ilk gittiğimde ve doğuma yakın zamanlarda giymek için gecelik almayı düşünüyorum daha rahat olur kontrollerde falan.... doğumdan sonrası içinse üst kısmı emzirmeye elverişli pijama almayı planlıyorum...

daha hiç birşey almadım bu yüzden stres yapmaya başladım.... izne ayrılmayı bekliyorum şimdi fırsatım olmuyor...

ben ıstanbulda oturuyom emınonunde ucuz galıba bu tarz seyler bebek we hamıle gıysılerı
ama su an ızmıtteyım
bu ay sonundan ıtıbaren dr yolculugu yasakladıu
esım gelsede ay sonuna kadar bıtırsek hazırlıgımızı

ben geçen hafta alışverişe gittim eminönüne fiyatlar cok uygun geldi bana ve cok değişik cok güzel şeyler var sadece kendime gecelik alamadım uzun kollular henüz çıkmamıştı bilginize havuzlu handa cok güzel şeyler var tavsiye ederim

ben cıkıyorum kızlar canım sıkıldı agladım bıraz gelırım yıne

arda yı da rahmetlik babam beğenir di baya, aliyenin dizisindeki ardayı filan çok severdi.. babamın adını veremedim bari sevidği isim olsun istiyorum ama, onuda eşim pek sevmiyor galiba..CADIARZU

arda yı da rahmetlik babam beğenir di baya, aliyenin dizisindeki ardayı filan çok severdi.. babamın adını veremedim bari sevidği isim olsun istiyorum ama, onuda eşim pek sevmiyor galiba..CADIARZU

olsun cok istersen kandirirsin,bi kac kere soleyince kulagina yavas yavas hos gelir belki :))

hamılelık zaten duygusallastırdıda
esımden uzagım
maddı kökenlı sorunlarımız war
hepsı ust uste gelıyo
sagol canım

Derler ya bebis riskiyla gelirmis,hersey zamanla duzelir bak en guzel zamanlarin simdi :))tadini cikar bi arkadasim var dogum yapti bebisi 10 aylik dogumdan bu yana keske bazen icimde hissedebilsem o tat bambaskaydi diyor hala ....

asında haklısın
karnımdakı zamanları emınım ozlıcem
zaten her tekmesınde guluyorum
o olmasa hayat cekımlez ya

esımden uzagım
hepsı ust uste gelıyo
sagol canım
oy nolmuş bacımaaaa!!!? :teselli:
allahım dermansız dert vermesin, eşinede kavuşursun maddi sorunlarında çözülür inşallah!
sağlık olsun yeterki. üzme bebeni annesi, hadi topla kendini.
dua et canım benim, şans getirsin, bolluk bereket getirsin doruk bebek.

Derler ya bebis riskiyla gelirmis,hersey zamanla duzelir bak en guzel zamanlarin simdi :))tadini cikar bi arkadasim var dogum yapti bebisi 10 aylik dogumdan bu yana keske bazen icimde hissedebilsem o tat bambaskaydi diyor hala ....

hoşgeldin canım sende vereliniortak a.s.

esımden uzagım
hepsı ust uste gelıyo
sagol canım

canım üzülme bebek kısmeti ile gelir Allaha tevekkel ol hem bak daha bir çoğumuz bebeklerimize bir şey almadık kısmetinde ne varsa o bir şekilde olur kıyamam ağlama valla benide ağlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…