2009 Aralık Anneleri

hoşgeldin. ben normal zolukların dışında iyiyim çok şükür.. nefesim baya bir daralıyor şuan.. sen nasılsın?

hoşbulduk. ben de iyiyim şu aralar çok şükür.

10 gündür griptim daha yeni yeni iyileşiyorum. nefes alamamak neymiş öğrendim. zaten zor nefes alıyordum. bir de burnum tıkanınca ağzımdan sadece almaya başladım. gece bir uyanıyordum ki ağızdan nefes almaktan boğazım kupkuru odun gibi olmuş. hissetmiyorum. yataktan kalkıp su içene kadar işkence çekiyordum. ama geçti çok şükür.

senin de işyerindekilerle sorunun var galiba.. gerizekalılar demek istiyorum onlara !!!!

selam kzılar biz geldik nasılsınız bklm.nbenm oğluşum artıuk karnımı çok sertleştiriryor acıtıyor canımııı.kemikleri güçlendi sanırsammm.yarın kontrolümüz var bklm ne kadar olmuş

evet malesef :sinifsinif:, sanada çok geçmiş olsun, aman iyi bakalım kendimize de yüzdük kuyruğuna geldik..

selam kzılar biz geldik nasılsınız bklm.nbenm oğluşum artıuk karnımı çok sertleştiriryor acıtıyor canımııı.kemikleri güçlendi sanırsammm.yarın kontrolümüz var bklm ne kadar olmuş

hadi bakalım.. hayırlısı.
koca abi oldu artık.. doğum ne zaman ? normal mi?

evet malesef :sinifsinif:, sanada çok geçmiş olsun, aman iyi bakalım kendimize de yüzdük kuyruğuna geldik..

benim doğum sezeryan ile kasım sonunda bayramdan önce olacak. MEdical Park'ta.
galiba senden önce olacak. Tabi oğluşun aceleci çıkmazsa...:ecrin_bebek:
sana hastane ile ilgili bilgileri veririm. :)

hoşgeldin fatmacım, ben baya zorlanıyorum şuan..

demek yarın kontrol var, bebişi görceksin.. ne mutlu sana, mutlu haberlerle bize dönersin inşallah.. benim haftaya salı, sabırsızlıkla bekliyorum, doktora neler sorsam acaba ya, onun yanında heyecandan mal gibi kalıyorum.sen ne sorcan fatmaaa

HEPİMİZ AYNIYIZ CANIM BAZEN ÖYLE ACAYİP BİR YERDE OYNUYOR Kİ AY AY AY BAYAĞI RAHATSIZ EDİYORLAR NE GÜZEL YARIN KUZUYU GÖRECEKSİN İNŞALLAH İYİ HABERLERLE DÖNERSİN BENDE İNŞALLAH HAFTAYA CUMA GİDİCEM ACAYİP ÖZLEDİM O KADAR GÖRMEK BİLE YETİYOR HELE BİR GELSELER KOKULARINI DUYSAK MİNİCİK MİNİCİK ELİMİZ DE OLSALAR AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYopuyorumnanaktan

aynen normalde yeşil çay faydalı bişey biliyosun , ama ben şey diye okudum bir yerde, allah esirgesin yavrularımızı da bebekte kalp sorununa neden oluyomuş

ben doktoruma ilk hamile kaldigimda sormustum cunku ben gunde 2 bardak mutlaka icerdim .onermiyorum dedi . Bitki caylarini kesinlikle bana sormadan icme diye ekledi . Tek icecegin sey ihlamur dedi o da en fazla gunde 2 bardak demisti.

evet benim kide bitki çayı vermedi sadece kabızlık durumunda doğadan form içebilirsin dedi bende kalp sorununu okudum aklım karıştı ondan sordum sağolun kızlarrr

kizlarr ekim annelerinin bebisleri masallah cok tatlilar bide cogu 38 haftadan önce olmus bikactane haftasini dolduran

hadi bakalım.. hayırlısı.
koca abi oldu artık.. doğum ne zaman ? normal mi?

belli değil cnm yarın soracağım.hayırlısı bklm

valla arzucum bende senin gibi çok şetyi unutuyorum geçen gün gittiğimde herşeyi yazmıştım.yarında sırf doğumu soracağım.tarihi bellimi diyee nasıl olacak noırmal mi sezeryanmı diye.

evet cnm yarın görüyorumm.inşallah alırım ii haberler .nekadar oldu acaba kilosu boyu.iki haftada bir görüyorum ben oğluşumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…